Taylor ювелірні вироби

У сенсі всі дівчата глибокі корови. Це має бути прийнята і просто прийнята як факт. Так, ми любимо брелоки, ми любимо благоустрій золота і срібла... Приїжджайте, я люблю, ходь до ювелірного магазину зі мною - це смертельний номер з усіма наслідками. Тим не менш, сьогодні ми будемо говорити про найвідоміші стріли минулого століття – Елізабет Тейлор.
Я раптом пам'ятав, що цього місяця Крісті продається частина колекції Тейлора на молоці. На жаль, я не можу знайти досить якісні фотографії всієї колекції, тому мені довелося відрегулювати все до одного розміру. На жаль, виявилося добре, тому давайте ближче подивимося на наші чарівники ... і шматочок по фігурі. й

1,1 км діамант у білому золоті, що багато хто продає свою душу. Каблучка, надана Elizabeth Taylor від Richard Barton в 1970 році. Його вартість коливається від 2,5 до 3,5 мільйонів доларів! Як мені все життя!

2,2 км Це диво називається Перегрін. Це не просто намисто, але навіть продукт творчості від Cartier, був також подарунком від Richard Barton. Білі жовчі внизу - перлина знайомства з 16 століття, а все інше - рубі і діаманти. І знову, вартість 2 до 3 мільйонів американських...

продукт на зірці:

3. У Кольє діамантів і емералів ... Емеральди є мій секретний сон і пристрасний одночасно... без сліз на цьому фото я не можу подивитися на всі.

Чи знаєте ви, що Тейлор виграв Оскар? Це картина з 1967 року. Актриса має статуетку, яка отримала за фільм «Чому бояться Вірджинія Вовф» Царство небесного до свого старого чоловіка.

4. У Це частина гарнітури з рубінів і діамантів. Там ще були сережки до нього, але вони не поспішають продати. Вартість зірки невелика ... тільки 200 до 300 тис. дол. США ...

Що молодої жінки вона тут. Дуже дякую!

_ Новини

5. Умань Алмазний тиара. Вартість від 60 до 80 тис. дол. Порівняно з попередніми лотами, нічого і нічого! Але я не сперечався... це найсолодша частина.

Наскільки я можу сказати, картина початку 1978 року.

6. Жнівень Давайте перейдемо... Принц Уельсу вартість брошів між $400,000 і $600,000. Без діамантів, не було достатньо, і стандарт в цьому випадку біле золото. Я не схожий на брош... це ірде.

7. Про нас Золотий годинник "Змія" від BVLGARI виробляється в 1961 році. Алмазні і емерильні витрати в середньому на 15 штук. Як я зумів дізнатися, на аукціоні за них просить мінімум 30 000. GGG є добре вбудованими дядами ...

8. Алмазний "Тай Махал" в рубінах, золоті та все інше. Він не був слабким 40-го дня народження від Річарда Бартона. Хтоб дав мені це!

, Україна

9. Навігація Кольє з головки Triphanes з kuncytes, аметистів і діамантів, від Van Cleef & Arpels. На мій погляд, продукт має досить приємні фіолетові набряки.

10. Це справжня оригінальність. Я можу лише спекулювати написи на пластинах, але це намисто є виробом золота і слону. Слон - це патологія, але хто думає про нього, коли є така краса на шиї?

11. Останні, але не менше, кліпи «Бал», прикрашені діамантами і яскравими сапфірами. Все це краса цінується на 150 тис. дол. Я любив їх найкрасивішим і простим... і смачним. Ну, не погано сниться, напевно.

Psy: Це всі продукти, які будуть продаватися протягом декількох днів на закритому аукціоні. Ми дізнаємося, хто отримує таку красу, адже інформація про покупець не вільно розповсюджується. В цілому, це як це відбувається ... є людина, заробіток, збирання, покупка ... і це, кінець ... Ви гинете, і всі Ваші добрі та спогади стають поштовими картками та фентелями для шанувальників. Так що не завадить дівчину після матеріалу... це не все добре.