Нещодавно я помітив, що Haute Couture стає ближче до нас. Його елементи можна використовувати окремо в повсякденному житті. Для цього використовується. Може бути криза, або, можливо, наступний цикл історії моди вже пройшов і мода наших бабусях (і навіть великі груди!) назад.
Цей тренд особливо помітний в аксесуарах. Я не говорю про сандалі і гольф. Тільки подивіться на весняно-літній 2012 капелюхи. Я люблю практично все, що рідко буває з капелюхами на всіх.
Я починаю з коханим. Він, до речі, створив як ніжний, так і званий образ німфи, єдиний, на мій погляд, Хауте Кууре. Олександр Маккоролевський голова. З цих фотографій по всьому Інтернету чути захоплені зітхання. Я не оригінальний, тому я подихаю. Я сидю тут і думаю, що це ідея може бути реалізована в повсякденному житті. Якщо ви не зносите мереживний шарф.
Як виглядає процес створення небесної краси.
Мирний аналогічний заголовок Олександр Маквін пропонує з будь-яким. Але з повітряними сукнями вони виглядають особливо дивно.
Marc Jacobs headgear - мій номер два улюблені. Особливо органза міні-дермат. Покажіть мені, хто не прив'язував своє волосся так? Що це таке: як мій простий смак або талант дизайнера. Здається, що головка не пов'язана з домогосподаркою, але принаймні тиара.
Р
р.
Колекція шапок Анна Суй дуже різноманітна. Вії, турбіни, романтичні широкі капелюхи. Короткий круїзний збір.
Ісса Лондон показав, як носити віваль. Ці елегантні капелюхи легко вписуються в повсякденне життя будь-якої дівчини. Літаюча сукня, літаюча та вілетка. Красивий!
р.
Не просто для Issa London. Також таємничі головні убори Jil Sander. Просто вирішив таємницю досить швидко. Реальний прототип турбані з вілом був чоловічим головуванням Нігерійського племени Йоруба. Що ви думаєте, застосувати! Все, як звичайний, Jil Sander: лаконічний і жіночний, без фріролів і вболівальників.
Просто cavalli Колекція: Не дивно. Шапки кобой. Вони далеко від нових. Звісно, Роберто Каваллі використовує цей аксесуар, він є брендом і він призначений для того, щоб зробити стиль Каваллі впізнаваний. Я завжди подобалась ковбойка капелюхи, вони виглядають дуже красивими на пухке волосся.
р.
Капі. У новому сезоні вони мега популярні. Зносимо всі, навіть з несумісними нарядами. Вони підходять для дівчат і жінок, на відпочинку і в місті, будь-яких кольорів і матеріалів.
Я особливо люблю Віденський Вествуд.
Ягоди
Кепі Кензо
доб.
Headgear 2012 легкий, жіночний, яскравий, веселий, і головне, зносний!