Мисливець, офіціантка, заміського воїна, спортсмена, Дючеса... які ролі не доведеться виконувати актриса Keira Knightley, але вона каже, що вона вибирає тільки ті героїні, які характерні для пуфигізму (утрьох з ролей вона відіграла все-таки нічого спільного з «фагітичним поглядом світу», тому в кожному правилоі є винятки). Цього року Кеїра поверне 27 років і вона відіграє основну роль у фільмі Ганна Каренана, яка більшість голлівудських акторів мріяли. Кеїра дуже пощастило, але ми повинні дати кредит – історичні персонажі керувати Knightley на “хурал”. Пара Кіри – Анна Каренана в цьому фільмі буде 39-річному законі Юди, який отримав роль Олександра Кареніна, а також 21-річної Аарона Джонсона, який отримав роль закоханих Анни – Олексій Вронський. Цей «ловловий трикутник» може бути як одним з кращих в 2012 році, так і одним з найгірших, але в будь-якому випадку буде цікаво побачити плівкову адаптацію відомого сюжету в Голлівуді. З якоїсь причини я впевнений, що це буде чудово, але не про це, але трохи про Keira Knightley.
Я ніколи не зустрілася з зіркою фільму, що смішно. Ну, крім Johnny ... Він має два дітей, і він одружений. Там Міккі Рурке, він божественний. Але я не здаюся бути його типом.
Катерина Гепберн і Вівіен Ліг - мої герої. Не через свій талант, але через їх наполегливість.
«У цьому бізнесі слава триває другий. Ви можете бути відомими в миттєвому режимі, але люди зберігають інтерес до обличчя, оскільки нові приходять кожні другий. Я відомий сьогодні. Я не завтра. Це нормально. Я знаю, що це закінчиться просто, як він почався, в даний момент. Але я буду тримати. Якщо ви є актором, то ви обрали неправильну професію.
«Чому не знаєш, коли люди визнають тебе на вулиці і знають, що ви не знаєте їх. Це невеликий надприродний.
599 р.
«Якщо я побачила пару взуття, то це не те, що вони є. Я обов'язково купую їх.
«Я не думаю про їжу. Дуже продумана дієта змушує мене чіпси і морозиво.
Я знаходжу до голлівудських акторів, особливо молодих, адже вони ідеальні. Вони бідні серед людей, тому вони вважаються красивими. Але я не шукаю гарних обличчя.
"Всі говорить, "О, мій Бог! Ви шукаєте Natalie Portman! Але це красива! Якщо я був у порівнянні з Arnold Schwarzenegger, буде викликати занепокоєння.
Тоні Скотт запровадив мене до Мафії Л.А. Вони виявилися такими приємними хлопцями! Вони розповіли про те, що їх татуювання означають.
У порівнянні з мною, Джессіка Сімпсон є лише професор.
Я зазвичай схожий на idiot у фотографіях, але це те, що я зазвичай фотографував в готелі Ritz, і Ritz завжди виглядає приголомшливо.
Коли я посміхнувся, я відчуваю, як Роберт Де Ніро в старій кулі, коли його ніс зламаний.
«Я не можу жити в Лос-Анджелесі. У цьому місті є тільки місце для ідеальної жінки. «Я хочу бути ідеальним». Але це не для мене: кожен знає, що Keira Knightley - це найяскравіший коров у світі.
«Я не збираюся п'ятити, а потім падати і puke перед усім. й
«Я повинен бути вагітним, тому кожен перестає говорити про мій погляд. й
«Заради коханої людини, я б нічого не робив! Я можу зробити його каву!
Мобільні телефони. Ви не хочете говорити нікому. Так я завжди натискаю кнопку "Ігора".
«Я повний романтичний – Я люблю романтичні фільми, але я не люблю ріпаку від цієї солодкої романтики. й
«Я готовий поцілунати Орландо Bloom в будь-який час, без репетицій і безкоштовно! й
Коли я був 16, я зробив фільм під назвою The Pit, і коли він вийшов, пара популярних дівчат з старшої школи казали досить гучно, " Вона зробила сором'язливий фільм, що не варто звертати увагу до." Він був ірде, і я був відхилений, але якщо ви відчуєте, що речі, як ви, ви завжди будете відчувати себе, як це. Я не був популярним у школі. Я дізнався, щоб дати мені всі проходи. У мене було загартування досить швидко.

р.
"Я фарба, але дуже погано."
"Я не дуже добрим істотою."