Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

100 найкрасивіших дівчат минулого року за здоров'ям чоловіків

Чоловіче здоров’я опублікувало список 100 найпривабливіших жінок року. Список досить відрізняється від раніше опублікованого списку FHM, наприклад, переможець FHM Rosie Huntington-Whiteley в Men Health був тільки в п'ятому місці. Вона була відштовхована досить, але менш популярною блондинка, в другому місці була червона дівчина, а втретє місце – брюнетка. Тріо є найбільш привабливим для здоров'я чоловіків цього року. У слова свого рейтингу редактори писали, що більшість з цих дівчат є розумними, багато успішні, але все гарячі і немовно привабливі. Найяскравіші жінки підкреслюють список.

3610Р. 4200Р.

Я повинен сказати, що насправді є 101 позиція на списку, але на мій погляд краще зробити 100, оскільки Келлі Роуланд знаходиться в 101 місці.

Повний перелік:

100 місце - Катлен Олсон
99 місце - Париж Хілтон
98-е місце - Rose Byrne
97 місце – Леді Гага
96 місце - Кат Мара
95 місце - Емма Ватсон
94 місце - Marion Cotillard
93-е місце - Дженна Рибалка
92-е місце - Кате Середньотон
91-е місце - Падма Лакші
90-е місце - Діана Агрон
89 місце – Дженніфер Лопес
88-е місце - Ines Sanz
87 місце - Hayley Atwell
86 місце - Вікторія Бекхем
85 місце - Анна Пакін
84 місце - Лена Гайді
83 місце - Хоп Соло
82-й місце - Julie Benz
81 місце - Крістен Ріттер
80-е місце - Крістен Стюарт
79 місце - Jessica Biel
78-е місце – Emily Blunt
77-е місце: Evan Rachel Wood
76 місце - Cynthia Dicker
75 місце - Тіна Фей
74 місце - Емілі Браунінг
73-е місце - Madeline Winter
72 місце - Сарах Wayne Callies
71 місце - Olivia Wilde
70-е місце - Зал Беррі
69 місце - Еммануель Крік
68 місце - Рахель Ніколс
67 місце - Emily Clarke
66 місце - Олексій Морган
65 місце - Рахель Білсон
64-е місце - Єлиза Кутберт
63 місце: Frida Pinto
62 місце - Vanessa Hudgens
61 місце - Sasha Grey
60 місце - Zoe Deschanel
59-е місце - Єлиза Душку
58 місце: Taylor Swift
57 місце - Ерин Ендрюс
56 місце - Рашида Джонс
55-е місце - Амбер Хеард
54-е місце - Charlize Theron
53 місце: Джимена Наварет
52 місце - Katie Holmes
51 місце: Еллі Кемпер
50 місце - Alison Bree
49 місце - Cameron Diaz
48 місце - січень Джонс
47-е місце - Milla Jovovich
46 місце - Кім Кардашян
45 місце - Аманда Сейфрід
44 місце - Крістен Белл
43 місце - Скарлетт Джоансон
42 місце - Софія Вергера
41 місце - Анна Крунікова
40 місце - Adriana Lima
39 місце - Blake Lively
38 місце - Кат Худсон
37-е місце - Каррі Під дерево
36 місце - Шакіра
35 місце – Рахель МакАдамс
34 місце - Eva Mendes
33 місце - Penelope Cruz
32 місце - Elizabeth Banks
31 місце - Ріанна
30-е місце - Лейтон-Містер
29 місце - Леа Мішель
28 місце: Йорданія Brewster
27 місце - Britney Spears
26 місце - Jennifer Aniston
25 місце - Айшваря Раі
24 місце: Olivia Moonn
23-е місце - Хайден Паннетєрі
22 місце - Katy Perry
21 місце - Mila Kunis

Ось перші двадцять:

20-е місце займає пишна і червона красуня Крістіна Гендрікс. Згідно з виданням, всі чоловіки мріяли про Христину, адже її спокусливі форми просто неможливі до бажання. Хендрікс “годинний скло” фігура перевершила навіть Кім Кардашян.

19-е місце вирушило до красивого Бейонце, який в даний час знаходиться в положенні. Також дівчина з апетитними формами і Мулатто – що не одна з найбільш привабливих жінок 2011 року? Цього року вона зробила багато в своїй професії і в її особистому житті.

3610Р. 4200Р.

18 місце займає чарівна Джессіка Альба, яка, хоча вона втратила свою позицію в рейтингах привабливості, вже двічі мати і щасливу дружину. Alba поставила свою акторську кар'єру на утримання зараз, але можливо, рік відтепер ми побачимо Jess в декількох кіно, де вона обов'язково прикрашає.

р.

17-е місце – Марія Єлизавета Вінст, звернення якого можна оцінити в фільмах «Ді жорсткий 4.0», «Я спокушала Анді Warhol» і «Зимівля».

5244 2017 р.

16 місце займає акторка «Оскар» Наталя Портман, який творці рейтингу називають жінку від епохи Відродження. Не дивлячись на те, що Наталя нещодавно подарувала сина і знайшла свою любов, вона все одно збуджує серця чоловіків.

15 місце - Марія Шарапова. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

14-е місце пішов до акторки, а зараз також режисер Анджеліна Джолі, який є матір'ю шести дітей і дружиною Бред Пітта. Вона може бути більше 30, але її звернення не можна.

13 місце займає екс-подруга Леонардо DiCaprio Bar Rafaeli, яка є моделлю з чудовими формами, які приваблюють чоловіків.

12 місце - Mulatto Nicole Scherzinger. Дівчина ретельно відстежує її фігуру, і зовнішній вигляд в цілому, тому в її 30-ті з хвостиком вона виглядає дуже, дуже добре. Вона має один з найкрасивіших фігур серед відомих красунь.

р.

11-е місце пішов на 23-річний блондинка з блакитними очима – Юліан Хуг. Юліна – професійний танцівник і канцелярський виконавець, який можна краще побачити в фільмі «Бурреск» з Христиною Агилерою в ролі заголовка.

10 відкриває Megan Fox. Природно, перше місце в той час як вона тільки сниться, тому що завдяки різноманітності косметичних процедур (поширення кліпу, ботокса і т.д.), актриса втратила частку леву її краси. Але її фігура ще красива і це добре.

9 місце займає ангел Миранда Керр, який в 2011 р. породжувався красивим сином Флінн і стала основною моделлю шоу ВС. Я повинен сказати, що в цьому році Міранда зробила те, що вона не могла робити протягом всього року. Вона дуже химерна і це факт.

р.

8-е місце надається актриса Katrina Bowden, яка має три проекти, заплановані на наступний рік. Ми побачимо її в кіно, щоб ми змогли оцінити свою привабливість.

7 місце – модель Бруклін Декер. Дівчина з синім, як очі на море і красиве волосся блондинка виграв любов тенісиста Andy Roddick і почесне місце в цьому списку.

6 місце - Alana Blanchard. Видання під назвою її найгарячішим сюрфером у світі, що не тільки успішно уникає нападів акула, але й крадіжок серця чоловіків.

5 місце, як я сказав, займає модель Rosie Huntington-Whiteley, яка цього року також стала актрисою. Може бути в наступних трансформаторах. Розі з'являться як основний характер, так як замість Shia LaBeouf плану до «путної» дружби Whiteley Jason Statham.

4 місце займає красива Minka Kelly. Я не бачив жодного кіно або телевізійного шоу з нею, але я визнати, що вона дуже красива і досить приваблива.

3-е місце - Zoe Saldana. Власник бронзи знову з'явиться в Аватарі, в 2014 році тому ми побачимо її знову синим і красивим. Я думаю, що вона більш приваблива в цьому кіно, хоча вона досить. Я люблю спосіб вона сукні.

, м. Київ

2-е місце – і тут червона дівчина Емма Камінь. Я думаю, що це місце цілком виправдано, як Емма дійсно красива, грайлива і стильна дівчина, яка не пройде ніякої нормальної людини.

Габаритний зображення

1 місце - Дженніфер Лоуренс. За минулий рік нагорода «Оскар» молода 21-річна акторка Дженніфер Лоуренс обіцяє стати однією з найбільш платних і популярних акторів нашого часу. Молодь, краса і примітивний талант є відмінним поєднанням.

Який рейтинг є більш об'єктивним: це або FHM?