Давайте одружитися.

Останнім часом табір голлівудських наречених і наречених значно зросла, особливо за останні новорічні свята і новорічні свята, які традиційно вважаються романтичними і підходящими в часи, щоб представити діамантове кільце і попросити головне питання.

Перший пост, який вже має одружені пари, і навіть розлучення, можна переглянути на vev.ru/blogs/davay-pozhenimsya.html

Давайте одружитися. , Україна

Відкрийте список Анни Хатау та Адама Шульмана, залучення якого було оголошено у листопаді. Маленький відомий проречений - він є професійним актором, але менше, ніж Анне - на його рахунку пара кам'яних ролей. І минулого року Адам запустив власну ювелірну лінію і навіть мав руку в дизайні кільце залучення Хатау. Два знали один раз, перш ніж стати парою в 2008 році. Ось чому актриса сказала про її стосунки в інтерв'ю:
Я люблю Адама дуже багато, але він знищив всі мої плани. Я хотів би провести час поодинці, але я впала в любов, як фольга. Непристойно, Енн не хотів почати нові відносини прямо і мав проблеми довіра людей, враховуючи, що її попередні відносини закінчилися її дружелюбом, італійським бізнесменом Рафаелло Фоллері, заряджаючи шахрайським шахрайством і зловмисленням 50 мільйонів доларів, що належать інвесторам, вдягаючи винних і збираються в'язниці протягом 4.5 років.
Давайте одружитися.

Давайте одружитися. р.

Давайте одружитися. р.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Останнім літом стало відомо, що британська актриса Carey Mulligan займався провідною співакою лондонської народної рок-групи Mumford & Sons Marcus Mumford, за п'ять місяців відносин. Зустрінемо, коли Маркус запрошував на одну з концертів гурту в Америці. Ми можемо тільки сподіватися, що вони будуть керуватися, щоб зберегти відносини, враховуючи її графік і його планувати.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

141786

Давайте одружитися.

На початку 2012 року світ дізнався, що Drew Barrymore займався своїм дружцем, Віллем Копелманом, арт-консультантом і сином колись-CEO Chanel, після року відносин. Попереднє два шлюби актриси були, щоб покласти його злегка, невдало. Можливо, третій раз є діамантом! В інтерв'ю, що незважаючи на свій вік і життєвий досвід, вона не знає більше про стосунки, ніж раніше і все ще намагається розібратися, як вони працюють. Вона переконана, що немає правил і схем, тому що в житті все не так просто.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Метью Макконаугей нарешті зібрав свою силу і на Різдво зробив пропозицію своєму другу - бразильської моделі Camilla Alves, з яким вони були разом протягом 5 років і підняли два діти - син Леви і дочка Vidu. Попри те, що Матвія відібрала всі свої минулі сумніви про шлюб:
До того, як я планую, і я не відчуваю, що це те, що мені потрібно зараз. Я не проти установи шлюбу. По суті, я прихильник своєї справи, і я знаю багато прикладів пар, які управляють підтримувати великі шлюбні відносини, які він отримав користь від. Але я не маю планів для цього.

65,800 р.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

На початку грудня екс-менеджер Britney Spears, Jason Travik, на його 40-й день народження презентував співак з подарунок у вигляді діамантового кільця. У 2006 році, коли Ясон почав представляти співачки, які потім одружилися з Кевін Федерліном. Починали знайомства після 3 років, будучи вже хорошими друзями, і Britney взяв перший крок. Згідно з чутками, скромне весілля з присутністю тільки самих близьких друзів заплановане на кінець літа.

Давайте одружитися. р.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися. р.

Михаїл Йорданія також запропонувала своїй подругі, кубин-народна модель Yvette Prito на Різдво. Я думаю, що цей час легендарний баскетболіст покаже про пренуптаційний контракт, враховуючи, що його перша дружина отримала в розлучення в 2008 168 млн. дол. США.

Давайте одружитися.

371377

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Співачка знаменитої пісні «Респект» Арета Франклін вирішила, що вік не є перешкодою, а у віці 69 років займалася довгостроковим партнером Вільяма Вілксона. Це буде третє весілля для співачки і мами чотирьох. Поціновувачі планують провести церемонію влітку на яхті в Майамі. Aretta коментує Vera Wong, Donna Karan і Valentino як дизайнери для сукні. У офіційній заяві про проведення заходу співак приголомшений, кажучи:
Ні, я не вагітна.
Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Також не дуже молодий, але ще веселий, Стівен Тилер займався Erin Brady. За 7 років роботи Єрина в якості помічника під час подорожі в Аероміт. Здається, що скелястий здійснив свої минулі помилки, кажучи, що він пошкодує деякі його дії і розуміє, що він болить своїх екс-фідів, але це не буде знову. І Ерин поділився своїм секретом того, як вона керує, щоб містити Стефана, який має репутацію для кіптявного чоловіка:
Я сказав йому прямо, що якщо ви вирішили піти зліва, я буду слідувати за вашим прикладом. Він уявив себе на іншу сторону барикадів, і він не схожий на нього. Стівен визнає, що він ніколи не обдурив на Erin, оскільки ідея, яку вона не належить лише йому, приводить всі погані хірурги.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

3250Р. 3700Р.

Давайте одружитися.

І в кінці дві пари «Хмм, хто знає».

На початку січня повідомив, що Sienna Miller і Tom Sturridge займався і навіть очікується своєї першої дитини. Після цього журнал почав посилатися на всі інші медіа. Єдина фактична і перевірена інформація - короткий твіт сестри Сієнни Саванна "Трилі". Він може бути перекладений як “збуджена”, “збуджена”, “збуджена”, яка може звернутися до будь-якого. Вентилятор вирішив текстувати її щось, як «почуття не краще, ніж чекати нового члена сім'ї». До якого відповіли Саванна, "Чому ти." Подумайте про себе: Представники акторів не прокоментували цю новину.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

191983 р.

Давайте одружитися.

Evan Rachel Wood вже lit up a chic, весілля-подібне кільце, що вона могла б отримати від британського актора Jamie Bell. Відповідає за рік у 2005 році, після розірвання разом у відеоролики Green Day «Зробляй мене під час закінчення вересня» та навіть отримувати тату з одною ініціаллю. Вони знову зустрічалися в середині минулого року. І знову немає коментарів з пари.

Оновити: У процесі підготовки посту Еван було знайдено твітіння, де пояснюється, що кільце належить до свого бабуся і вона зносила його з 14. У будь-якому випадку, удачі до них в майбутньому:

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.

Давайте одружитися.