Вкрадена жінка Tilda Swinton "забирає глядача Р

Вкрадена жінка Тільда Свінтон «забирає глядача» з її на відміну від відпочинку і чудовим талантом. У житті вона важко використовує косметичні засоби, тому в 51 вона виглядає неймовірно добре, і багато хто вважає цю британську жінку як істота цього світу. Вона зірвала не стільки у Голлівудських фільмах, як у незалежних фільмах, завдяки яким вона кохана. Вона повністю звільняється від преюдії, тому зірка фільмів «Орландо», «Біч», «Хроніки Нарнії», «Константин», може дозволити собі наймальніші ролі. Звичайно, щоб викликати цю жінку гарною мовою не вийде, але є щось особливо магнітне про неї, що приваблює людей до неї. До речі, Тільда також відома за участь у театральних виставках. В цілому неможливо назвати її типовою Голлівудською зіркою, але це не відзначає від свого таланту.

Я дуже смішний - просто ніхто не помітив його. Кожен боїться довгих людей з серйозними обличчями.

Коли я був 10 років, я був на поїзді, і це сталося мені, що ніхто не на поїзді мав будь-яку ідею, що неправомірна людина я був. Це було реальне відкриття: що ви показати інші, ви не повинні відчувати себе.
Я завжди знав, що я не був красивим. Це велика перевага. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я не просто говорити про секс. Вони пам'ятають весь час, що у них є світле волосся, блакитні очі, спекотні губи, і вони повинні бути обережні відповідно. Це багато тиску, який я був позбавлений. Я не бачив як дівчина, і я не розумію себе дівчину. Я відчував свою сексуальність і знайшов її дуже комфортним.

Ми постійно сказали, що алкогольні напої безперечно. Більшість цікавих, енергійних і життєздатних людей зустрілися з алкоголіками. Я думаю, що це сподіватися, що змушує людей пити.
Пити мене хворе. І ще більше так від наркотиків. Я не можу стояти траву. Я колись спробував ecstasy, близько двадцяти років тому, в Нью-Йорку, і я сидів мовно в кутку протягом чотирьох днів. Я чекав іншого ефекту.
Я спокійна людина. Я щасливий, коли я мовчу.

Я часто згадується як «Сир» в ліфтах або на вулиці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Одного разу я пройшов через митний контроль в аеропорту, і я перевіряв чоловічого митника.
Я люблю макіяж, але якщо ви хочете бути самі, це не найкращий спосіб. Шукайте, як хтось інший.
Найпопулярніші жіночі рольові моделі Lara Croft і Erin Brockovich. Це чудово, але чому фільми про надзвичайних жінок? Це тому, що створення фільмів про надзвичайних чоловіків ще гірше.

Я справжній солдат на роботі. Тільки мої шанси на виживання вище.
Поки я був 17, я смоктати мій великий палець. Я не пам'ятаю, чому я зупинився. Я спробував це кілька разів, але це не працює.
Я намагаюся відповідати Джорджу Клоню в будь-який новий контракт. Це не просто, але я роблю свій найкращий. Як консолідація, Brad Pitt направляє мене. Жорж і я сподіваюся обмінюватися принаймні кількома словами в кіно
Ми живемо в силі людей, які вдягають месенджерами Бога, перетягують нас в війни. Праведність мети зараз виправдано. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Релігійний екстремізм є невиправним, але фашистський підхід і мова абсолютізму, що надходить з Вашингтона, є невиліковним.
р.

Я завжди був приваблений до дійсно поганих хлопців. Я прочитав Paradise Lost у високій школі і я знайшов Satan fucking сексуальний. Смішні і м'які персонажі рубають мене.
Ви можете сказати, що вам подобається бути дітьми, але це приємно, щоб просто лежати в ліжку вранці. Зробляючи кіно, збиравшись по всьому світу – все це божевільність стала набагато простіше відстояти після 14 місяців вигодовування грудьми.
Три речі можуть отримати мене з ліжка: мої діти, фільм я в, і фільм я хочу побачити. Я дуже лаціна.
Я поклала в скляну коробку на тиждень з закритими очима, вісім годин на день. Художня вистава «Майбе в 1995 році» Коли він був над, я вирішив не робити нічого, як це знову. Але зараз хочу повторити його. Я хочу вмирати цей спосіб, коли я старий.

Вони говорять про те, що ми маємо в домашніх умовах. Це фантазія. Дуже просто: пара мала дітей, вона перестала бути парою, утворилася нові з'єднання і підніме дітей. На жаль, ми не спати разом. Це набагато більше нудності.
Мій будинок - зона безшумної зони.
Я шукаю, як мій батько, якщо він голить. Я також дивлюся як David Bowie. Не тільки зовні, але і невизначеність статі.
Я ніколи не очікував бути розумом.
Я дуже щасливий.
Я не думаю про майбутнє і я не хочу знати, що станеться. Не потрібно ніяких гарантій.
, Україна