«Ви не можете любити футбол, але ви не можете допомогти, але любов, ер, не знаю Рональдо. й
Звичайно, я лежаю - Я знаю (і, можливо, навіть любов) Cristiano. Після того, як ви втратите пам'ятки найдорожчих, sexiest (за багато) футболіст на планеті? Іноді здається, що він не сам, але його неймовірно потужний шарм грає футбол. Хоча це більш правильно сказати - потужний шарм таланту.
Один прекрасний лютий день на прекрасному острові Madeira був народився чарівний кучерявий малюк. Коли великодню дитину три роки, він кинув м'яч (перший подарунок батька), потім знову, а потім ще не може зупинитися. "Це буде футболіст, - сказав він. «Великий футболіст», батько скоригував.
Моя мати, Марія Долорес, була вагітна в п'ять місяців, коли вона і її батько, Дініс Авейро, почав обговорювати назву дитини. До тих пір, поки вони вирішили поділитися. Всі подарували дитині ім'я, яку обрали. Мій мама назвав мене Cristiano і мій dad назвав мене Ronaldo. Мій батько пізніше визнав, що він назвав мене після Рональда Рейгана, потім президент США. Його політична кар’єра нічого робити з ним. Тато просто сподобалося Реаган кіно. Він був Голлівудський актор, перш ніж він став президентом.
Перший бал ще зберігається в сім'ї як релікв.
У віці 12, Cristiano, як якщо joking, боротися з опонентами набагато старше, ніж на полі. Найкращий футболіст Мадейра, і незабаром пішов до столиці Португалії.
Я не був 13, коли мій життя почався в спортивній школі, де діти з усіх куточків країни і навіть з-за кордону зібралися. І нема сім'ї!
Уже в дебютних матчах фахівці здивовані своєю швидкістю, відмінною технікою і цирковими речами, можливістю відмінно грати з ногами і головою, а також фантазій. Щоб все це, Cristiano був різним і незліченним розташуванням.
Ronaldo отримав в Манчестер Юнайтед після неймовірного Alex Ferguson себе публічно оцінив свою гру в 2003 році.
(Б)
Якщо ви хочете бути одним з кращих гравців у світі, які я хочу бути, ви повинні вчитися весь час.
Ми знаємо, що професія дає нам дуже красиві речі, але це також накладає велику відповідальність. Ми завжди були проблемою. Я людина з символом переможця і завжди буде. Я хочу виграти.
У 2008 році Рональдо вперше в своїй кар'єрі в Манчестері Юнайтед вирушив на поле з стрічкою капітана.
886502
У цьому ж році Cristiano перемогла нагороди - «Золотий бал» і «Кращий гравець року».
Це честь бути тут серед кращих гравців на планеті. І не приховує, що кожен футболіст мріє виграти цей трофей. Я молодий і будучи на церемонії другий раз в рядку просто дивний.
У 2009 році Рональдо вирішив переїхати на Real Madrid. Сума переказу склала 94 млн. грн. Cristiano стає найдорожчим гравцем в історії футболу, Golden Boy.
«Приміром, вартість мене 94 млн євро. Або я повинен зробити більше. Я думаю ще більше. Всі говорить немає, але я кажу так. Хтось оцінить мене, що шлях. Деякі люди щасливі, деякі не є. Це життя.
Золотий хлопчик зараховуються безліччю романів, для нього зафіксували полум'я відомого серця. На даний момент його офіційна пристрасть - Ірина Шайк.
У липні 2010 року Рональдо опублікував приголомшливі новини через свій блог Facebook:
Я дуже щасливий, щоб повідомити всіх, хто має сина. Мати дитини, яка бажає залишатися анонімним, дає мені опікунку над ним. Я не збираюся покрити це питання будь-яким чином від власних особистих інтересів, або принаймні мій син.
, Україна
Cristiano - це вірний абсорбент. Так багато, щоб я навіть не присмакував знаменитого Мадейра. Його улюблений напій багатовітаміновий сік. Моє улюблене блюдо - португальська мова. Вона любить фільми з Жан-Клод Ван Демдом і Анджеліна Джолі і в цілому любить кіно. Він регулярно бере участь у багатьох благодійних заходах.
Рональдо дуже цікавиться модою. Він має зображення реального метросексуалу - сережки в вухах, джинси на стегнах, рожеві футболки і, звичайно, штучний танець. Поцілунки на тиждень, Cristiano відвідує магазини, звідки він виходить з великою кількістю покупок. Його гардероб завжди наповнений модними предметами з нових колекцій відомих модних будинків.
Я спокійна людина природи, Рональдо каже. Я рідко їхати в клуби і вечірки. Я не пишу спирту. Я не звичаю гроші. Я люблю одягатися з відомими дизайнерами, але мій гардероб не повний речей. У мене є одна хороша пара годинників, діамантовий браслет і кілька кілець. Я інвестую більшість грошей в нерухомість.
У 2007 році відомий дизайнер моди розробив власну лінію одягу, відкривши фірмовий магазин CR7.
А рекламні кампанії Рональдо та фотосесії неоднорідні.
І після завершення своєї спортивної кар'єри, Cristiano думає про акторство.
Я можу уявити себе, граючи практично будь-яку роль. Звісно, комічні ролі важче грати, ніж мелодраматичні, але я 120% впевнений у собі талант.
713282р.
Але до питання, що він був, якщо не для футболу, він відповідав тільки таким чином:
Я не знаю, я завжди хотів бути футболістом. І п'ять, і шість, і сім. Коли мама запитала мене, що отримати для мого дня народження або Різдва, я ніколи не попросила її для іграшок, комп'ютеру або ігрової консолі.
Я романтичний і відправлений. Моя мама навчила мене бути чесною з собою. Хтось любить мені шлях я, і хтось не хоче. Я не страждаю від цієї безсоння.
411786