Ляпанці 2012

Нещодавно я помітив, що Haute Couture стає ближче до нас. Його елементи можна використовувати окремо в повсякденному житті. Для цього використовується. Може бути криза, або, можливо, наступний цикл історії моди вже пройшов і мода наших бабусях (і навіть великі груди!) назад.

Цей тренд особливо помітний в аксесуарах. Я не говорю про сандалі і гольф. Тільки подивіться на весняно-літній 2012 капелюхи. Я люблю практично все, що рідко буває з капелюхами на всіх.

Я починаю з коханим. Він, до речі, створив як ніжний, так і званий образ німфи, єдиний, на мій погляд, Хауте Кууре. Олександр Маккоролевський голова. З цих фотографій по всьому Інтернету чути захоплені зітхання. Я не оригінальний, тому я подихаю. Я сидю тут і думаю, що це ідея може бути реалізована в повсякденному житті. Якщо ви не зносите мереживний шарф.

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Як виглядає процес створення небесної краси.

Ляпанці 2012

Мирний аналогічний заголовок Олександр Маквін пропонує з будь-яким. Але з повітряними сукнями вони виглядають особливо дивно.

Marc Jacobs headgear - мій номер два улюблені. Особливо органза міні-дермат. Покажіть мені, хто не прив'язував своє волосся так? Що це таке: як мій простий смак або талант дизайнера. Здається, що головка не пов'язана з домогосподаркою, але принаймні тиара.

Ляпанці 2012 Р

Ляпанці 2012 р.

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Колекція шапок Анна Суй дуже різноманітна. Вії, турбіни, романтичні широкі капелюхи. Короткий круїзний збір.

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Ісса Лондон показав, як носити віваль. Ці елегантні капелюхи легко вписуються в повсякденне життя будь-якої дівчини. Літаюча сукня, літаюча та вілетка. Красивий!

Ляпанці 2012 р.

Ляпанці 2012

Ляпанці 2012

Не просто для Issa London. Також таємничі головні убори Jil Sander. Просто вирішив таємницю досить швидко. Реальний прототип турбані з вілом був чоловічим головуванням Нігерійського племени Йоруба. Що ви думаєте, застосувати! Все, як звичайний, Jil Sander: лаконічний і жіночний, без фріролів і вболівальників.

Ляпанці 2012

Просто cavalli Колекція: Не дивно. Шапки кобой. Вони далеко від нових. Звісно, Роберто Каваллі використовує цей аксесуар, він є брендом і він призначений для того, щоб зробити стиль Каваллі впізнаваний. Я завжди подобалась ковбойка капелюхи, вони виглядають дуже красивими на пухке волосся.

Ляпанці 2012 р.

Ляпанці 2012

Капі. У новому сезоні вони мега популярні. Зносимо всі, навіть з несумісними нарядами. Вони підходять для дівчат і жінок, на відпочинку і в місті, будь-яких кольорів і матеріалів.

Я особливо люблю Віденський Вествуд.

Ляпанці 2012

Ягоди

Ляпанці 2012

Кепі Кензо

Ляпанці 2012 доб.

Headgear 2012 легкий, жіночний, яскравий, веселий, і головне, зносний!