13159
100 найкрасивіших дівчат минулого року за здоров'ям чоловіків
Чоловіче здоров’я опублікувало список 100 найпривабливіших жінок року. Список досить відрізняється від раніше опублікованого списку FHM, наприклад, переможець FHM Rosie Huntington-Whiteley в Men Health був тільки в п'ятому місці. Вона була відштовхована досить, але менш популярною блондинка, в другому місці була червона дівчина, а втретє місце – брюнетка. Тріо є найбільш привабливим для здоров'я чоловіків цього року. У слова свого рейтингу редактори писали, що більшість з цих дівчат є розумними, багато успішні, але все гарячі і немовно привабливі. Найяскравіші жінки підкреслюють список.
3610Р. 4200Р.
Я повинен сказати, що насправді є 101 позиція на списку, але на мій погляд краще зробити 100, оскільки Келлі Роуланд знаходиться в 101 місці.
Повний перелік:
100 місце - Катлен Олсон
99 місце - Париж Хілтон
98-е місце - Rose Byrne
97 місце – Леді Гага
96 місце - Кат Мара
95 місце - Емма Ватсон
94 місце - Marion Cotillard
93-е місце - Дженна Рибалка
92-е місце - Кате Середньотон
91-е місце - Падма Лакші
90-е місце - Діана Агрон
89 місце – Дженніфер Лопес
88-е місце - Ines Sanz
87 місце - Hayley Atwell
86 місце - Вікторія Бекхем
85 місце - Анна Пакін
84 місце - Лена Гайді
83 місце - Хоп Соло
82-й місце - Julie Benz
81 місце - Крістен Ріттер
80-е місце - Крістен Стюарт
79 місце - Jessica Biel
78-е місце – Emily Blunt
77-е місце: Evan Rachel Wood
76 місце - Cynthia Dicker
75 місце - Тіна Фей
74 місце - Емілі Браунінг
73-е місце - Madeline Winter
72 місце - Сарах Wayne Callies
71 місце - Olivia Wilde
70-е місце - Зал Беррі
69 місце - Еммануель Крік
68 місце - Рахель Ніколс
67 місце - Emily Clarke
66 місце - Олексій Морган
65 місце - Рахель Білсон
64-е місце - Єлиза Кутберт
63 місце: Frida Pinto
62 місце - Vanessa Hudgens
61 місце - Sasha Grey
60 місце - Zoe Deschanel
59-е місце - Єлиза Душку
58 місце: Taylor Swift
57 місце - Ерин Ендрюс
56 місце - Рашида Джонс
55-е місце - Амбер Хеард
54-е місце - Charlize Theron
53 місце: Джимена Наварет
52 місце - Katie Holmes
51 місце: Еллі Кемпер
50 місце - Alison Bree
49 місце - Cameron Diaz
48 місце - січень Джонс
47-е місце - Milla Jovovich
46 місце - Кім Кардашян
45 місце - Аманда Сейфрід
44 місце - Крістен Белл
43 місце - Скарлетт Джоансон
42 місце - Софія Вергера
41 місце - Анна Крунікова
40 місце - Adriana Lima
39 місце - Blake Lively
38 місце - Кат Худсон
37-е місце - Каррі Під дерево
36 місце - Шакіра
35 місце – Рахель МакАдамс
34 місце - Eva Mendes
33 місце - Penelope Cruz
32 місце - Elizabeth Banks
31 місце - Ріанна
30-е місце - Лейтон-Містер
29 місце - Леа Мішель
28 місце: Йорданія Brewster
27 місце - Britney Spears
26 місце - Jennifer Aniston
25 місце - Айшваря Раі
24 місце: Olivia Moonn
23-е місце - Хайден Паннетєрі
22 місце - Katy Perry
21 місце - Mila Kunis
Ось перші двадцять:
20-е місце займає пишна і червона красуня Крістіна Гендрікс. Згідно з виданням, всі чоловіки мріяли про Христину, адже її спокусливі форми просто неможливі до бажання. Хендрікс “годинний скло” фігура перевершила навіть Кім Кардашян.
19-е місце вирушило до красивого Бейонце, який в даний час знаходиться в положенні. Також дівчина з апетитними формами і Мулатто – що не одна з найбільш привабливих жінок 2011 року? Цього року вона зробила багато в своїй професії і в її особистому житті.
3610Р. 4200Р.
18 місце займає чарівна Джессіка Альба, яка, хоча вона втратила свою позицію в рейтингах привабливості, вже двічі мати і щасливу дружину. Alba поставила свою акторську кар'єру на утримання зараз, але можливо, рік відтепер ми побачимо Jess в декількох кіно, де вона обов'язково прикрашає.
р.
17-е місце – Марія Єлизавета Вінст, звернення якого можна оцінити в фільмах «Ді жорсткий 4.0», «Я спокушала Анді Warhol» і «Зимівля».
5244 2017 р.
16 місце займає акторка «Оскар» Наталя Портман, який творці рейтингу називають жінку від епохи Відродження. Не дивлячись на те, що Наталя нещодавно подарувала сина і знайшла свою любов, вона все одно збуджує серця чоловіків.
15 місце - Марія Шарапова. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
14-е місце пішов до акторки, а зараз також режисер Анджеліна Джолі, який є матір'ю шести дітей і дружиною Бред Пітта. Вона може бути більше 30, але її звернення не можна.
13 місце займає екс-подруга Леонардо DiCaprio Bar Rafaeli, яка є моделлю з чудовими формами, які приваблюють чоловіків.
12 місце - Mulatto Nicole Scherzinger. Дівчина ретельно відстежує її фігуру, і зовнішній вигляд в цілому, тому в її 30-ті з хвостиком вона виглядає дуже, дуже добре. Вона має один з найкрасивіших фігур серед відомих красунь.
р.
11-е місце пішов на 23-річний блондинка з блакитними очима – Юліан Хуг. Юліна – професійний танцівник і канцелярський виконавець, який можна краще побачити в фільмі «Бурреск» з Христиною Агилерою в ролі заголовка.
10 відкриває Megan Fox. Природно, перше місце в той час як вона тільки сниться, тому що завдяки різноманітності косметичних процедур (поширення кліпу, ботокса і т.д.), актриса втратила частку леву її краси. Але її фігура ще красива і це добре.
9 місце займає ангел Миранда Керр, який в 2011 р. породжувався красивим сином Флінн і стала основною моделлю шоу ВС. Я повинен сказати, що в цьому році Міранда зробила те, що вона не могла робити протягом всього року. Вона дуже химерна і це факт.
р.
8-е місце надається актриса Katrina Bowden, яка має три проекти, заплановані на наступний рік. Ми побачимо її в кіно, щоб ми змогли оцінити свою привабливість.
7 місце – модель Бруклін Декер. Дівчина з синім, як очі на море і красиве волосся блондинка виграв любов тенісиста Andy Roddick і почесне місце в цьому списку.
6 місце - Alana Blanchard. Видання під назвою її найгарячішим сюрфером у світі, що не тільки успішно уникає нападів акула, але й крадіжок серця чоловіків.
5 місце, як я сказав, займає модель Rosie Huntington-Whiteley, яка цього року також стала актрисою. Може бути в наступних трансформаторах. Розі з'являться як основний характер, так як замість Shia LaBeouf плану до «путної» дружби Whiteley Jason Statham.
4 місце займає красива Minka Kelly. Я не бачив жодного кіно або телевізійного шоу з нею, але я визнати, що вона дуже красива і досить приваблива.
3-е місце - Zoe Saldana. Власник бронзи знову з'явиться в Аватарі, в 2014 році тому ми побачимо її знову синим і красивим. Я думаю, що вона більш приваблива в цьому кіно, хоча вона досить. Я люблю спосіб вона сукні.
, м. Київ
2-е місце – і тут червона дівчина Емма Камінь. Я думаю, що це місце цілком виправдано, як Емма дійсно красива, грайлива і стильна дівчина, яка не пройде ніякої нормальної людини.
Габаритний зображення
1 місце - Дженніфер Лоуренс. За минулий рік нагорода «Оскар» молода 21-річна акторка Дженніфер Лоуренс обіцяє стати однією з найбільш платних і популярних акторів нашого часу. Молодь, краса і примітивний талант є відмінним поєднанням.
Який рейтинг є більш об'єктивним: це або FHM?
3610Р. 4200Р.
Я повинен сказати, що насправді є 101 позиція на списку, але на мій погляд краще зробити 100, оскільки Келлі Роуланд знаходиться в 101 місці.
Повний перелік:
100 місце - Катлен Олсон
99 місце - Париж Хілтон
98-е місце - Rose Byrne
97 місце – Леді Гага
96 місце - Кат Мара
95 місце - Емма Ватсон
94 місце - Marion Cotillard
93-е місце - Дженна Рибалка
92-е місце - Кате Середньотон
91-е місце - Падма Лакші
90-е місце - Діана Агрон
89 місце – Дженніфер Лопес
88-е місце - Ines Sanz
87 місце - Hayley Atwell
86 місце - Вікторія Бекхем
85 місце - Анна Пакін
84 місце - Лена Гайді
83 місце - Хоп Соло
82-й місце - Julie Benz
81 місце - Крістен Ріттер
80-е місце - Крістен Стюарт
79 місце - Jessica Biel
78-е місце – Emily Blunt
77-е місце: Evan Rachel Wood
76 місце - Cynthia Dicker
75 місце - Тіна Фей
74 місце - Емілі Браунінг
73-е місце - Madeline Winter
72 місце - Сарах Wayne Callies
71 місце - Olivia Wilde
70-е місце - Зал Беррі
69 місце - Еммануель Крік
68 місце - Рахель Ніколс
67 місце - Emily Clarke
66 місце - Олексій Морган
65 місце - Рахель Білсон
64-е місце - Єлиза Кутберт
63 місце: Frida Pinto
62 місце - Vanessa Hudgens
61 місце - Sasha Grey
60 місце - Zoe Deschanel
59-е місце - Єлиза Душку
58 місце: Taylor Swift
57 місце - Ерин Ендрюс
56 місце - Рашида Джонс
55-е місце - Амбер Хеард
54-е місце - Charlize Theron
53 місце: Джимена Наварет
52 місце - Katie Holmes
51 місце: Еллі Кемпер
50 місце - Alison Bree
49 місце - Cameron Diaz
48 місце - січень Джонс
47-е місце - Milla Jovovich
46 місце - Кім Кардашян
45 місце - Аманда Сейфрід
44 місце - Крістен Белл
43 місце - Скарлетт Джоансон
42 місце - Софія Вергера
41 місце - Анна Крунікова
40 місце - Adriana Lima
39 місце - Blake Lively
38 місце - Кат Худсон
37-е місце - Каррі Під дерево
36 місце - Шакіра
35 місце – Рахель МакАдамс
34 місце - Eva Mendes
33 місце - Penelope Cruz
32 місце - Elizabeth Banks
31 місце - Ріанна
30-е місце - Лейтон-Містер
29 місце - Леа Мішель
28 місце: Йорданія Brewster
27 місце - Britney Spears
26 місце - Jennifer Aniston
25 місце - Айшваря Раі
24 місце: Olivia Moonn
23-е місце - Хайден Паннетєрі
22 місце - Katy Perry
21 місце - Mila Kunis
Ось перші двадцять:
20-е місце займає пишна і червона красуня Крістіна Гендрікс. Згідно з виданням, всі чоловіки мріяли про Христину, адже її спокусливі форми просто неможливі до бажання. Хендрікс “годинний скло” фігура перевершила навіть Кім Кардашян.
19-е місце вирушило до красивого Бейонце, який в даний час знаходиться в положенні. Також дівчина з апетитними формами і Мулатто – що не одна з найбільш привабливих жінок 2011 року? Цього року вона зробила багато в своїй професії і в її особистому житті.
3610Р. 4200Р.
18 місце займає чарівна Джессіка Альба, яка, хоча вона втратила свою позицію в рейтингах привабливості, вже двічі мати і щасливу дружину. Alba поставила свою акторську кар'єру на утримання зараз, але можливо, рік відтепер ми побачимо Jess в декількох кіно, де вона обов'язково прикрашає.
р.
17-е місце – Марія Єлизавета Вінст, звернення якого можна оцінити в фільмах «Ді жорсткий 4.0», «Я спокушала Анді Warhol» і «Зимівля».
5244 2017 р.
16 місце займає акторка «Оскар» Наталя Портман, який творці рейтингу називають жінку від епохи Відродження. Не дивлячись на те, що Наталя нещодавно подарувала сина і знайшла свою любов, вона все одно збуджує серця чоловіків.
15 місце - Марія Шарапова. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
14-е місце пішов до акторки, а зараз також режисер Анджеліна Джолі, який є матір'ю шести дітей і дружиною Бред Пітта. Вона може бути більше 30, але її звернення не можна.
13 місце займає екс-подруга Леонардо DiCaprio Bar Rafaeli, яка є моделлю з чудовими формами, які приваблюють чоловіків.
12 місце - Mulatto Nicole Scherzinger. Дівчина ретельно відстежує її фігуру, і зовнішній вигляд в цілому, тому в її 30-ті з хвостиком вона виглядає дуже, дуже добре. Вона має один з найкрасивіших фігур серед відомих красунь.
р.
11-е місце пішов на 23-річний блондинка з блакитними очима – Юліан Хуг. Юліна – професійний танцівник і канцелярський виконавець, який можна краще побачити в фільмі «Бурреск» з Христиною Агилерою в ролі заголовка.
10 відкриває Megan Fox. Природно, перше місце в той час як вона тільки сниться, тому що завдяки різноманітності косметичних процедур (поширення кліпу, ботокса і т.д.), актриса втратила частку леву її краси. Але її фігура ще красива і це добре.
9 місце займає ангел Миранда Керр, який в 2011 р. породжувався красивим сином Флінн і стала основною моделлю шоу ВС. Я повинен сказати, що в цьому році Міранда зробила те, що вона не могла робити протягом всього року. Вона дуже химерна і це факт.
р.
8-е місце надається актриса Katrina Bowden, яка має три проекти, заплановані на наступний рік. Ми побачимо її в кіно, щоб ми змогли оцінити свою привабливість.
7 місце – модель Бруклін Декер. Дівчина з синім, як очі на море і красиве волосся блондинка виграв любов тенісиста Andy Roddick і почесне місце в цьому списку.
6 місце - Alana Blanchard. Видання під назвою її найгарячішим сюрфером у світі, що не тільки успішно уникає нападів акула, але й крадіжок серця чоловіків.
5 місце, як я сказав, займає модель Rosie Huntington-Whiteley, яка цього року також стала актрисою. Може бути в наступних трансформаторах. Розі з'являться як основний характер, так як замість Shia LaBeouf плану до «путної» дружби Whiteley Jason Statham.
4 місце займає красива Minka Kelly. Я не бачив жодного кіно або телевізійного шоу з нею, але я визнати, що вона дуже красива і досить приваблива.
3-е місце - Zoe Saldana. Власник бронзи знову з'явиться в Аватарі, в 2014 році тому ми побачимо її знову синим і красивим. Я думаю, що вона більш приваблива в цьому кіно, хоча вона досить. Я люблю спосіб вона сукні.
, м. Київ
2-е місце – і тут червона дівчина Емма Камінь. Я думаю, що це місце цілком виправдано, як Емма дійсно красива, грайлива і стильна дівчина, яка не пройде ніякої нормальної людини.
Габаритний зображення
1 місце - Дженніфер Лоуренс. За минулий рік нагорода «Оскар» молода 21-річна акторка Дженніфер Лоуренс обіцяє стати однією з найбільш платних і популярних акторів нашого часу. Молодь, краса і примітивний талант є відмінним поєднанням.
Який рейтинг є більш об'єктивним: це або FHM?