Олександра Амбросіо макіяж

Найдовша модель з Африки 30-річна Alessandra Ambrosio підкорила модний світ своєю ідеальною фігурою, незвичайною обличчям і життєстійкість, яка властива лише кількома моделями, які знаходяться на строгих дієтах і виснажують себе спортом. Алесандра розпочала свою модельну кар’єру у віці 12 років, запроваджуючи в моделювальних курсах, після чого, до досягнення віку 20, вона почала з'являтися на кришках найвідоміших видань, в тому числі Vogue, ELLE і Harper's Bazaar. Алесандра, яка вже давно заміжала і підняла дочку, асоціюється з Американською лінією дамської дамської дамської дамської дамби, адже модель бере участь у виставках цієї компанії з 2001 року, тобто понад 10 років. Половина Польська, половина Італійська Alessandra досить багатогранна особистість: вона любить танцювати, серф і прикрашає бразильську музику. Але тепер я рекомендую вам подивитися на свій макіяж, який грає важливу роль у медіа обличчі, що Ambrosio є.

1,1 км Alessandra дійсно має незвичайне обличчя, і я не можу тримати мій рот вимкнення, не кажучи вже про те, що вона нагадує мене про екс-пропісія Джорджа Клончі Єлизавета Canalis (Я думаю, що це її ім'я), який в свою чергу виглядає так, шкода, транссексуал. Але Алесандра більш приємна за зовнішнім виглядом, ніж Єлизавета, яка, ймовірно, є набагато більш успішним. Не приваблює... Я абсолютно небайдужий Alessandra, як Naomi Campbell. Амбросіо на фото нижче дуже добре підходить, так як колір волосся прекрасно гармоніює з золотистим відтінком очей тіней. Але тут, щоб похвалити які макіяжні митці зробили її на нижній частині обличчя я не можу, адже текстура блиску страшна. Губки виглядають потворними.

2,2 км О, жіноча вамп ... Цей макіяж також підходить для обличчя Alessandra. В цілому, що макіяж використовує майже все виглядає досить вигідно. Я знаю, що є ці види жінок, але є дуже мало. Я нарешті розумію, чому обличчя Алесандри незвичайне - зовнішні кути очей, здавалося б, але внутрішня частина брів, навпаки, йде вниз (закриває до носа). До речі, червона помада на фото нижче нагадувала мені гуаш, але матовий колір дуже красивий, без сумніву. Хоча я люблю червоний помада виключно на губах блондинки, але є винятки.

3. У Фото дуже незручно. Застібка-блискавка теж. Макіяж досить в собі, але я б не виділяв очі так яскраво, якщо мої губи були настільки яскраво пофарбовані. Після того, як все, в цьому випадку, я старий - або очі або губи. Варіант 2 штраф, але не тут.

4. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Навіть якщо сережки були в темі і буде просто ідеальним (синій одяг не виглядає дуже добре з цими сережками). Курячий-іцей відразу виділяв її "горячі очі" і вони стали просто неймовірно красивими + їх коричневого кольору грають особливим чином. Зачіска - шик, невелика недбалість дав перцю на зображення.

5. Умань Я говорю як очі або губи. Просто чудовий макіяж! Художники макіяжу, шипшина, серра! Красивий тон обличчя, добре жовчі, хороший блиск на губах і, звичайно, стріли ... Я заздрю білу заздрість тих, хто може зробити такі акуратні і чіткі стріли.

6. Жнівень Мінімалий фокус на очах і максимум на чекбонах. Я не думаю, Alessandra робить це. Так, я думаю, що кожна друга дівчина такого макіяжу буде з місця, особливо, так як рум'яна ядерного персикового кольору виглядає як висип або щось.

7. Про нас Звичайний VS макіяж. Рожеві щоки, рожеві губи ... Ні, ні, приємно подивитися на Ambrosio, але якщо вона була трохи молодшою, то макіяж буде більш доречним.

8. У Макіяж знову в золоті тони (це обов'язковий для року в рядку). Я люблю все, я не розумію, що Alessandra має такі сливові губи (посмішує у всіх фотографіях, тому ви не знаєте, що це). Не дивлячись на цю картину, вона виглядає ще більше, як Canalis, що я абсолютно не схожий і що знайшов Clooney в ній?

р.

9. Навігація Фарбування на обличчі. Зараз дуже модний (Я не пам'ятаю, що цей метод живопису називається, але обов'язково не броньований). Макіяж великий, вона виглядає дуже яскравим макіяжом очей.

10. Яка жінка! Гарний макіяж, тільки обличчя занадто «біле», і так красиво не існує спору. До речі, очі на цьому фото здаються більшими, тому що нижню повіку забарвили білим олівцем (можна взяти замітку). Колір волосся супер (со соковитий!)

11. О, ні, ні. Такий помада вже давно «не прокатаючи». У 80-х і 90-х роках Аліссандра стала першою красою в селі, але зараз, на мій погляд, цей колір не є актуальним. Деякі види брудних рожевих він є ...

12. Червоний, червоний всюди... Це дуже червоний, тому я не розумію стільки. Стрілки і червоний (навіть, тут досить насичений морква) блиск є ідеальним поєднанням.

13.00 р. Стандартний макіяж. Зуби білі і навіть.

14. Я думав, що Алеса тільки кинулася і кладе на чоловічу сорочку. З макіяжом все виглядає більш строгим. Знову ж, золотисті тіні, чорні олівці і бліда блиск. Ви не втратите його. Завжди актуальні.