2011 рік

П'ятий день п'ятого року слід писати про результати 2011 року. Я чекав цього повідомлення, але ніхто не вирішив. Ось мій рахунок.

Взуття року: Тимберланди

Хто не бачив принаймні однієї людини в 2011 році в червоному Тимберленді? Тут багато з них в центрі. Нерідко взуття року.

Тенденції року: колори

Коміри, безумовно, основні тенденції року. Який вид їх немає: лопард, а синій на червоний, червоний на синій, і мереживний, і знімний. Всім, колеги захопили розум всіх модниць 2011 року.

р.

р.

Красивий тренд року: Rose Hair

Не просто рожеве волосся, але барвисте волосся. Але я хочу виділити, звичайно, це рожеве волосся, тому що багато моделей і знаменитостей бачили з ними: Frida Gustavson, Charlotte Free, Lindsay Wickson, Abby Lee, Katty Perry, Леді Gaga. Рожеве волосся – мрія мого дитинства, юнацтва та молоді.

Модель року: Lara Stone

Хто? Перший у верхній частині моделей сайту.com, відомий у всьому світі і любив величезну кількість дизайнерів, підписав багатомільйонні контракти. Безумовно модель року.

Чоловіча модель року: Юрій Плескун

У багатьох компаніях зросла модель. Про багато речей, які не називалися, які не робили шоу в будь-якій точці світу. Що не модель року?

3610Р. 4200Р.

Відкриття року: Андрей Пєїк

Андрій Пежич – найбільш загадкова модель нашого часу. Виконує як чоловічі, так і жіночі шоу. З’являється в рекламних оголошеннях як чоловічий одяг, так і жіночий одяг. Дати з жінками і чоловіками.

Lanvin Осінь 2011 Кампанія Кіно

Танцююча Карена Елсон, Ракель Зіммерман і Альберт Ельбаз сам є найсолодшим, craziest, творче відео року. Чудова реклама, яка змушує вас дивитися її сотні разів, іскрава зацікавленість в одязі моделі танці. Найсолодша річ я бачив минулого року.

Дизайн року: Сара Буртон

Творчий директор Олександра Маккорона довели всім, що хоча неможливо замінити геній Маквіна, можна знайти гідну альтернативу. Хто б подумав, що це незаперечна білявка стане творцем сукні Kate Middleton, яка зараз мріє тисячі молодих дівчат?

Скандал року: Джон Галяно

Тексти пісень, а це означає: Ніхто не вірив, але це сталося. Після того, як на камері були записані антисемітичні зауваження, провадження та звільнення. Поки не було вибрано як новий креативний директор бренду. Ні один був номінований, але останній кандидат - Raf Simons. Чому ви залишите Dior, дорогий посібник LVMH?

доб. 2

Підтримка року: Kate Moss і John Galliano

Навколо сукні Kate Mos для її весілля з Jamie Hince була величезна кількість чуток. Але хто б подумав, що Кате, не боїться неприємної слави, яка покоїв на Галяно, замовить плаття до нього, її старий друг? В цьому, Кате допомогли підвищити репутацію Івана.

Обкладинка року: російський Vogue, червень 2011

500 примірників випуску прийшли з скандальним крилом, розписом для журналу італійський художник Франческо Везолі. Робота була названа «Портретом Поліни Порізкова як ренесансу Мадонни з дорогоцінними сльозами Сальвадор Далі (на основі Лорензо Лото)».

Клейм року: Крістіан Лепейн проти Євса Сен Лорента

Дизайнер одного модного року, відомого для червоної підошви, подав позов проти іншого, який також включає в себе взуття з червоними підошвами. Yves Saint Laurent - це червоний колір не належить до Labutin. В цілому використовується з 17 століття, а права на неї належать невідомому французькому взутті. Цікаво, що Китайські заводи, без шампанського тиснення взуття з червоною підошвою, також викликають агресію в Лозині?