A Місед Шанс по Jamie Lynn Spears

Світ так неспішно влаштував – хто потрапив до, і тапочки. Ви знаєте багато знаменитостей, брат або сестра також знаменитість, але набагато менший калібр. Paris en Scene - Пари ан Сен Nikki здається добре відомо, але Париж знає більше людей. А ось брати Алексей і Андрій Чадов (навіть, я дав вам приклад - ви знаєте багато про Андрія Чадова?) В короткий час я хочу сказати, що він ніколи не буває, що брати-сестри однаково відомі. Хоча Jamie Lynn Spears, молодша сестра Britney, мав шанс зловити її сестра за популярністю, вона кинула її. Як? Читати його.

137

Jamie Lynn тепер двадцять років. У віці чотирнадцяти вона може зловити її золотими рибами і стати не менш популярним, ніж її старша сестра, яка потім була перерахована як поп принцеса. Джемі Лінн Спірс був основною зіркою підліткового серіалу «Зоя 101», яка схожа на поняття «Хану Монтана» – там діти санг, танцюючі та ін. Jamie Lynn sang, занадто, і досить добре. У 2006 році Списки здобули нагороду «Вибір дітей».

р.

Після цього було необхідно завісити, поки він був гарячим, тобто співати, записувати альбоми, але Jamesie Lynn якось припинився. Тим не менш, причина була хорошою - в той час вона була шпинделям лав з хлопцем названий Кейс-Альдрідж, який старше двох років. Але не думаю, що вони просто тримали руки – в 2007 році Джемі Лін оголосив, що вона була вагітна. Мами списали, бо побачила в наймолодшій дочці друга Бритней

(Р)

Зрозуміло, що вагітна Jamie Lynn не може зірватися в серії для підлітків, так що "Zoey 101" безпечно кучерява. У 2008 році Джамей подарував їй дочку Мадді. Згодом вона займався батьком малюка, але потім зламала з ним, потім знову відступила і знову зламала. У 2010 році Джамі Лінн вирішив ввести одну річку двічі і знову досягти успіху в шоу-бізнесі. Дівчинка почала писати пісні в стилі кантрі, але в них зацікавилися кілька людей. Тепер Джам'є Лінн нянькі маленькі інді і виконує в провінційних містах. Не варто забувати і про те, що вона стала співачкою, але вона має дитину, що вона прикрашає – так називають її програвачом.

р.