Любов Adele

Бізнес Adele все ще працює і працює. Альбом «21» знову повернувся до першого місця діаграми Білборду, і може добре обходити запис саундтрека фільму «Титанік», який одночасно відбувся в першому місці протягом 16 тижнів. А головний удар з цього альбому - "Ролінг в глибокому" за рік - в сто кращих піснях. До цього було відзначено лише 6 пісень, виконаних жінками.

Нарешті, У своїй кар’єрі, але й у його особистому житті.
На початку січня співачка була відмічена в штаті Флорида в Національному парку Everglades з молодою людиною імені Симона Конкі. Всі деталі слідувати.

Габаритний зображення

Не так молодий, хоча. Сімона - 13 років старшого співака, він 36. Він є головою британської благодійної програми Drop4Drop, яка дозволяє фізичним особам та великим компаніям компенсувати свої витрати води, працюючи над проектами для забезпечення чистої води для розвитку країн. Співачка розповіла про цю організацію на початку грудня до своїх шанувальників на Twitter.

У інтерв'ю минулого року Adele визнати, що вона б мати одружений комедія Zach Galifianakis, додавши, що почуття гумору є найбільш важливою якістю для її чоловіка.

Мені потрібно когось з почуттям гумору. Якщо людина сміється, я в ліжку. Я не доглядаю, що він виглядає так. Від Leonardo Dicaprio до Zach Galifianakis. Я люблю всі розміри, це не важливо. Я також люблю, коли людина знає, як приготувати і має спрагу для життя.
У будь-якому випадку дівчина не лягає.

Як ви знаєте, на першому альбомі співак надихнула перші серйозні стосунки, а на другому - складна частина. Давайте сподіваємося, що наступний альбом співачки буде присвячений взаємній щасливій любові та інших рад життя.

І нарешті, відео.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное