До Золотих глобусів

Найпопулярніші знаменитості журналу в Америці, люди, які мають власний офіційний веб-сайт, оскільки завжди вирішили захопити користувачів порталу і запустив щорічну гру попереднього Глобе під назвою Predict-a-Gown: Що буде Stars Wear до Золотих глобусів? Випереджувальні сукні: Яким буде Stars Wear на Golden Globe Awards? Є лише два варіанти сукні для кожної знаменитості, але відповідно до журналу, вони найбільш ймовірні. Заключний результат, звичайно, ми побачимо завтра, бо за московським часом церемонія почнеться на ніч 15-16 січня. І що я люблю про Золоті глобуси, що сукні завжди люблять вибір. Розкішний, величний і чудовий. Всі права, тут ми йдемо, ніжні!

Мішель Вільямс.

Оскар де ла Renta, Valentino або щось інше?

З Мішель відіграв Марилін Монро і збирається на нагороду як представник фільму «7 Днів і нічів з Маріліном», я думаю, що це просто необхідно для вибору сукні з Валентино. Червоний колір Монро і її величний лик, і може додати трохи удачі до Вільямів.

687065

Кейт Вінслет.

Salvatore Ferragamo, Carolina Herrera або щось інше?

Якщо я був кейт, я буду вибрати синю сукню, тому що сині костюми її обличчя, і вона любить його поганий добре! Плаття Salvatore Ferragamo чітко її вибір, але як ви знаєте, якщо вона вирішила здивувати нас?

Софія Вергара.

Zac Posen, Оскар де ла Renta або щось інше?

Софійський і червоний колір в цілому. Але я не хочу бачити її в цьому кольорі, оскільки вона дійсно втомилася. Софія, підібрати щось темне або світло, і ви будете щасливі!

Габаритний зображення

Leah Michelle.

Оскар де ла Renta, Jenny Packham або щось інше?

Leah не обдурив на Оскар де ла Renta протягом декількох років, одягаючи свої сукні на Золотих глобусах, тому я не здивився, якщо вона з'явилася в зеленій сукні на ніч. Обидва виграші.

Рооне Мара.

Prabal Gurung, J. Мендель або щось інше?

Дівчина з татуюванням дракона обов'язково повинна бути в чорному кольорі. Я для першої сукні, особливо, оскільки є такі виразні вставки.

Sandra Bullock.

Zac Posen, Elie Saab або щось інше?

О, які красиві сукні! Зберігайте очі відкритими! Але все ж я худий на другий сріблястий довгий плаття, оскільки ви знаєте, що Sandra має невелику бюст, і плаття від Elie Saab призначене спеціально для дівчаток з невеликими грудями.

Reese Witherspoon.

Carolina Herrera, Naeem Хан або інший варіант?

Я не знаю, я не знаю. Плаття красиві, але я думаю, що Reese повинні розглянути інші варіанти і зробити високий зачіска.

Jessica Chasten.

Ірина Шабайєва, Донна Каран або щось інше?

Якщо ви обираєте плаття для кольору волосся, то обов'язково перше, але якщо ви підійдете до вибору мудро, то другий. Яскрава жінка!

Анджеліна Джолі.

Jenny Packham, Оскар де ла Renta або щось інше?

Я не люблю те, що вона вибирає, оскільки майже все виглядає приголомшливо на ній, але знову чорний і бежевий колір втомився, і зачіска може бути змінена принаймні трохи. Я за яскравість, але я не схожа на будь-які сукні. Я сподіваюсь, що це не відбувається знову...

Єлизавета Олсен.

Jenny Packham, Маршеса або щось?

Час молодшого Олену. Вона відвідує різні події і блискавки на килимах, і близнюки прикусають своїх ліктів. Якщо я був Єлизавета, я буду вибрати плаття Маршеса.

Додаток Hathaway.

Naeem Хан, Маршеса або щось?

Ще один варіант, інший варіант!!!

р.

Лука Бресель

Оскар де ла Марта, Зунар Мурад або щось інше?

Я думаю, що якщо актриса вибирає з нарядів, вона буде вибрати перший, хоча я бачив, як вона представляє другий.