Nicole Scherzinger

Сінгер, модель, музичний продюсер і сценарист, акторка і учасник гурту The Pussycat Dolls.

Коли я вдома, я кажу мені сниться подорожувати, і коли я їду, я кажу, що хочу піти додому. Люди завжди хочуть, щоб вони не могли потрапити. й

«Народа часто не бачить, що відбувається за сценаріями, особливо на турі. Я дуже організована людина. Коли мені потрібно мобілізувати перед концертом, я просто походжу в тренажерний зал і повернуся до нормального швидко. й

«Константні рейси, концерти, зйомки – це робота займає багато енергії. Тільки здається, що зірки завжди щасливі, але насправді я часто хвилююсь, що я не можу, наприклад, дивитись сім'ю або навіть просто спілкуватися з друзями.

Чудовий зовнішній вигляд ніколь захоплює шанувальниками по всьому світу, хоча дівчина не байдужа до солодощів і не вірить в раціон. Секрет її краси знаходиться в іншому місці.

171543

Краса nicole визнає, що вона не завжди була впевнена в її привабливості. Як підліток, вона каже, вона вважається себе "чуйним і ланок".

«Я тільки відчував себе комфортно, коли я приховав у моїй кімнаті, слухаю до Вітні Хьюстон і співаю з голосом», – каже Ніколь.

Однак дівчина почала доглядати за собою дуже рано. У віці від десяти років вона вже скористалася зволожувачем обличчя і досі вважає, що це одна з основних секретів хорошої шкіри.

"Я не можу протистояти червоному каштану в LA," сміється Ніколь. Я відчував себе щасливим. Як солодка дівчина зуба, яка не байдужа до серця Гавайська та філіппінська кухня вдається залишитися так тонкою?

У спорті поп-зірка також дотримується принципу гармонії. «Коли я працюю, я намагаюся не фокусуватися лише на одній частині мого тіла, я віддаю все балансувати», – каже Ніколь. Я працюю на абс, ноги, руки, все. У тренажерному залі, я чергую силові вправи і витривалість вправи, які, звичайно, дуже тонізуючий. й

«Я завжди пізно і те, що я. й

Моя бабуся була співачкою, я успадкував мій голос від неї.

Моя сім'я така прихильність мене. Тексти пісень, а це означає: Вони вірять в мене більше, ніж я зробити. Бог поставив мене на землю, щоб співати. Я дуже соромлюся. « » » » » » » » » » » » » »

Коли я стояти там, і шанувальники мене шуаутінг "Ой мій Бог, це ніколь!" Я відчуваю таку щітку щастя. Це один з речей, які роблять мене посміхатися багато. « » » » » » » » » » » » » »

684703

Моя мама навчила мене балету і як бути витонченим. « » » » » » » » » » » » » »