Екран актори Guild Awards 2012

Голлівудські події продовжують йти на нескінченну серію, і ми можемо тільки подивитися на всю цю красу і чекати, і ви знаєте, що. Для того, щоб не нудьгувати в антіпіляції, я пропоную вам рецензію з червоного килима Screen Actors Guild Awards 2012, який відбувся вчора в Лос-Анджелесі (звичайно!). Як завжди, сукні були чудовими, зачіски розкішні, а дорогоцінні камені кришталево чистоті сліпучі кожен навколо їх блискавкою. Чи втомилися вони заповнювати щодня в Голлівуді?

Я не знаю про вас, але я просто голодний для сонячних літніх днів (або найгірших – весняних) і соковитих квітів, тому я починаю з красунцями, які віддають перевагу чорно-білим нудним нарядам сукні з яскравими насиченими кольорами. І перше з них є Emily Blunt в a розкішний оскарж де ла Renta плаття. Абсолютно незрівняний, а головне небанальний, колір, красивий стиль з вирізом до стегна і просто подивіться на що поз! Актора дуже рада.

Софія Вергара ніколи не втомилася показати нам свою розкішну фігуру - і прямо так! І допомагає їй в цьому, знову, Vera Wong і її fuchsia плаття. Я дуже люблю вибір ювелірних виробів в тон сукні, але зчеплення явно від іншої опери. Я дуже люблю поєднання сміливих яскравих кольорів, але цей варіант не лід.

Екран актори Guild Awards 2012 р.

Fuchsia знову, цей раз на Diana Agron. Зображення менш сексуальний, ніж Vergara, але дуже ніжний, м'який і романтичний. В цілому колір Фуксії - дивовижна річ. Зміна відтінку і сукні будуть виглядати абсолютно різними. Чудова Carolina Herrera плаття.

Diane Lane в сукні невідомим дизайнером. Не поганий, але ніхто не пам'ятає його за 5 хвилин.

Мішель Вільямс рідко зношує колір червоний, а в вагу - це дуже багато в її обличчі. Крім того, на ньому він не виглядає вульгарно і не навмисно сексуально (і в червоний завжди така можливість), але дуже елегантно і вишукано. Я дуже люблю поєднання асиметричної спідниці і асиметричної ліфи, прикрашеної мереживом. Один слово Валентино.

Jessica Chastain працювала над помилками і wore a blue dress by Calvin Klein. Насичена синя дає їй набагато більше білого, що вона була одягнена на одному заході.

Kaley Cuoco в ніжний м'ятно-кольоровий плаття. Я люблю колір, але не стиль - лебедні принцеси в м'якоть.

Що я отримую! Natalie Portman кинув сукні з століття до останнього, які не всі підходять для молодої жінки, і одягнені в щось більш сексуально. Сукня Burgundy-colored від нової колекції Giambattista Valli відповідає всім вимогам актриси - не відхитий, елегантний і, як його покласти, інтелектуальний.

Екран актори Guild Awards 2012 , м. Київ

З білого стала одним з найбільш актуальних трендів майбутнього сезону, зоряні модниці не могли ігнорувати його на червоному килимі SAG 2012 Келлі Осборн в білому кольорі - це мрія поета. В цілому, я просто маю гарне око, кожен раз я бачу Келлі в елегантній сукні для фігури, і навіть ці дивні жовчі на ремені не зіпсують враження.

Крістен Віг (для тих, хто не знає, вона зірвала в «Birthday in Vegas») також віддала перевагу відтінку білого до інших кольорів. Хороша сукня від Balenciaga, але це крівельний намисто. Чому?

Rose Byrne нехтував всі конвенції і з'явився на червоному килимі не в сукні, але в купальнику Elie Saab. Добре, оригінальний вибір, троянда, особливо з комбінацій дійсно хороший!

Julianne Margulies in a Calvin Klein плаття. Дуже цікава обробка, але силует залишає бажати... По-перше, в такому наряді актриса виглядає нездоровий тонкий, а, по-друге, варто виділити талії.

Чи є це мені, або Маршеса дійсно мати погані сукні? Кожна сукня в цей американський модний будинок виглядає неймовірно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Віола Девіс підійшов до вибору кольору правильно (білий дуже вигідно відтіняє її темну шкіру) і не вдалося з силуетом. Але я думаю, що ця сукня для когось молодша, не 46-річна жінка. Або я неправильно?

Що стосується думки критиків, кожен погоджується, що Zoe Saldana був блискучим в цьому білому роді від Givenchy. Ну, вона відрізняється, це Садана. Я не бачу нічого особливо "зброя" в цьому наряді - це дивний.

Тільда, мій дорогий Тільда. Як завжди добре, і головне - палички до свого стилю, і він дуже добре підходить. Tilda Swinton в Ланвіні.

Красивий Amber Heard в сукні Zac Posen з цікавими кольє. Передній перегляд...

... і вид ззаду. Розкішний малюнок.

Дуже цікавий образ для проходу на червоному килимі обраний Емма Камінь. Вона пішла від того, що сусід дівчина, щоб бути вамп...але все ще мило і посміхається. Актриса носила сукню з мереживним мереживом в стилі 40-х, чудовий зчеплення з комфортним і дуже красивою ручкою і чарівним взуттям. Для всіх його пишних, це плаття Олександра Маккорона має дуже непристойну довжину. Якщо актриса обирає нижню п'яту і вона відразу перетвориться на карлику з короткими ніжками.

Ви, ймовірно, починаєте турбуватися, оскільки Анджеліна Джолі ще не з'явився в огляді. Ну, там вона. Я консультую всіх бажаючих взяти участь в пара sedatives (для моєї безпеки) тому, що я збираюся почати критикувати улюблених. На мій погляд, вона була однією з найгірших на червоному килимі. Недорогий матеріал, абсолютно хрусткий стиль і дуже, дуже нудний образ, який не врятував навіть старовинні ювелірні вироби. Той факт, що багато людей хваліють Ангі так багато, що вони навіть не помітили, що вона може не з вибором наряду.

Ashley Simpson в Jenny Packham. Я думаю, що це гарне цікаве плаття, але якщо я був Ашлі, я взяв, що дивився вівся на плечі. Решта є дуже ефектним образом. Зверніть увагу на сережки – вони співають в неісоні з закінченням сукні (можна бачити, якщо ви збільшилися).

І, нарешті, три шикарні жінки, кожен з яких дивує своїми силами. Шапка.

Олена Миррен в Бадглі Місчка

Мерил Стереп у Віденському Вествуд

Glen Закрити в Zac Posen