Історія любить Курта Кобіна і Courtney Love

Прекрасна історія цієї пари, зануривши шість хороших років, навряд чи можна віднести до категорій, які молоді дівчата мріяли вночі. Депресивний курт і вибухонебезпечний Courtney, знайомства якого почалася з лушпиння, провів своє життя разом, балансуючи на краю преципії.

р.

Кобаїн, здавалося б, нічого особливого і не виділяв. Тонкі джинси, шаббі кросівки і футболка, незрівняні волосся. Деякі підземні співи. Який дійсно приводить весь світ божевільний. Ймовірно, через захоплення голосу або тексти про реальне життя, як сказав Курт, який вже бездомний 14.
Щодня була оздоровленою, і я добре навчився уроків. Ви зателефонуєте Nirvana музичний депресив? Не всі. Це просто правда на останню замітку. Це альтернатива нудотному сиропу, який заповнює повітряні хвилі. І це найбільше значення.

р.

Курт і Courtney зустрілися на концерті Nirvana. Судні не люблять своєї музики, але співачки застрягли її на ядро. Дочка заможних хіпій, які успадкували свого способу життя, вільного і неупередженого в її поведінці, зіткнулася з куртом в барі, відразу ж сказали йому все про нього. Більше того, його музика. І курт поцілунав її. Далі пояснив:
Я бажав її замкнути. І я зізнався з моїми близькими друзями:
Я хотів би зустрітися з нею.

Пізніше були кілька подібних скімів, а потім Courtney дізналися з музиканта Nirvana, що курт є божевільним і що він говорить тільки про неї. Не пам'ятав себе з радістю. Таким чином, одна з неприпустимо навіть дат закінчилася в будинку любові. Кобаїн був закоханий в цю зовнішню дівчину. На одному з концертів Курт навіть зробив аудиторію: «Куртні, ми любимо тебе».
Я відчуваю себе щасливіше, ніж раніше. Я нарешті знайшов когось, хто виглядає точно так само, як мені. І неважливо, що це - чоловік, жінка, гермофродит або донькі. Головне, що ми вписуємо разом.

Коли Курт і Courtney одружений 1992, любов вже вагітна. Дорогі друзі! Правда, вони бояться, що їх спосіб життя буде впливати на здоров'я дитини, але дівчина народилася дуже сильною і повним здоров'ям. У той час Судні пішли в стаціонару, курт вирішив кинути лікарські препарати і пішли в клініку медикаментозного лікування. Він був твердим, він кричав в боці, героїне виведення був надзвичайно болючим. Він вже подумав про скоєння самогубства, але його дочку і кохану дружину припинили його. Він був з любов'ю з Френсісом (пошта про Франциска Беан Кобаїн).
Щоразу я дивлюся на телешоу про дітей, я не можу допомогти, але крі. Щодня я думаю, що я можу втратити дитину. Я навіть трохи нерва, коли я вважаю машину для страху.

р.

Але боротьба з препаратами не так легко.
Все це трава. Все це нібито непередбачуваний, нешкідливий, життєво-збереження марихуани цигарету, що пошкоджені нерви, знищили пам'ять і змусили мене руйнувати мій шкільний м'яч. Вона просто ніколи не була сильною, тому я переїхав. Його депресивна природа, коли курт може заблокувати себе на два тижні і не говорити нікому, також відчував себе. Судні знали, що вона повинна допомогти йому. Займав гроші на останній цент. Я заблокував кредитні картки. І один день знайшов на столі пакет листів з тим же запитом - для зав'язки. У листі до десятирічного хлопчика Курта читати:
Як жити?

А Курт має нову пристрасть: гармати. Всі гроші пішли там, на темну сторону - препарати і гармати. Культні дізналися, що це буде кінець деякого дня. Занадто важкий характер і занадто багато талантів, і наркотики - Кобайн просто не може стояти його. Однак Судні все ще борються, заблоковані кредитні картки, влаштовані сеанси психотерапії. І один день, коли Судні приїхали додому і побачили міліцію там, вона розуміла без слова. Кілька днів раніше Курт сказав:
Що б не сталося, пам'ятайте, що я люблю тебе.