Давайте одружитися.

Останнім часом табір голлівудських наречених і наречених значно зросла, особливо за останні новорічні свята і новорічні свята, які традиційно вважаються романтичними і підходящими в часи, щоб представити діамантове кільце і попросити головне питання.

Перший пост, який вже має одружені пари, і навіть розлучення, можна переглянути на vev.ru/blogs/davay-pozhenimsya.html

, Україна

Відкрийте список Анни Хатау та Адама Шульмана, залучення якого було оголошено у листопаді. Маленький відомий проречений - він є професійним актором, але менше, ніж Анне - на його рахунку пара кам'яних ролей. І минулого року Адам запустив власну ювелірну лінію і навіть мав руку в дизайні кільце залучення Хатау. Два знали один раз, перш ніж стати парою в 2008 році. Ось чому актриса сказала про її стосунки в інтерв'ю:
Я люблю Адама дуже багато, але він знищив всі мої плани. Я хотів би провести час поодинці, але я впала в любов, як фольга. Непристойно, Енн не хотів почати нові відносини прямо і мав проблеми довіра людей, враховуючи, що її попередні відносини закінчилися її дружелюбом, італійським бізнесменом Рафаелло Фоллері, заряджаючи шахрайським шахрайством і зловмисленням 50 мільйонів доларів, що належать інвесторам, вдягаючи винних і збираються в'язниці протягом 4.5 років.

р.

р.

Останнім літом стало відомо, що британська актриса Carey Mulligan займався провідною співакою лондонської народної рок-групи Mumford & Sons Marcus Mumford, за п'ять місяців відносин. Зустрінемо, коли Маркус запрошував на одну з концертів гурту в Америці. Ми можемо тільки сподіватися, що вони будуть керуватися, щоб зберегти відносини, враховуючи її графік і його планувати.

141786

На початку 2012 року світ дізнався, що Drew Barrymore займався своїм дружцем, Віллем Копелманом, арт-консультантом і сином колись-CEO Chanel, після року відносин. Попереднє два шлюби актриси були, щоб покласти його злегка, невдало. Можливо, третій раз є діамантом! В інтерв'ю, що незважаючи на свій вік і життєвий досвід, вона не знає більше про стосунки, ніж раніше і все ще намагається розібратися, як вони працюють. Вона переконана, що немає правил і схем, тому що в житті все не так просто.

Метью Макконаугей нарешті зібрав свою силу і на Різдво зробив пропозицію своєму другу - бразильської моделі Camilla Alves, з яким вони були разом протягом 5 років і підняли два діти - син Леви і дочка Vidu. Попри те, що Матвія відібрала всі свої минулі сумніви про шлюб:
До того, як я планую, і я не відчуваю, що це те, що мені потрібно зараз. Я не проти установи шлюбу. По суті, я прихильник своєї справи, і я знаю багато прикладів пар, які управляють підтримувати великі шлюбні відносини, які він отримав користь від. Але я не маю планів для цього.

65,800 р.

На початку грудня екс-менеджер Britney Spears, Jason Travik, на його 40-й день народження презентував співак з подарунок у вигляді діамантового кільця. У 2006 році, коли Ясон почав представляти співачки, які потім одружилися з Кевін Федерліном. Починали знайомства після 3 років, будучи вже хорошими друзями, і Britney взяв перший крок. Згідно з чутками, скромне весілля з присутністю тільки самих близьких друзів заплановане на кінець літа.

р.

р.

Михаїл Йорданія також запропонувала своїй подругі, кубин-народна модель Yvette Prito на Різдво. Я думаю, що цей час легендарний баскетболіст покаже про пренуптаційний контракт, враховуючи, що його перша дружина отримала в розлучення в 2008 168 млн. дол. США.

371377

Співачка знаменитої пісні «Респект» Арета Франклін вирішила, що вік не є перешкодою, а у віці 69 років займалася довгостроковим партнером Вільяма Вілксона. Це буде третє весілля для співачки і мами чотирьох. Поціновувачі планують провести церемонію влітку на яхті в Майамі. Aretta коментує Vera Wong, Donna Karan і Valentino як дизайнери для сукні. У офіційній заяві про проведення заходу співак приголомшений, кажучи:
Ні, я не вагітна.

Також не дуже молодий, але ще веселий, Стівен Тилер займався Erin Brady. За 7 років роботи Єрина в якості помічника під час подорожі в Аероміт. Здається, що скелястий здійснив свої минулі помилки, кажучи, що він пошкодує деякі його дії і розуміє, що він болить своїх екс-фідів, але це не буде знову. І Ерин поділився своїм секретом того, як вона керує, щоб містити Стефана, який має репутацію для кіптявного чоловіка:
Я сказав йому прямо, що якщо ви вирішили піти зліва, я буду слідувати за вашим прикладом. Він уявив себе на іншу сторону барикадів, і він не схожий на нього. Стівен визнає, що він ніколи не обдурив на Erin, оскільки ідея, яку вона не належить лише йому, приводить всі погані хірурги.

3250Р. 3700Р.

І в кінці дві пари «Хмм, хто знає».

На початку січня повідомив, що Sienna Miller і Tom Sturridge займався і навіть очікується своєї першої дитини. Після цього журнал почав посилатися на всі інші медіа. Єдина фактична і перевірена інформація - короткий твіт сестри Сієнни Саванна "Трилі". Він може бути перекладений як “збуджена”, “збуджена”, “збуджена”, яка може звернутися до будь-якого. Вентилятор вирішив текстувати її щось, як «почуття не краще, ніж чекати нового члена сім'ї». До якого відповіли Саванна, "Чому ти." Подумайте про себе: Представники акторів не прокоментували цю новину.

191983 р.

Evan Rachel Wood вже lit up a chic, весілля-подібне кільце, що вона могла б отримати від британського актора Jamie Bell. Відповідає за рік у 2005 році, після розірвання разом у відеоролики Green Day «Зробляй мене під час закінчення вересня» та навіть отримувати тату з одною ініціаллю. Вони знову зустрічалися в середині минулого року. І знову немає коментарів з пари.

Оновити: У процесі підготовки посту Еван було знайдено твітіння, де пояснюється, що кільце належить до свого бабуся і вона зносила його з 14. У будь-якому випадку, удачі до них в майбутньому: