1347
Євген Гапчинська
Познайомлюся з вами одному з улюблених митців, її ім'я Євгена Геннадіївни Гапчинської, який народився 15 листопада 1974 року в Харкові, в суворій військовій родині! А у віці 13 років стала студенткою Харківської художньої школи.
Я не перетягую коту хвостом протягом тривалого часу і дайвінг в автобіографію жінки, але я відразу відкрию всі карти перед вами. Я люблю Женію (вибачте її пробачити мене за її знайомство) для своїх янголійських дітей, і вона має безліч з них, і ці магічні, казкові і неймовірно ніжні істоти живуть в картинах художника.
р.
Кожна з її творів опікує материнською теплотою, ніжністю і посидінням, і ці милі діти можуть виграти серце навіть найможної людини на погляді.
р.
3610Р. 4200Р.
р.
Все, що я люблю ніс цих ангелів, я не знаю, чому Гапчинська вирішила пофарбувати їх червоними і хабномедними, але вони дійсно виглядають смішно!
Я також хочу привернути увагу до оригінального і не означає написів на кожному малюнку художника. По суті, це ще один важливий фактор для роботи Євгена!
р.
Габаритний зображення
Бажаєте прикрасити будинок таким дивом?
990 грн. 499 грн.
Чи можуть ці діти залишають байдужими? Арен не милий?
І ось митець, як ніжний і позитивний, як її твори.
Більше робіт можна побачити на сайті Євгена.
веб камера
Я не перетягую коту хвостом протягом тривалого часу і дайвінг в автобіографію жінки, але я відразу відкрию всі карти перед вами. Я люблю Женію (вибачте її пробачити мене за її знайомство) для своїх янголійських дітей, і вона має безліч з них, і ці магічні, казкові і неймовірно ніжні істоти живуть в картинах художника.
р.
Кожна з її творів опікує материнською теплотою, ніжністю і посидінням, і ці милі діти можуть виграти серце навіть найможної людини на погляді.
р.
3610Р. 4200Р.
р.
Все, що я люблю ніс цих ангелів, я не знаю, чому Гапчинська вирішила пофарбувати їх червоними і хабномедними, але вони дійсно виглядають смішно!
Я також хочу привернути увагу до оригінального і не означає написів на кожному малюнку художника. По суті, це ще один важливий фактор для роботи Євгена!
р.
Габаритний зображення
Бажаєте прикрасити будинок таким дивом?
990 грн. 499 грн.
Чи можуть ці діти залишають байдужими? Арен не милий?
І ось митець, як ніжний і позитивний, як її твори.
Більше робіт можна побачити на сайті Євгена.
веб камера