Це весело!

Стиль, який на відміну від всіх найбільш гламурних і полірованих, що знаходиться в моді. Ребел, простий і одночасно складний для реалізації – все це гранд!

Коротко про стиль

Стиль - протест, стиль - рубба і миття, стиль - дороге простота.

доб.

р.

Хто?

Для тих, кому світ чарівника з блиском каменів і світом ідеальної шкіри не зданий таким привабливим. Для тих, хто не боїться йти проти стереотипів. Для тих, хто хоче бути особливим у своїй старій простоті. Для тих, хто розуміє чарівність Курта Кобаїна і Courtney Love.

р.

Особливості стилю, які слід приділити увагу

4125738

Кольори чорні, індіго, сірі. Ніщо особливо яскраво, приглушені тони. Яскравість можливо тільки в макіяжі, а потім в помаді.

р.

Матеріали - шкіра, джинс, оксамит. Що примітно, з усіма простотою стилю і його явною «вагою» для пошиття одягу використовуються дорогі матеріали, не другорядні аналоги. Таким чином, гранг відрізняється відмінною якістю з зовнішнім непристоємністю.

355279

Силуети безкоштовні, розмір, еклектика та багатошарові.

Аксесуари мінімальні. Склянки, різні невеликі браслети з дерева, заліза або ниток, можливі звичайні підвіски.

Взуття - Тімберлендс, Мартінс, простий взуття і навіть балет - любителі стилю гриль обов'язково мають таке взуття в їх гардеробі. Однак Мартінс або Тимберлендс повинні бути в гардеробі кожної дівчини (і не дівчата).

р.

Основними предметами гардеробу є шипка, поголені джинси, більш розмір футболки, футболка, яка виглядає 10 років, грубе взуття, джинсовий жилет.

р.

156002

Деталі - зокрема, можна виділити той факт, що послідовники грижі часто фарбують кінчики волосся в яскравих тонах. Я думаю, що це велика практика, але хто в Росії буде робити це? Немовлята це шампунь.

р.

Приклади гардеробу

1,1 км Встановити творців, які люблять цю футболку Nirvana. Змішувати тут і там, звичайно, не варто його, але що слід звернути увагу на цей бантик - це джинсовий жилет і колготки в мережі. Ви навіть можете відірвати їх окремо. Він не буде виглядати вульгарно, тому що не існує акценту на сексуальності в цьому образі. Однак, якщо кожен предмет вашої шафи коштує менше десяти тисяч - не варто відірвати колготки. Я не був народився в Нью-Йорку.

2,2 км Тут я задоволений поєднанням куртки і взуття, але джинси, хоча я не люблю, є відмінним відображенням стилю гранж. Тексти пісень, а це означає: Це відчуває, що вони покриті фарбою.

3. У У горішці можна відзначити любов червоної і чорної клітки (таран). У мене є дуже негативне ставлення до неї, ймовірно, тому що всі мої неформальні молоді перенесли цей непристойний тартан, але об'єктивно немає причин, щоб не схожий на цей друк. Крім того, провідні модні будинки в своїх колекціях також використовують тартан.

4. У Це ідеальний гардероб. Надмірна футболка і витяжка, тоновані шорти джинсу і як старий шкіряний рюкзак.

Макіяж.

Не вимагає ідеального тонусу обличчя. Зробляйте все ідеально. Не турбувати з родзинками і шіммери - ніхто не зацікавить здоровим кольором шкіри і чистим світом обличчя. Тіні без паєток. Недорогий чорний. Хтось простий димний. І яскрава помада. Елементарний макіяж.

Тим не менш, не вимовляється від відсутності видимого макіяжу.

Подіум

Наприклад, дизайнер Павло Сміт деякі наряди від його колекції цілком підходять для опису грунжу. Я хотів би додати більше рубіж на мої джинси.

р.

І тут прекрасно представлена електика і шарування. Крім того, зачіска схожа на грун – так як якщо просто збивати.

Генерація X

Вентилятори стилю гриль в одязі, звичайно, найчастіше стають шанувальниками групи Nirvana. Сам кобаїн виконував грунг і проходив через моду в далеких кризових роках. Його стиль і дух все ще в серцях молодих людей, які захоплено слухають пісні з ностальгічним титулом «Смелл юнаків» і не розглядають Courtney Love, щоб бути пухнастою дівчиною.

Проведено коротку екскурсію в стиль гринга. Тепер вибір - це ваш шлях, щоб дотримуватися цього шляху або продовжити пошук вашого стилю.