Альбіно

Albinos є таємничими, загадковими, красивими і рідкісними людьми на нашому планеті! У XV ст. світ вперше почав вчитися про альбінізм, з оповідань Спаніарда Гернана Кортеца. Ви коли-небудь бачили алліно чоловіка в очах? Я шкода, але я хотів би! І ви знали, що в Європі є один аблін на 20 тис. осіб, і в Нігерії - 1 у 3 тис.

Що саме таке альбінізм? За даними лікарів: це захворювання, вроджений недолік пігменту шкіри, волосся, ірисів і пігментних мембран очей і, переважно, неможливо компенсувати недолік меланіну або запобігти порушення зору, пов'язані з альбінізмом.

р.

Бразильський художник Густаво Мереживець був дуже цікавим для таких загадкових «білих» людей. І так народилася ідея для створення серійної фотопраці з абсолютно очікуваною назвою «Албінос», де автор спробував розкрити образ албіно людей якомога більше.

Що робити? - Я покажу тебе.
р.

р.

Успішна робота Густаво отримала безліч різноманітних нагород у сфері фотографій та позитивних відгуків.

До мене, ці люди вийшли дуже похмурими, сумними і відчувають, як вони сердитися в усьому світі. Але можливо, це суть роботи бразильського художника?

8634797

Знайти десять відмінностей...

р.

І ось сім'я «щастя» чекала ще одного маленького алліно...