Взуття Ріанна

Без сумніву Ріанна є одним з найяскравіших у світі шоу-бізнесу. Її альбоми слухають отвори, а стиль захоплюється. Більше можна сказати про стиль - він слідує мільйонам шанувальників жіночих барбадосів. Співак може змінитися і краще, ніж будь-який інший. Сьогодні вона жіночна і чарівна, і завтра вона сексуальна і непристойна. Що таке? Зачіска (особливо колір волосся), одяг та взуття, які ми розглянемо сьогодні. Ви хочете змінити свій образ і стати схожою на Rihanna? У вас є можливість, але краще мислити до кидання себе в басейн з головою, адже стиль її не підійде всім. Я думаю, що ми повинні мати деякі деталі образу RiRi і сформувати власний стиль. Взуття для вашої уваги.

Laboutins є Laboutins. Неймовірно! Не пропустіть момент і латунь про її чудове придбання. До речі, аксесуар на нозі Ріанни вдало доповнив зовнішній вигляд елегантного взуття, яке завдяки ньому почали виглядати дуже різні (без браслета на нозі можна побачити, що взуття більш придатні для класичного вечірнього плаття, з ним все відрізняється).

Я не розумію цей образ "R'n'B" з вишуканим білим взуттям. Мапа Я думаю, що трохи суперфіціально, але шукаю це створення від Christian Laboutin, я думаю, що образ ніжної і крихкої нареченої, а не це «лікть» з Ріанни. Я хочу, щоб я був щось подібно для мого весілля.

р.

Чудове взуття! Я навіть не ембаррасував відсутністю бюстгальтера на Риганні, тому хороший комплект (роздріб + взуття) він підібрав. Хоча це незвичайне, щоб побачити таку сукню на співачки, я думаю, що плаття для більш дорослої і менш визволеної жінки.

Занадто обпалений зображення. Скорочений варіант короткого футболіста не підходить з взуттям від Олександра Вонга, навіть вбивця. Саме взуття не сподобалося, занадто масивний і різноманітний (матеріал "з світом на нитку").

Хороші черевики для осені. Багато співаків не завадять на сцені, але Ріанна не одна з них. На додаток до завантажень, вона кладеться на г. "Я здаю краще відразу!"

На мій погляд, туфлі страшні. Деякі старі жінки ...

Р

Зображення красива. Барбі є великим і sits на нозі досить.

Є так багато підробок, які ви можете втратити кількість (Я бачив щось схоже в магазинах більше одного разу). Вимкніть оригінальний вигляд. Не поганий, але це довгий шлях від ідеального. Я не зносила їх (і хто дасть їм тобі, приступ!?)

О, я люблю ці смішні сандалі! Я обов'язково купую щось схоже на літо. Вони дуже приємні для очей (від класики ви швидко втомилися).

р.

Нічого зайвого. Знімок добре, Ріанна сподобалося, що довге червоне волосся.

Трохи смішний, але досить зносний. Делікатний колір взуття не добре підходить з їх формою, але Ріанна не перший до «згоди несумісних».

Жеребець ... Поки, погана людина (як Кріс Коричневий, з яким співачка буде спати в темній алеї) не буде добре, якщо він зустрівся з РіРі. Хороше взуття, я затверджу!

Відразу спалахнула асоціація - взуття солдатів. Але, дивно, я люблю ці черевики. Як тільки він думає про те, що йому подобається.

8125999

Хороший благородний сірий колір і такий квадрат в місці, де повинен бути нормальний каблук. Це, мабуть, оригінальний, але він виглядає знезаду.

р.

?? Складання взуття ...

У цій формі Риганна, дякуємо Богу, не ходиться по вулицях, але тільки знімається в кліпах, але взуття красиві! Це страшне, і взуття чудово. Колір і текстура - аеробіка!

Я не оцінив, хоча вони, ймовірно, неспроможні (як і тапочки).