Катерина Перрі.

Ви не будете ревнощі цієї дівчини. вона отримала розлучення, ядерне блакитне волосся, і вона явно на вагу. Але до мене вона ще не зачаровує як Катя Перрі коли-небудь, бо вона завжди чарівна. Звісно, очі більше не “плести”, але це тимчасовий (повторний гідний чоловік, впаде в любов і все буде OK). Katie є дуже суперечливою дівчиною, стиль якого часто критикується, але її вибір взуття дивився мене. Це мене на голові, це мене на ногах! Туфлі "кат" (як часто називають вентиляторами) гідні уваги.

Я нарешті зрозумів, чому Каті вирішив змінити колір волосся: вона наївно вірила, що якщо жінка змінює її колір волосся, то вона змінює своє життя, і після того, як виявилося, що було щось змінити. Ну і настає, ваше волосся руйнується, ви не можете зробити все про це (не зуби, виростити назад). Туфлі на фото нижче знаходяться далеко від кращих в арсеналі Katie, але мені подобається їх кольором (Я люблю холодний сірий колір), але шипи тут не підходять. Це перший раз я бачив шипи в підборах, тому я не звик до неї. Я думаю.

Який колір! Яскравий червоний і дуже красивий! Перрі вибрали сині. Ну і не існує спору про смак, але який гарний колір на правому. До речі, вид на Каті на цій картині дуже поганий. Я не повністю поділю свою любов до країни, хоча Sailor Moon є назавжди!

Я кохаю, що стрижка! Якщо він був чорним, він буде красивим і жіночним. Нагадували мені німих фільмів і Чарлі Чаплін. Неприємно гарне взуття, щоб повернути ці спогади.

Голос Katie - Smurf, так що не дивує її зовнішній вигляд (не божевільний вентилятор Smurf). Лозини красиві, але вони занадто маленькі або щось ... ніс є своєрідним «вирізати», хоча це зробить для гному. Хороший вигляд.

Я не люблю взуття. Грубий і непристойний.

Тут настає екс-людія! Я завжди думав, що Katie заслуговує більше, але я бачу, що він закінчився так швидко. Після того, як вони були разом з розумом, і любов зникла десь відразу після весілля. Вони пішли на гори, щоб одружитися. Таке взуття стало класичним серед знаменитостей сьогодні.

Стрижка і колір волосся - цукерки. Зображення чудово, теж. босоніж, як кажуть, в темі.

Брілліант! Довга чорна сукня поєднана з цими красивими золотистими санеціями застрягти мене в серці. І чому ви не можете ходити по вулиці, як це, хоча всі носки джинси і футболки? Вони не розуміють і засуджують, хоча експерименти необхідні і важливі.

Ці черевики популярні, ніж вічно. І не в вайн, тому що вони зручні і виглядають чудово.

р.

Шин, шик, краса ... Але знову внизу є те, що платформа занадто висока. Я не схожа на туфлі. Видаліть платформу і отримайте елегантні та розкішні взуття для дівчинки.

Важливим фактором при покупці взуття є його колір, і тут він ідеальний. Правда дуже, дуже красива. Я б купити таке взуття без затримки, ціна буде адекватна.

О, яка жінка зліва! І, е, що взуття справа! Разом

Музика грала за короткий час... Дуже задоволена. Взуттєві черевики Katie є смачними, Russell Brand не вплинули на свій стиль на початку відносин і фактично зіпсували його в кінці. Я хочу вірити, що зовнішній вигляд Перрі застарився, в тому числі через нього.

Туфлі тону для затягів візуально подовжує ноги, Каті потребує її, тому що вони явно не з неї вуха.

Чанель не просто сумочки, але взуття, як це. Як це? Здається мені, що для етапу і солодкого образу Katie є правильним, але прогулянка в цих тканинних черевики на вулиці ... hmm, я не знаю.

Футуристичний.

Ой, що оригінальний каблук! Погода

Katie пропускає колір її взуття знову. Добре, судді за себе, тому що варіант на правому краще виглядає. А фігура вона має те ж, не могла писати про це в кінці, це дуже добре.