Старі секрети.

Я не знаю про вас, але я не люблю дієти (в їх найбільш псевдоне почуття) і не заохочую. Я давно знайшов себе самостійно, не шкідливий спосіб підтримки фігури в відмінному стані. Проблема полягає в тому, що є час, коли потрібно виглядати ідеально. Наприклад, щоб вписуватися в супер-мега щільна сукня так що вона, Бог заборонений, не фокусується на зайвих частинах тіла. Я знайшов ідеальний розчин для таких випадків, але з curiosity я вирішив подивитися, як моделі втрачають вагу до початку шоу. Як вони отримують у формі, коли є максимум тижня, що залишилося перед передбачуваною подією, щоб бути неймовірно витонченим і спокусливим? Вирішивши для себе, що тонкі вішальниці не підходять мені як приклад, я вирішив привернути увагу до шикарних моделей Victoria's Secret, які мають неймовірні обсяги в правильному місці, а в непотрібних – м'яз. Крім того, дивлячись на фото моделей VS, вона втрачає вагу, думаю, приємніше.

Я думаю, що це повідомлення буде дуже корисним у багатьох напрямках. По-перше, це сприятиме руйнуванню найсміливіших міфів, які моделі нічого не їсти, а якщо вони їсти, то після того, як вони говорять про те, щоб обід, згинаючи над білим другом і подрібнивши блювотні спазми. По-друге, він знову покаже, що красиве тіло не тільки подарунок природи або вдалого генетичного набору, але і інтенсивна робота на собі і вашому тілі. І третій, цей пост допоможе тим, хто хоче отримати у формі лише перед святами.

Кожна модель VS має власний спосіб харчування та способу життя, завдяки якому вони набувають розміри, які задовольняють їх та організатори шоу. На додаток до стрункості, дівчата повинні мати гарну фізичну підготовку, тому що ви знаєте, що їзда зважують десятки кілограмів з щасливою посміхатися на обличчі непросто. Що робити Victoria's Secret Angels?

Алесандра Амбросіо, 30

29 листопада на виставці Victoria's Secret Alessandra, крім спокусливих нижню білизну, довелося носити 16-парні золоті крила, що покривається кристалами Swarovski. Ось що тридцятирічна модель говорить про цей важкий аксесуар:
Вони дійсно важкі. Коли я поставив їх, я майже наказав назад, вони були настільки важкими. Для зносу їх потрібно працювати на плечових м'язах, адже основне навантаження падає на них. Я, що вони неспішно красиві. Не можна сказати ні до такої комбінації.
723182

І це те, що виробник шоу Monica Mitro сказав про ці крила:
Він був важко носити їх, але вона тримала казку, "Якщо вони чудово виглядають, якщо я дивлюся, я зносу їх." До речі, Alessandra чудово виглядала. І все завдяки фізичному виверженню на спині і плечі, до яких вона приурочила більшу частину свого часу до шоу VS.

Я ніколи не тренувався назад, я ніколи не треную руки. Але на тиждень до шоу я збираюся почати робити це, так що я можу покласти на ці крила і прогулятися від лука.

Чанель Іман, 21

У той час як більшість моделей намагалися втратити вагу до шоу, Ханел був встановлений на його здобуття (так і це відбувається). І якщо ви думаєте, що вона отримала вагу, їсти торти, то ви глибоко помилилися. Це те, що вона сказала в інтерв'ю під час своєї навчальної сесії. Після цього Чанел отримав майже 6 кілограмів.
Я не схожий на всіх інших. Для того, щоб не втратити вагу під час тренування, я постійно пишу білкові коктейлі і виконувати силові вправи. Хоча день до шоу, Chanel і друзі влаштовують апетитний жироміцнення.
У нас є вечеря. Друзі приносять гору їжі, ми робимо барбекю і весело. Чудова дієта. Кожен повинен бути в однаковій формі, як Chanel Iman.

Адріана Ліма, 30

Адріана Ліма починає готуватися до шоу не на тиждень, але за 3 місяці активно відвідує навчання боксу. Також в своєму фізичному навчанні включають стрибки мотузки і вантажопідйомні ваги протягом 2 годин щодня. Протягом трьох тижнів вона починає відвідувати тренажерний зал двічі на добу, напої близько 4 літрів води в день і усуває жири і вуглеводи з неї дієти. У 9 днів вона починає пити білкові коктейлі. Два дні до шоу замість 4 літрів води Адріана напоїла звичайну кількість рідини для неї, і 12 годин до шоу вона зупиняє питну воду в цілому. Я повинен сказати, що результат її роботи помітний на голий очей. Вона схожа на супер жінку від коміків.

Міранда Керр, 28

р.

Модель і вчасна молода мама стверджує, що вона керує збереженням її ваги через грудне вигодовування. Я не вірю, але я ще думаю, що Міранда це хитрість або не хочу поділитися секретами краси.

р.

Ерин Теплогертон, 22
2508934

Я працюю на себе. Я працюю весь рік, тому що якщо ви працюєте з секретом Віторія, ви завжди повинні бути готові до того, що завтра ви повинні піти на подіум в нижній білизні. Ви просто повинні розуміти, що це частина вашого життя.

Але не хвилюватися, Erin є дівчина, як багато з нас, і вона, як ми, штовхає себе вправою.
Я найактивніших людей. Я люблю спорт. Я оплачую тренера вперед і це мотивує мене, щоб отримати і піти на навчання. В іншому випадку я втратив гроші. Коротко перед шоу в моїй програмі є багато вправ, щоб зміцнити м'язи ніг, багато йога і багато трас.
р.

Candice Swanepool, 23

Кандіс неодноразово критикував за її надмірну тонкість, до якої модель відповів, що вона була її обміном, через який вона бореться за збереження постійної ваги. Як він зберігає свою фігуру в тон, Candice відповів:
Я намагаюся зробити тіло міцним до шоу. Я намагаюся їсти більше білка і м'яса, але моя енергія спалює так швидко, що я повинен їсти багато.

Крім того, Candice постійно займається спортом. Вечір на відпочинок.
Це досить складний. Ви починаєте свідомо лікувати ваше тіло. Ви починаєте розуміти, що важко повернутися до своєї колишньої форми після отримання додаткових фунтів. Так легко тримати роботу на вашому тілі. Навіть якщо я на канікулах, я намагаюся влаштувати не менше 20 хвилин щодня.
Р

На основі існуючих візуальних прикладів від шоу Victoria’s Secret (фото та відео), можна відзначити, що кожен з методів, що використовуються моделями до шоу, дуже ефективний. Але ви можете помітити, що вони всі дуже різні ... Який метод ви використовуєте? Як тримати себе у формі?