Олексій Тітаренко

Пристрасть для чорно-білих фото, антикваріат, збір винограду і радянського кіно, ймовірно, спадкоємна, хоча в сім'ї це захворювання виражається тільки в мене. Але все ще тягне за собою реанімацію старої фільмової адаптації «Крим і покарання» Достоєвського, або «Оуток» Гоголя! У цьому сенсі Петро зовсім не місто, а не декорацій для вистави, а не навіть руїни колишньої слави автократії. Ні, це особливий світ, життя якого відбувається в абсолютно різних часових умовах. Нехай Москва пробачить мене, але Санкт-Петербург завжди залишатися першим в свідомості більше половини людства, адже половина століття тому вона була присуджена звання «найкраснішого міста Європи», яке в цілому важко сперечатися.

Олексій Тітаренко – це продукт освіти та сприйняття Санкт-Петербурга, який надає своїм фотографіям особливий шарм, атмосферу та колір. Не менш важливим фактором, який привів мене до згадки про свою роботу в своєму блозі, є те, що оригінальні з цих двох колекцій були експоновані або знаходяться в склепах Третякова, тоді як решта поширилася по всьому світу галерей всіх континентів.
В цілому, це silly, щоб розповісти багато про знамениту людину, тому що все я можу тепер глянець над новим, тільки мій погляд про його біографія. Так, потягніть кота на цікаве місце, і розгляньте докладно дві колекції своїх творів, звані «Чорна і біла магія Санкт-Петербурга» і «Фрозен час».

1. "Фрозен час"

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко р.

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко р.

Олексій Тітаренко Габаритний зображення

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко р.

2. Чорна і біла магія Санкт-Петербурга

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко р.

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко , Україна

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

4160997

Олексій Тітаренко

Олексій Тітаренко

P.C.: Дівчата, напевно, apologise трохи зараз, тому що початок дня вже поганий початок ... і ось такий сумний вибір ... В цілому спробуйте подивитися на ці роботи пізніше, продумано ... зі знижкою ... добре ... в середині 20 століття... Я пообіцяю вас, як тільки ви робите це, це не здавалося б, мирдлі шаббі.