Плаття коктейльні

Новорічні свята нарешті завершуються! Приїжджають театральні та кінопрем’єри, весілля друзів, корпоративи та вечері. Для гарної коктейльної сукні немає необхідності. Давайте подивимося на те, що пропозиція провідних світових брендів.

Мошино \ Крістіан Діор

Так, коктейльні сукні 2012 від:

, Україна

Олександр Маквін

Звісно, найсміливіші і ударні модні будинки не відступали від обраної лінії. Чудові яскраві сукні доповнені космічними капелюхами, які, в рази, позбавляють очі моделей здатності бачити. Самі сукні – шедеври. До колін може стати прикрасою будь-якого заходу.

Calvin Klein Колекція

На відміну від попереднього бренду, Calvin Klein Collection віддали перевагу простим лініям. Я знайшов нічого дивного або особливо яскравого. Це, мабуть, наймодніші моделі.

Сукня бежева не вразить уяву. Вони створюють ілюзію голого тіла. Якщо тіло немає нічого, то плаття нічого, як вони кажуть.

Добре, це класичний - чорний і білий. Підходить для будь-якого випадку. Але все ж немає необхідності шунтування аксесуарів. Це може бути занадто нудним.

Ці сукні сміливі! Ніжний металевий блиск завжди знаходиться на місці. Довжина сукні дві долоні нижче коліна. Дуже строгий.

Мар

Плаття Chanel завжди мріяти. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, у нас є щось, щоб мріяти і щось вибрати з. Просто подивіться на ці моделі! Великий. Без слів!

Ось моделі для бюстгальтера є годинниковим склом, чітко формуючи силует, а плаття з оксамитовими вставками.

Не пропустіть ці елегантні коктейльні сукні, виливаючи м'який синій.

Плаття з оригінальними плечами або без рукавів Не існує?

Крістіан Діор
р.

Найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші... Все про Крістіан Діор. Десвіт. І знову, багато вибору. Є також загальні риси: довжина - до коліна, кольори - дуже різні, чіпси - блискучі або прозорі вставки, матеріал - легкий і приємний, акцент - на талії.

Це оригінальні моделі друку. Ви можете помилитися сукні для повсякденних. Але немає! Уявіть, що вони будуть виглядати на певному неофіційному прийомі!

Д&Г

Збірка D&G’s весна/літо 2012 дав мені багато непов’язаних ідей. Я пам'ятав фісташку і принти Мошино, зимова колекція бренда і короля Артура. Але провідна асоціація була звичайною гипсійними сукнями. Таке різноманіття кольорів і різних принтів можна заплутати. Оригінальний. Ви не можете загубитися в натовпі в сукні, як це.

Звичайно, найкращий акцент - ніжки. У таких сукнях D&G головне не забувати про довжину. Все інше прийде з ним.

Гучі

Я пам'ятаю Gucci здивував всіх на тижні моди. Ви б'єте! Frida Gianini віддали перевагу чорно-білим, повністю ігноруючи яскраві кольори. Однак сукні чудово виглядають. І золоті пума, які бренд явно не шкодував, роблять наряди дорогою. Дороге.

3610Р. 4200Р.

757171

Мошино

Мошино також віддають перевагу золотом на чорному кольорі. Це, здається, тренд майбутнього сезону. Це приголомшливе поєднання.

Для тих, хто вибирає простоту. Вона також на висоті моди, до речі.

25574834

Лука Бресель

Квіти, мережива, пастель ... Жорстокість збереглася в останню осінньо-зимову колекцію. Тепер, як дизайнер бренда Mark Jacobs прийнята, модниця повинна прийняти щось, ніжне і міцне одночасно. Йдемо за це, дівчинки. Плаття Trapez є досить вільною ріжучою, щоб зробити бризку на будь-якому коктейльному заході.

І ці моделі з декоративними перами стануть прикрасою будь-якої фігури.

Ці сукні трохи більш скромні. Але жіночний, я не сперечався.

А ось білі моделі. ліва сукня нагадує мене про королівські наряди, прозорі і чіткі. І справа (на шляху, на Kate Moss) дійсно цуценя.

Прада
Р

Miuccia Prada представила дуже оригінальну колекцію. Модні рецензенти занурили «квітковий» Зал був стилізований як автомобільний гараж. І моделі перетворилися в автомобільні драйвери від 50-60-х років.
Плаття з коктейлю - це суміш фемінності та агресивності. Щоб бути чесною, вони дивилися мене трохи. Ея, ретро. Але не кожна ретро добре посидить. Для вільного і демократичного, проте, Прада стане відмінним варіантом.

, Україна

Валентина

Валентино не ввійшло в цей час. Відомі стилі. Але тканини, дизайн, декор роблять навіть найрозумніший шуддер. Які сукні! Шифон і мережива, квіти і ніжність ...

Жіноча домішка в кожній моделі. І знову пастельні тони. Сама тенденція, і вона виглядає чудово.

І це простота ще раз улюблена мудрістю. Дівчата нагадують ніжні провінційи. Для худі, це право!

І ці варіанти, навпаки, підходять для впевнених дівчат. Сильний, раді, сильний!

І на відміну від попередніх суконь - чистого мережива. Відчуйте себе реальною жінкою.

Версак

Донателла здивує своїх шанувальників суконь найяскравіша довжина. Міні стане справжнім пошуком для власників красивих ніг. Виберіть колір від досвіду. Один спосіб або інший, ви не можете обійтися без золотих заклепок.

р.

р.

Вибивається з лінії монохромних моделей суконь з мариновими атрибутами: зірками і оболонками, водоростями і рибою в ніжному синьому кольорі порадує тих, хто любив Малу Мермойд як дитину.

Як ви можете побачити, вибір дійсно великий. І це величезний список трендів і тенденцій є лише частиною всього. Дивитися, шановні дівчата, і вибрати стильний коктейль.