Зірки люблять анімовані красуні

Так як ви так п'яні... І ми говоримо про анімовані персонажі, тому я збираю вам своє бачення казкових принцес в реальності. Для тих, хто не розумію, що я означав це, я поясню, що кожному з героїнів казок я так сказати «призначеним» їх типовим втіленням у образі знаменитостей. Звичайно, все суб'єктивно, але це те, як я бачив принцеси в реальному житті. Якщо ви думаєте, що IMHO занадто великий, то запропонуєте параметри.

Чарівна блондинка принцеса Аврора нагадує мені про не менш приємну акторку з фільму «Рум Діар Амбер Хард». Якщо говорити про схожість героїнів, то Амбер схожий на дві краплі води, як Аврора, тому я вирішив почати з неї. Це досить ясно.

Принцеса Аврора:

р.

Актриса Amber Heard:

р.

р.

Далі настає не менше, як її «дружній друг» – принцеса Ясмин, нестійкий соціаліт Кім Кардашян. Складання, як це може звук, але вони мають однаковий тип. Перша людина, яка прийшла до розуму, коли я бачив Ясмин на домашній чохлі журналу «Космополіт».

Принцеса Ясмин:

Соціальний Кім Кардашян:

82792

Далі по списку я зробив - Сніг Білий і її "стара сестра" Katy Perry. Вона використовується для перегляду більш як Snow White, але зараз є схожість. Я думав, щоб покласти замість Katie Dita Von Teese, але змінив мій розум, як Perry виглядає більше, як Snow White принаймні наряди (темне волосся і червона помада більше не запам'ятовується, дивлячись на поточний вигляд співачки).

Білий сніг:

Singer Katy Перрі:

Габаритний зображення

Я помітив глянцеву схожість між принцесою Tiana і Zoe Saldana відразу.

Принцеса Тетяна:

11.12.18 р.

Актриса Zoe Saldana:

доб.

Є абсолютно без паралелей між Cinderella і Angelina Jolie, але незважаючи на це ілюстрація, Cinderella здавалося мені винятково схожа на Jolie. Не колір волосся, звичайно, але щось elusive (хоча що elusive в постави, ви скажете, але я думаю, що це щось інше).

Cinderella:

Актриса Ангеліна Джолі:

Габаритний зображення

Червоне волосся «Малої Мермиди» сильно пов'язане з кольором волосся «Ріанна», тому в її місці я не можу уявити нікого іншого. Хто ще хотів би експериментувати з кольором? Рі заслуговує бути названим втіленням чорної Русі.

Маленький Мермойд:

Сінгер Ріанна:

Я не знаю ім'я цього маленького малюка (можливо, якийсь казковий майстер), але нагадував мені Емма Камінь.

Актриса Емма Камінь:

І нарешті, Ванесса Худгенс і Покагонтос.

Покахонтос:

Актриса Vanessa Гудгени:

25296234