Екран актори Guild Awards 2012

Голлівудські події продовжують йти на нескінченну серію, і ми можемо тільки подивитися на всю цю красу і чекати, і ви знаєте, що. Для того, щоб не нудьгувати в антіпіляції, я пропоную вам рецензію з червоного килима Screen Actors Guild Awards 2012, який відбувся вчора в Лос-Анджелесі (звичайно!). Як завжди, сукні були чудовими, зачіски розкішні, а дорогоцінні камені кришталево чистоті сліпучі кожен навколо їх блискавкою. Чи втомилися вони заповнювати щодня в Голлівуді?

Я не знаю про вас, але я просто голодний для сонячних літніх днів (або найгірших – весняних) і соковитих квітів, тому я починаю з красунцями, які віддають перевагу чорно-білим нудним нарядам сукні з яскравими насиченими кольорами. І перше з них є Emily Blunt в a розкішний оскарж де ла Renta плаття. Абсолютно незрівняний, а головне небанальний, колір, красивий стиль з вирізом до стегна і просто подивіться на що поз! Актора дуже рада.

Софія Вергара ніколи не втомилася показати нам свою розкішну фігуру - і прямо так! І допомагає їй в цьому, знову, Vera Wong і її fuchsia плаття. Я дуже люблю вибір ювелірних виробів в тон сукні, але зчеплення явно від іншої опери. Я дуже люблю поєднання сміливих яскравих кольорів, але цей варіант не лід.

р.

Fuchsia знову, цей раз на Diana Agron. Зображення менш сексуальний, ніж Vergara, але дуже ніжний, м'який і романтичний. В цілому колір Фуксії - дивовижна річ. Зміна відтінку і сукні будуть виглядати абсолютно різними. Чудова Carolina Herrera плаття.

Diane Lane в сукні невідомим дизайнером. Не поганий, але ніхто не пам'ятає його за 5 хвилин.

Мішель Вільямс рідко зношує колір червоний, а в вагу - це дуже багато в її обличчі. Крім того, на ньому він не виглядає вульгарно і не навмисно сексуально (і в червоний завжди така можливість), але дуже елегантно і вишукано. Я дуже люблю поєднання асиметричної спідниці і асиметричної ліфи, прикрашеної мереживом. Один слово Валентино.

Jessica Chastain працювала над помилками і wore a blue dress by Calvin Klein. Насичена синя дає їй набагато більше білого, що вона була одягнена на одному заході.

р.

Kaley Cuoco в ніжний м'ятно-кольоровий плаття. Я люблю колір, але не стиль - лебедні принцеси в м'якоть.

Що я отримую! Natalie Portman кинув сукні з століття до останнього, які не всі підходять для молодої жінки, і одягнені в щось більш сексуально. Сукня Burgundy-colored від нової колекції Giambattista Valli відповідає всім вимогам актриси - не відхитий, елегантний і, як його покласти, інтелектуальний.

, м. Київ

З білого стала одним з найбільш актуальних трендів майбутнього сезону, зоряні модниці не могли ігнорувати його на червоному килимі SAG 2012 Келлі Осборн в білому кольорі - це мрія поета. В цілому, я просто маю гарне око, кожен раз я бачу Келлі в елегантній сукні для фігури, і навіть ці дивні жовчі на ремені не зіпсують враження.

Крістен Віг (для тих, хто не знає, вона зірвала в «Birthday in Vegas») також віддала перевагу відтінку білого до інших кольорів. Хороша сукня від Balenciaga, але це крівельний намисто. Чому?

Rose Byrne нехтував всі конвенції і з'явився на червоному килимі не в сукні, але в купальнику Elie Saab. Добре, оригінальний вибір, троянда, особливо з комбінацій дійсно хороший!

Julianne Margulies in a Calvin Klein плаття. Дуже цікава обробка, але силует залишає бажати... По-перше, в такому наряді актриса виглядає нездоровий тонкий, а, по-друге, варто виділити талії.

Чи є це мені, або Маршеса дійсно мати погані сукні? Кожна сукня в цей американський модний будинок виглядає неймовірно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Віола Девіс підійшов до вибору кольору правильно (білий дуже вигідно відтіняє її темну шкіру) і не вдалося з силуетом. Але я думаю, що ця сукня для когось молодша, не 46-річна жінка. Або я неправильно?

Що стосується думки критиків, кожен погоджується, що Zoe Saldana був блискучим в цьому білому роді від Givenchy. Ну, вона відрізняється, це Садана. Я не бачу нічого особливо "зброя" в цьому наряді - це дивний.

Тільда, мій дорогий Тільда. Як завжди добре, і головне - палички до свого стилю, і він дуже добре підходить. Tilda Swinton в Ланвіні.

р.

Красивий Amber Heard в сукні Zac Posen з цікавими кольє. Передній перегляд...

... і вид ззаду. Розкішний малюнок.

Дуже цікавий образ для проходу на червоному килимі обраний Емма Камінь. Вона пішла від того, що сусід дівчина, щоб бути вамп...але все ще мило і посміхається. Актриса носила сукню з мереживним мереживом в стилі 40-х, чудовий зчеплення з комфортним і дуже красивою ручкою і чарівним взуттям. Для всіх його пишних, це плаття Олександра Маккорона має дуже непристойну довжину. Якщо актриса обирає нижню п'яту і вона відразу перетвориться на карлику з короткими ніжками.

р.

Ви, ймовірно, починаєте турбуватися, оскільки Анджеліна Джолі ще не з'явився в огляді. Ну, там вона. Я консультую всіх бажаючих взяти участь в пара sedatives (для моєї безпеки) тому, що я збираюся почати критикувати улюблених. На мій погляд, вона була однією з найгірших на червоному килимі. Недорогий матеріал, абсолютно хрусткий стиль і дуже, дуже нудний образ, який не врятував навіть старовинні ювелірні вироби. Той факт, що багато людей хваліють Ангі так багато, що вони навіть не помітили, що вона може не з вибором наряду.

Ashley Simpson в Jenny Packham. Я думаю, що це гарне цікаве плаття, але якщо я був Ашлі, я взяв, що дивився вівся на плечі. Решта є дуже ефектним образом. Зверніть увагу на сережки – вони співають в неісоні з закінченням сукні (можна бачити, якщо ви збільшилися).

І, нарешті, три шикарні жінки, кожен з яких дивує своїми силами. Шапка.

Олена Миррен в Бадглі Місчка

Мерил Стереп у Віденському Вествуд

Glen Закрити в Zac Posen