Keira Knightley котирування

Мисливець, офіціантка, заміського воїна, спортсмена, Дючеса... які ролі не доведеться виконувати актриса Keira Knightley, але вона каже, що вона вибирає тільки ті героїні, які характерні для пуфигізму (утрьох з ролей вона відіграла все-таки нічого спільного з «фагітичним поглядом світу», тому в кожному правилоі є винятки). Цього року Кеїра поверне 27 років і вона відіграє основну роль у фільмі Ганна Каренана, яка більшість голлівудських акторів мріяли. Кеїра дуже пощастило, але ми повинні дати кредит – історичні персонажі керувати Knightley на “хурал”. Пара Кіри – Анна Каренана в цьому фільмі буде 39-річному законі Юди, який отримав роль Олександра Кареніна, а також 21-річної Аарона Джонсона, який отримав роль закоханих Анни – Олексій Вронський. Цей «ловловий трикутник» може бути як одним з кращих в 2012 році, так і одним з найгірших, але в будь-якому випадку буде цікаво побачити плівкову адаптацію відомого сюжету в Голлівуді. З якоїсь причини я впевнений, що це буде чудово, але не про це, але трохи про Keira Knightley.

Я ніколи не зустрілася з зіркою фільму, що смішно. Ну, крім Johnny ... Він має два дітей, і він одружений. Там Міккі Рурке, він божественний. Але я не здаюся бути його типом.

Катерина Гепберн і Вівіен Ліг - мої герої. Не через свій талант, але через їх наполегливість.

«У цьому бізнесі слава триває другий. Ви можете бути відомими в миттєвому режимі, але люди зберігають інтерес до обличчя, оскільки нові приходять кожні другий. Я відомий сьогодні. Я не завтра. Це нормально. Я знаю, що це закінчиться просто, як він почався, в даний момент. Але я буду тримати. Якщо ви є актором, то ви обрали неправильну професію.

«Чому не знаєш, коли люди визнають тебе на вулиці і знають, що ви не знаєте їх. Це невеликий надприродний.

599 р.

«Якщо я побачила пару взуття, то це не те, що вони є. Я обов'язково купую їх.

«Я не думаю про їжу. Дуже продумана дієта змушує мене чіпси і морозиво.

Я знаходжу до голлівудських акторів, особливо молодих, адже вони ідеальні. Вони бідні серед людей, тому вони вважаються красивими. Але я не шукаю гарних обличчя.

"Всі говорить, "О, мій Бог! Ви шукаєте Natalie Portman! Але це красива! Якщо я був у порівнянні з Arnold Schwarzenegger, буде викликати занепокоєння.

Тоні Скотт запровадив мене до Мафії Л.А. Вони виявилися такими приємними хлопцями! Вони розповіли про те, що їх татуювання означають.

У порівнянні з мною, Джессіка Сімпсон є лише професор.

Я зазвичай схожий на idiot у фотографіях, але це те, що я зазвичай фотографував в готелі Ritz, і Ritz завжди виглядає приголомшливо.

Коли я посміхнувся, я відчуваю, як Роберт Де Ніро в старій кулі, коли його ніс зламаний.

«Я не можу жити в Лос-Анджелесі. У цьому місті є тільки місце для ідеальної жінки. «Я хочу бути ідеальним». Але це не для мене: кожен знає, що Keira Knightley - це найяскравіший коров у світі.

«Я не збираюся п'ятити, а потім падати і puke перед усім. й

«Я повинен бути вагітним, тому кожен перестає говорити про мій погляд. й

«Заради коханої людини, я б нічого не робив! Я можу зробити його каву!

Мобільні телефони. Ви не хочете говорити нікому. Так я завжди натискаю кнопку "Ігора".

«Я повний романтичний – Я люблю романтичні фільми, але я не люблю ріпаку від цієї солодкої романтики. й

«Я готовий поцілунати Орландо Bloom в будь-який час, без репетицій і безкоштовно! й

Коли я був 16, я зробив фільм під назвою The Pit, і коли він вийшов, пара популярних дівчат з старшої школи казали досить гучно, " Вона зробила сором'язливий фільм, що не варто звертати увагу до." Він був ірде, і я був відхилений, але якщо ви відчуєте, що речі, як ви, ви завжди будете відчувати себе, як це. Я не був популярним у школі. Я дізнався, щоб дати мені всі проходи. У мене було загартування досить швидко.

р.

"Я фарба, але дуже погано."

"Я не дуже добрим істотою."