Яка помада?

У вас є багато помади і ви поодинці. Або щось інше. Є багато помади і один гаманець. Або, можливо, це те, що помада є правильним для мене? Всі ці запити можна відповісти лише таким чином: п'ять помади, які ви повинні мати.

455980 р.

1,1 км Червона помада.

Так, незалежно від того, як дивний він може звучати, немає людей, які не підходять червоному помаді. У нас є люди, які не знайшли свого тону. Якщо ви є однією з цих, то я раджу вам приїхати в магазин і попросити консультанта допомогти з вибором, зробивши все на губах. Це єдиний спосіб, який ви знайдете ваш тон. До речі, я хочу позбутися від стереотипів: ні, червона помада добре не тільки на Анджеліні Джолі і Гвен Стефані. Хоча це, безумовно, красива на них.

349589

Але помітайте, що тон цих червоної помадою повністю відрізняється. Таким чином, ви можете вибрати помаду, з якою ви вбиваєте всіх. Оскільки червоний помада має таку жирну функцію. Ось ще один стереотип: червона помада ввечері. Про нас Каджуальні цибулі добре поєднуються з червоною помадою.

Якщо ви хочете купити перший червоний помада, зв'яжіться з MAC. Наприклад, ви можете подивитися великий колір для casual MAC Ruby Woo.

Р

Або, наприклад, ROUGE AllURE VELVET від Chanel з красивими властивостями. Подивіться на відтінки, можливо, ви побачите щось.

р.

2,2 км Оголена помада

Колір тіла губи не менш обов'язково. Ви не можете мати яскрава кольорова помада, але без тіла – ніде. Не хочу витрачати багато часу на макіяж і хочете переконатися, що помада не дає мені вниз. Хоча це стосується тільки тих помади, які не мають матової формули. Підходить як для натурального денного макіяжу, так і для вечірок. До речі, щоб вибрати тон тіла помади найбільш складний. Звісно, я все ще швидко. У мене є тільки три з них, перші два з яких вкрай ненажерливі. Я пішов через перші шість місяців, поки я сказав, що це не влаштувало мене. Я дивився в дзеркалі і зрозумів його. Тепер я вибрав ідеальний помада, який підходить мені від і до, включаючи колір шкіри і форму губ. Але мій друг, наприклад, зовсім не йде. Диор Аддикт. Мій відтінок: 333.

Цей відтінок, до речі, став улюбленим на Каннському кінофестивалі. Він був буквально використаний всім!

3. У Блиск або помада-гойдалка
р.

Помада блиск відрізняється від простого блиску, але один з двох потрібно мати. Для чого? Так що в спекотну погоду важка матова помада не дивиться на вас дивно. Або для того, щоб швидко зробити, прийти до всіх і, тим не менш, бути більш красивими. Помада-блискавка або глянець не вимагають олівця в тон, можна використовувати їх в будь-який час і в будь-який час. Цього разу я хочу, щоб попередити вас, що я не рекомендую розкішні марки для блиску. Я чесно спробував майже весь блиск від люкса, включаючи професійний MAC, і нічого не підходить мені. Тим не менш, масовий ринок не влаштував мене, але я б приверне увагу до нього. Економія три рази. Або два, у порівнянні з MAC. Єдине, що я хотів про люкс був Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss.

Що стосується помади, це незрівнянний діор Аддикт я згадував вище. Але MAC не рекомендується, мінімальний опір протягом 20 хвилин.

4. Яскравий помада.

Яскрава помада завжди повинна бути. Будь-який відтінок, навіть самий модний, навіть стандартний, для всіх випадків. Але відмовитися від неї, враховуючи, що червона помада підійде ролі яскравого - це неможливо. Тому що це не так. Яскравий помада можна використовувати, коли вам не потрібно такої вибухової суміші, як ви і червоний помада. Оскільки червоний дійсно завжди дивиться на ціль. Але яскрава, хоча вона може виглядати ще більш помітною, все ще не створює такої сексуальності.

Що стосується кінчиків, то знову я ходжу про свій гаманець і оберіть L'OREAL Color Riche. Це не порожні слова. У мене є багато помади від Chanel, Dior і Mac, але хоча Loreal трохи поступається Chanel (але не Mac), але як бюджетний варіант він цілком підходить.

Що стосується люкса, якщо ви цінуєтесь цікавими відтінками, то раджу звернути увагу на обмежені колекції.

р.

5. Умань Гігієнічна помада

Ні, це не жарт. Я думаю, що ми все робимо, але я хочу нагадати вам знову. Ви можете придбати (і краще) в аптеці, але не купуйте різні «Полуниця» за 15 рублів. Збереження добре, але в розумних і здорових межах.

Ось всі п'ять помади ви повинні мати. А замість виготовлення пучок яскравої помади і блиску краще купувати ці чотири (частина з гігієни), і ви більше не будете сумніватися: «Який помада для чого? й