Warhola завод

У 1963 році Warhol придбав будівлю в Манхеттені під назвою Фабрика. Тут Анді бджіл на масовому виробництві творів мистецтва. Однак «Фактор» порушує звичні ідеї про сильну студію художника. «Факторія» стає синонімом з допустимістю. Він перетворюється в своєрідний модний салон, притулок для богемного, де актори, музиканти і митці весело занурилися, занурюючи в наркотичну подорож, а всіма засобами хочеться послухати сам Андій Ворох, який він часто поліпшився на інших.

Ви думаєте, що художник потребує конфіденційності? Я не думаю. Завод був зайнятим життям, але в той же час він виготовив до 80 шовкових екранів на добу, і виготовляв близько тисяч робіт на рік. Так, Фабрика є комерційним підприємством, де Андрій є головою. Завод став меккою для богемного. Стіни, пофарбовані в срібло, символізують нове мистецтво.

Р

Кожен хоче бути на заводі. Я розповідаю вам про те, що є атмосфера про допустимість. Але ви розумієте свого хліба? Не просто наркотики і секс, це також повна свобода дії. Один герой не залишив завод на більш ніж рік, тому він намагався досягти Nirvana. І в іншій кімнаті вони читають вірші і відверті спиртні напої, в другому вони обговорювали всі останні п'єси, на третині вони сварилися.

І сам працював у відокремленому куті, постійно збиравшись до «світу» своєї фабрики, де він відразу атакував молоді дівчата, які бажали привернути увагу цього генія. Анім відроджений у увагу, ваннований в атмосферу партії, жив у всій цій розкішці відкритої моделі: він компліментував, посміхнувся, розмовлявся і жартував, обдурив, придбалий, купив незаконні речовини і кладуть інші на них.

Анім швидко забули про людей, а вчорашні фаворити миттєво стали просто «небо». Він не схожий на людей, і Анді мав свого роду розуміння любові.
Люди перебільшать важливість любові. Не завжди важливо. Те ж саме стосується життя – люди перебільшать своє значення. Особливе розуміння життя, і створює відчуття, що Андя втомилася від життя. Він хотів би сказати в інтерв'ю, що він був набагато краще, якщо він не був народився.
Я не хочу народитися. Це була помилка. Так само, як я був викрадений і проданий в рабство. Я ніколи не торкнувся моєї роботи. Я зроблю недорогий письмо і як звичайні люди Все це давало відчуття особливого ставлення до людей. Він любив дивитися їх падіння. Він любив його, коли заводські плакати відкрив свої душі йому, і він сміливо записав його на фільм. Анім зробив фільм, де люди підняли свої душі. І не просто душі, але...

Але також ас. Тим не менш, багато гостей заводу щиро вірили Анді, цей чоловік мистецтв і що він робить все для себе. І він, безсмертний і втомився, зробив все для ... ніхто не знає що. Як це зробити. І ця поведінка зробила багато ворогів. Наприклад, це те, що найближчий друг Анді Тейлора Мад розширив перед прем'єрою дупу Тейлора Мад:
Я вбити його! Він подарував себе і обіцяє, що він не покаже всіх! Тексти пісень, а це означає: Він будь-який, смоктати всі соки і відкинути їх.

І був досить дивний, але жив його вірою. Він не відвідував свою траурну матір'ю або траур Седгвік, з якою жив протягом декількох років. Навіть коли Анді Фредді Герко, яким він був знецінений перспективним, щоб зробити фільм, а потім просто злий, коли він прийшов додому, вийшов на Реквієм Моцарта, взяв величезну дозу LSD і стрибнув з вікна, Warhol висловив симпатію, але не за смерть Фредді, але для того, що він не помер.
Чому я не сказав мені нічого? У нас з'являли його!

Ані. Еді Седгвік, його мишей, який пішов з Анди, також не змінив ставлення до людей. Анді стала захопленою героїні, і протягом двох років після розриву дівчина страждала від наркоманії, називається Warhol, просить гроші на лікування, і він просто ігнорував. До речі, Анді переходив через кілька днів, що входять до Еді, бо він вважається її близьким. Але...

Все це створює особливу атмосферу заводу. Немає домашнього комфорту, довіри або розуміння. Ось тільки одна річ. Іди люблять висить. Навіть якщо відкриття громадського унітазу відбувалися вперше. А атмосфера партії, завдяки якому жив він, Warhol успішно переноситься на завод.

Але після деяких подій завод помер. Чудовий організм, породів, система була знищена. І був знищений Андрієм Валерієм, що «вроджений фемініст». Вона бажала Андрія направляти плівку за її сценарієм, але коли Warhol читати її, він кинув її в стіну і назвав її занадто «брудним». Валерія прийшла до заводу більше одного разу, запитуючи повернути рукопис, до якого Андрій відповів, що вона повинна приїхати пізніше, оскільки рукопис втратив десь.

Одного разу Валерія прийшла до заводу і почала зйомки. Вона гасила три постріли, один з яких потрапив Анді. Вона зняла його в легенях. Потім вона залишила завод і купила персиковий морозиво навколо кута. Після того, як амбулатор прибув 15 хвилин і оголосив Warhol клінічно мертвим.

Ані чудесно збереглися. Він сказав, що цей захід не змінив його, що люди не змінюють принцип. Але зміни відбулися: Дітям Андрія гірше, він почав боятися людей і заблокував вхід до заводу з письмовим столом. Він означав закінчення. Кінець життя Warhol. Партія, яка завжди була з ним.

р.

р.

р.