Kendall Дженнер

Я знаю, що Кім Кардашян аннойс багато людей. Ця леді PR в будь-який зручний і немислимий спосіб, не дуже турботливий про свою репутацію. Не відлягати її занадто багато для цього – очевидно, для Кім PR є дивним для повітря вона дихає. Але це може статися, що вона незабаром буде підштовхуватися її молодшою сестрою. 16-річний Kendall Jenner ще маловідомий, але в США вона є рольова модель для дівчаток підлітків, поряд з Selena Gomez. Kendall знає трохи всього - прогулянку на катавлі, виступаючи в реальності шоу і навіть намагаючись співати. Як решта Кардашської сім'ї, Кендалл зірвав в реальності Кардашян, але швидко виріс з неї.

Поява Kendall просто залишила свій вибір, щоб повернути її назад на свою модельну кар’єру. І з 14 років вона почала активно зірвати на фото пагонах. На щастя, вона не потрібно пробити її шлях - багато хто хотів отримати її молодшу сестру Кім як модель. 2 роки тому Kendall starred на пляжі фотосесія, що багато хто знайшов занадто depraved. Вона практично руйнувала модельну кар'єру Kendall, і після цього дівчина почала вибирати більш скромні фото набори. До мене немає нічого не виснаженого про ці фотографії, але це ще трохи рано, щоб бути сексуальною леді на 14.

Як багато дівчат свого віку, Kendall любить розмістити її добре (і фотошоппед) фотографії на соцмережах. Дівчата підлітків щасливі копіювати її зображення.

р.

9613434

(Б)

Я думаю, що в 2012 році Kendall Jenner досягне нового рівня популярності. Може бути, він буде зірвати в певному масштабному кіно або стати зіркою нової реальності. Тільки питання, чи може вона показати щось інше, ніж що її сестра робить на даний момент. Є багато гламурних фіфів в шоу biz. Поки, Kendall Jenner не довів себе як особливо талановита або неординарна дівчина, але половина Америки знає про неї. Незвичайний - сім'я.