Оскарження міні-панку на катанку? Що може бути дивний? І зростання 170 см, як правило, встановлює в скептичному порядку. Рожеве волосся, яке в повній дисарії і недбалої фарбованої, є атрибутом неформального підлітка з вулиць Нью-Йорка, але не моделлю. Але в будь-якому місці! Знайомства Шарлот Безкоштовно, модель, яка завоював котів не так, але не вмітив.
Невелика фігура не була перешкодою. До речі, це дивно, що останнім часом моделі з невеликою фігурою все частіше приходять до подіуму. Чи є стандарти стрункі? Ми знаємо 10 років. Але Шарлотт почав говорити про цей рік, коли в лютому цього року вона з'явилася в зйомки журналу VMan. Знайдено розгін в галереї слота, Шарлотта підписаний з IMG. У той час вона ще не працювала на будь-яких великих шоу, і Elle.com вже писав, що вона з'явиться в декількох значних рекламних кампаніях.
670694
р.
Після зйомки журналу VMan, Charlotte вперше взяв участь у виставці моди Річарда Нікола в Нью-Йорку Fashion Week, який відразу збудував громадськість. Вона також defiled для Jeremy Scott і відкрила шоу Vivienne Westwood і закривала шоу Manish Arora.
р.
Шарлотт - дивна дівчина. Наприклад, вона обсесувала з відчуженням. Однак, є також корисні якості – Шарлотт бореться за права тварин і сексуальних меншин, не носити одяг з хутра і шкіри (маю, вона не їсть м'яса), грає гітару і експерименти з кольором волосся. Шарлотта не має татуювання або пірсингу. Шарлотт не дуже соковитий і веселий. Він розповідає про багато речей, які категорично говорять, не говорячи про щось. Вона проводить більшу частину свого часу з її хлопцем.
Шарлотт - це друзі з Террі Річардсон і Джеремі Скотт називає свій новий мікс.
4146581
Як зробив Charlotte отримати її волосся рожевим?
Я був дуже нещасливий, я зламав свої стосунки з моїм хлопцем, і щоб відволікати себе, я пофарбував моє волосся рожевим. Після цього нічого неважливо.
до 1 2 3 4 5+
р.
Фото: моделі.com, terrysdiary.com