Український

Peter Coulson - відомий модний фотограф з Австралії, радий нам зі свіжою колекцією робіт на тему маскулінності та фемінності. Як пояснив себе, в цьому році він спробував знайти точку змісту між «мою» і «хай» в самій жінці. Я, ймовірно, дуже вдаю, що він дійсно означав, тому що все здається мені в абсолютно іншому світлі.

Отже, перша фотосесія була фактично введена брендом Matcho Suba для колекції осінь-зима 2012. Франклі, концепція спійманого метелика в книзі звертається до мене, бо є щось невинне, світло і очікувано вбивства про це.

р.

Р

р.

Р

Я люблю другу ідею і її втілення набагато менше. Назва цього дива – «Дівчаті, які виглядають як хлопці». Не думаю, що я ворог сильної жінки... Це просто те, що багато сил розбавляють ці дні! Я розумію, що це прямо розкішний ... але я хочу бути дуже слабким ... Я, ймовірно, не схожий на це.
У будь-якому випадку варто звернути увагу...

Габаритний зображення

999 р.

ПіК: І якщо ви думаєте про це, що це його «бой-подібна жінка»? Я дивився на це трохи ... він виходить, що вона є ugly made-up cushy ... голий або в frankly shabby одяг ... Чи є особа суспільства? Колективний образ сучасності? Це не навіть смішний то... за його погляд на реальність дуже дивний... принаймні мені.