Гейді Клюм.

Офіційно підтверджена інформація про розлучення моделі Heidi Klum та співачки Sila, яка проживала в юридичному шлюбі протягом семи років. Стандартна пара була єдиною назвою для цієї міцної спілки, яка з якоїсь причини зламала. Хайді відхилив коментар на ситуацію, і Ущільнення тільки попросили поважати свою конфіденційність заради дітей, з'ясовуючи увагу: «Не прилипати ніс, де це не повинно». Співачка додала, що вони були занадто далекими від одного, і вирішив, що розлучення є єдиним правим рішенням. Таким чином, Heidi і Seal стають вільними людьми, а їх чотири діти по черзі живуть з кожним батьком. Історія, звичайно, не найприємніші, але вони принаймні поважають один одному навіть після розриву. Якщо любов пішов, ви не будете писати нічого. Ну, приїжджаємо, це невеликий інформаційний блок, і основним змістом посту - взуття вже "іделя" модель - під кат.

Гейді чудово смакує. Протягом багатьох років вірного сервісу до моделювання бізнесу, вона розуміла, що відбувається: які дизайнери найбільш талановиті, як поєднувати речі, і як зберегти гарну фігуру навіть якщо ви більше 40 і мати чотири діти. Все сидить на її красиво, і вибір її взуття напевно вражає мене. Взуття нижче чудово. І навіть це ненависна вставка на мисці в цьому випадку не розмазується.

р.

Колірне поєднання не найкращий. Дуже добре виглядають взуття. Kirkwood, безумовно, не мій улюблений бахіл.

р.

Але Крістіан Лозин є так, він є ідеальним у чистому вигляді. Переважна більшість своїх творінь сидять на нозі, як непристойна, і їх зовнішній вигляд не схильний до критики. Я люблю ці човни в будь-який колір варіації. І я можу сказати вам напевно, - Я дуже щасливий, що ця модель сталася в моду! Довгий живий цикл речей у світі моди!

Фрес стає все більш популярним. Особливо на пакетиках. Але є одне на взуття...

Простий, але стильний. Heidi здатний подарувати все на найвищому світлі.

Похід на бізнес (= запущений) на такому підошві не приємно, звичайно, але в будь-якому випадку краще за шпильками. І я думаю, Гейді використовується для підборів. Ця модель, мабуть, комфортна, але не настільки красива, як інші.

Дивовижна і шикарна. Всього чорний.

Я помітив ці лепроїни довго, тому що кожна друга зірка має таку пару. Я люблю їх, колір і форма ідеально підходять.

Зображення в стилі минулих років виглядає дуже багато Heidi. Короткі штани, як я хочу стати модним і популярним знову! Я люблю відкрите взуття.

Я чудеса, що ініціював розрив, ущільнення або Хайді? Для того, щоб залишити таку жінку, на мій погляд, є непристойною помилкою (як я сподіваюся, що вони все ще зустрінеться), тому я нахилив, що Klum припинив любити співачки. Іноді це життя. Туфлі в коричневому діапазоні подали мене божевільним, але я боїтеся, що якщо я був Гейді, я б тільки потрапити в них автомобілі.

Червоний Ріанна краще. Цей колір не дає такого позитиву, як полуниця червона.

Великий

Ні, тому кожен отримує розлучення? Все Голлівуду постраждало від цієї епідемії. Джонні та Ванесса найближчим часом оголошують свою поломку. Одна надія полягає в тому, що Angie і Brad незабаром приєднується до своєї сім'ї з дитиною, яка буде перевозитися під серцем Джолі. Взуття на фото в якомусь африканському стилі просто неймовірно класно!

Я люблю Labutenes, але є винятки. Ось один:

Дуже проста модель придумав Марк Якобс. Я розумію, що це може бути модним, стильним і молодим, але на мій погляд це страшна пара взуття.

Ще раз, Хайді пагони без пропуску. Хороше взуття від Labutin, він знає, що він робить.

Елегантний, ніжний і простий образ в бежевому діапазоні Heidi доповнений цим оригінальним взуттям. Це перший раз я бачив такий дизайнер.

Торнс.

Вибрати 42 _