Цитати Джонні Депп

Ідол підлітковий вік дівчат 1990-2000s Johnny Depp довго перетворився в стан і вражаючу людину, але бойши звички 48-річного батька двох дітей все ще залишаються. Звісно, він не 20 років, але серця дівчат все одно погані. Він був відомий своєю досить довгою романтикою з Jennifer Grey, Winona Ryder і Kate Moss, але сьогодні він є зразковий батько сім'ї і цивільного чоловіка Vanessa Paradis. Парадіс про розбиття пари більш актуальні, ніж коли-небудь, але Парадіс сказав в інтерв'ю, що це просто gosip і нічого іншого. Залишилося лише вірити, що в 14 років не було любові між ними. Іванни відмовляється від коментаря, а чому поставить своє особисте життя на громадському дисплеї (це його правило). Іванни не тільки приємний зовнішній вигляд (що сказати, він був один раз ідеальним), але і акторський талант. Нерідко знайти, що поєднання в одній людині, але Джонні має це. Після того, щоб він кинути наркотики і алкоголь, і так, щоб говорити, «відступаючи на правому шляху». Так, пуш актор і пуш людина, котирування яких я пропоную читати сьогодні.

«Неможливо знайти себе. Ви можете створити самостійно. . . ?
Цитати Джонні Депп

Я знаю, що це звучить дивним, але я ніколи не мав ніяких перешкод. Я ніколи не хотів бути актором або режисером. Я був і досі музикант. Все інше просто відбулося.
Щоденне Я зроблю фільм, який дійсно вражає людей. Я пишаю, коли я старий, і я зможу сказати моїм онукам, «Хто хлопці, діда добре виглядає в цьому кіно, не він?» Я хотів би сказати, що про себе
Цитати Джонні Депп

«Я не збираюся відтворювати нудні персонажі за велику плату. Це дуже легко спуститися, що шлях, але в кінці його... нічого. Все було перероблено так багато разів, і якщо ви можете спробувати щось нове, чому ні? Я просто хочу зробити те, що я хочу зробити.
«Я спробую читати стільки, скільки я можу. Джек Керуак На дорозі є одним з улюблених книг. Я дуже люблю концепцію метаморфозу Franz Kafka. Я хотів перетворити в гігантський півень. Я люблю Ван Гог.
Цитати Джонні Депп

Люди кажуть, що я люблю дивні ролі, але я щасливий в сенсі, що я не граю однакових персонажів. Я не вірю, як актори, які думають так високо себе, що вони схильні бути мартирами. Я думаю, що кожен має проблеми в житті, і не потрібно, що актор має більше інших.
«Я хочу, щоб кожен батько дійсно хотів для своїх дітей: щоб вони були щасливими і що вони не доторкнулися до філту світу. Моя улюблена книга – Шлях життя Вільяма Сарояна. Текст починається з слів: «Живо, не шкодуйте нікому і не шкодуйте. й
Цитати Джонні Депп

«У старшій школі ми мали різні студенти: рокери, смарти і простітони. Ідіот теж. Не хочу, щоб дати мені. Я був схожий на крок, дивний хлопець.
«Коли ви 13, 14 років і ви вішуєте навколо вулиць з хлопцями, і ви не будете насолоджуватися ходьбою, ви йдете і робимо щось. Експериментування. Ви живете в Майамі, і наркотики всюди. І ви намагаєте їх з звичних причин: під впливом кого-небудь, з куріозності або з бодром.
711168

"Я не хочу знати, хто популярний і хто не хоче, хто багатий і хто бідний, хто був успішним і хто просто, ви знаєте, що навколо, я не хочу знати будь-який з них."
«Що ви дійсно хочете зробити. Не грайте своїх ігор. Коли ви хочете, щоб ви загубилися прямо, удар на найвищій швидкості зліва! Не робити те, що інші хочуть. Знайти власний спосіб.
Цитати Джонні Депп р.

"Ам я романтичний? Я бачив, що висить висоти 10 разів. Так, я романтичний.
"Я не міг вірити очі! Що це, людина або ангел? Він був своєрідним магією. Під її впливом я повністю забув, що ми зустрілися один раз - кілька років тому. Але потім вона була різною. Тепер я відчував в момент, що мій життя змінився один раз і назавжди!

До того, як я мав дітей, я не знаю, що сім'я була найбільшою в світі. Vanessa, Lily-Rose і Джек приніс мені велике щастя. Це мій ключ до успіху.
Цитати Джонні Депп

«Це найчарівніша людина, яку я знаю. Кращий. Вона має серце золото. І я хочу сказати вам, що в той час як багато людей одружилися і розлучаються незабаром, Ванеса і у мене є дуже міцна спілка, і ми піклуємось про одне щастя.
Ви можете сказати, що я впала в любов з vanessa на перший погляд. Я був відсутній у часі. Вона змінила все для мене з неймовірною ніжністю і розумінням вона мала.
Не просто продукт Голлівудського заводу. Бо вона має неймовірну "хоманку". Vanessa навчила мене виглядати позитивно замість негативного. І це ще іскраве творчість у мене.
Цитати Джонні Депп

Відчувалося, що за 36 років був туман перед очима, і з народженням Лілі-Роса, що туман розсіюється і все стало ідеально чітким і фокусним. Для того, щоб сказати, що це найбільша подія, яка коли-небудь стала для мене, щоб сказати нічого. Шукаю мене, я став батьком!
«Це вісім ранку і дитина просить цукерки. Звичайно я кажу, що це не добре. Тепер ви не можете їсти цукерки, потрібно спочатку їсти сніданок. Але потім природно оновлюється: Всі права, крім трохи... Я, ймовірно, занадто м'який, в загальному слабкому, Vanessa набагато сильніше, ніж я. У світі ви знаєте, працюєте з жінками. У порівнянні з ними, ми люди просто істоти тремтіння!
Цитати Джонні Депп Габаритний зображення

«Я завжди вкорінений для втрати. Я думаю, що загальна тема моїх фільмів і мій... Я думаю, що вони були такими білими корови, ви знаєте, дивляться і неперевершені, або зовні. Ми дивилися джреки, або що-небудь. Я завжди був вражений, як суспільство розділяє речі в нормальному і патологічному режимі. Тому що деякі речі, які є фактом нашого повсякденного життя, здається дивним для мене.
Немає нічого гірше, коли людина вважає себе серйозним актором, тому що актори спочатку лікують. Я ніколи не розумію себе зіркою фільму. Я більше в отворі, ніж в яскравому світлі.
Цитати Джонні Депп

«Об’єктивна реальність полягає в тому, що виникають глузді, викликані відсутністю алкоголю в крові. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Цитати Джонні Депп

«Що дихати, кожен дихає, це перемога над смертю, і ми повинні відсвяткувати її кожен другий! ?
«Я не хочу, щоб дістатися до точки, де я задоволена. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це відбувається, він буде над мною.
Цитати Джонні Депп

"Захист відчуттів"? Як я картину її? Будь ласка, деякі жінки мали таку щільний бюстгальтер, що він вибухнув і поранений 11 чоловік!
«Я був байдужим підліток. Я переконався, що я не мав таланту. Немає у всіх. І що думав вибити всі мої амбіції. ?
«Коли я бачу когось, хто просто переслідує свою мрію і досягне успіху, це тільки те, що вони хочуть зробити і не відповідав нікому за це, звичайно, без шкоди для всіх, я думаю, що це гарно. й
Цитати Джонні Депп

«Діти писати мені і розповісти мені, що вони мають проблему, або вони хочуть зробити самогубство або щось. Це страшно. Я хочу сказати, «Лок, я просто актор, не професійний психолог.» Якщо вам потрібна допомога, перейдіть і отримайте його.
Я дуже люблю і так багато небезпечних. Якщо я люблю когось, я буду любити їх. Якщо я сердився і я вирішив вбити когось, я це зроблю, і я не подбаю про наслідки. Агер не сплачує життя, він повинен піти. Вона повинна бути приурочена. й
Цитати Джонні Депп Р

«Ви отримуєте зморшки на обличчі, і чому він не буде? Я заробив їх.
«Коли ви підліток, і коли ви перебуваєте під тридцятьм, вам незрівнянно, ви доторкаєтеся. Тільки пізніше ви починаєте розуміти, що ви можете вмирати.
«Це суспільство, сповнене чуток, і якщо люди хочуть сидіти в колі і обговорити, хто я зустрівся, то я повинен сказати, що вони занадто багато вільного часу і вони повинні обговорювати інші теми... або masturbate. й
Цитати Джонні Депп

«Я хочу продовжувати рости і навчатися якомога простіше. Хочу реалізувати себе в усіх сферах галузі – акторські та напрямні.
Я можу бути фольгою, але я не співав про коробку моїх фільмів, бо я не бізнесмена. Поведи мене, я буду щасливий, якщо один з моїх фільмів був прийнятий широкою аудиторією, але я не збираюся бути в кіно лише для цього. ?
«Не знаю, як ви відчуваєте, що ви дійсно хочете, що ви дійсно намагаєтеся зробити. Я ніколи не знав, що я хотів. Я просто знав, що я не хочу бути регулярною складовою лінії. ?
Цитати Джонні Депп

Я ніколи не хотів бути зіркою, і з 1988 року я не виглядав на журналах. Я не хочу знати, хто думають про мене, що фільм був блокбустером місяця, який виграв Оскар або який повинен його перемогти.
«Я знаю, що я в привілеях. Я люблю, працюю з людьми, які хочуть працювати, і я зроблю достатньо грошей, щоб жити нормальним життям. Тож я думаю, що публічно різьблений є частиною гри. Це те, що я повинен мати справу з усіма часами. Вимкніть зворотну сторону монети, і там немає. ?
«Це краще бути запобіжником, ніж удачлива людина, яка перетворюється в фрикак. Ми будемо любити, і якщо ви пов'язані з вашим зовнішнім виглядом, ви помилилися заздалегідь. Якщо я мав вибір, я віддаю мені голову, щоб бути живою, що я можу стріляти в кінці кожного дня зйомки. ?
«Я не розумію себе нездатним. По суті, я ніколи не думав, що я був з розумом. Я не лежаю!
03039, Україна

«Родина є найважливішим у світі. Якщо ви не маєте сім'ї, припустимо, що у вас немає нічого. Сім'я - найсильніший зв'язок вашого життя. ?
"Я буду їсти когось, хто любить свою сім'ю або друзів або будь-якого іншого, я люблю. Я може бути в ув'язненні протягом 500 років, але я їсть їх.
«Я людина дивності. Я думаю, що кожен з нас трохи божевільний.
Цитати Джонні Депп

«Родина це свято для мене. Я жити зараз для дружини і дітей. Я нарешті знайшов значення мого існування. Я даю все, щоб зберегти свою сім'ю. Не дивно, що не дивлячись на ангельське обличчя вашої дочки. . . ?
«Я не серцероба взагалі. Це просто моя робота. ?
«Для того, що я кладаю свою аудиторію, я все ще пощастив, щоб мати роботу. й
Цитати Джонні Депп , Україна