25 яскравих персонажів кіно

Авторітативний журнал “Empire” нещодавно “згорнути” на офіційному сайті нового рейтингу – рейтинг найяскравіших кіно персонажів для всієї історії кіно. Я не можу допомогти, але познайомлю вас з ним, бо я думаю, що він досить об'єктивний і лаконічний. 25 дівчат – реальний і не так – чарівність, соус, підкорення. Від Neytiri від Avatar до Hermione Granger від Гаррі Поттера (до речі, я думаю, що це єдиний, хто не підходить для всіх). У всіх, є 25 кіно персонажів, які приємно бачити.

25 місце - Гілда

Головною роллю вирушила до незрівнянного Рита Геімворт, який колись імітував Марілін Монро. Дуже красива жінка, однак, фільм однойменної назви, випущеної на екранах в далекому 1946 році, я не бачив і не судити. На сайті «Empire» напишіть, що цей жирний і небезпечний кіногероїн.

24 місце - Нейтри

Цей персонаж за плечима нашого сучасного - Zoe Saldana. Акуратно, актриса сама не настільки красива, як це блакитне диво, що Джеймс Камерон створив в кінці. "Аватар" дивився, сподобалося (разом "truck-motin", але ми пережили його).

23 місце - Наречена

Я не знаю, що вони знайшли в цьому фільмі, але це не вразило мене. Хоча Uma Thurman, який відігравав цю роль, і красива жінка, але яскравість в її недостатньо, відверто. Але це просто мій погляд, наприклад, Quentin Tarantino знайшов Uma надзвичайно яскраво, як тільки він бачив її великі ноги і відразу запрошував її до фільму «Пульпа». Все відбувається в нашому житті.

, Україна

22 місце - Королева Амідала

Я люблю Наталі Портмен. Великий актор.

21 місце - Персефон

Monica Bellucci, або досить її героїнський персерфон, є реальним прикрасою фільму The Matrix: Перезавантаження. А чуттєва жінка, може грати в ролі чарівних красунь. Це пікність, що Persephone показана так мало для всього фільму, і Monica не з'являється в фільмах так часто. На великому екрані ви зможете насолодитися красою.

р.

19 місце - Ксенія Онатопп

18 місце Elizabeth Swan

17 місце - Мистична

Мистичний - це мутантний інвертор. Ви можете прийняти зовнішній вигляд будь-якої людської істоти, приблизно однакової ваги і висоти. Уміння дозволяють мутант копіювати не тільки зовнішній вигляд, але і такі індивідуальні риси як голос, гай і навіть відбитки пальців і ретинальний візерунок. Мостика може копіювати не тільки біологічні компоненти, але і одяг, а також аксесуари, такі як окуляри і ювелірні вироби. Це його.

16 місце: Лісбек Саландер

15 місце - Сантаніко Пандемоніум

14 місце - Катерина Трамелл

Важко не закохатися з таким письменником. Героїн актора Шарона Камінь в кіно Basic Instinct чудовий, немає інших слів. І що ж культовий епізод з її slender ніжки... До речі, камінь став єдиною актрисою, яка домовилися до цієї ролі, то всі інші (Кім Базінгер, Мікелен Пфеффер, Мег Райан ...) відмовилися.

13 місце - Цукор

Якщо у мене був мій, я б поставив цей характер в одному з провідних місць, але імперія дав Марілін Монро і його Цукор тільки 13 місце. Безсумнівно, це одна з кращих ролей Монроя, і «Тільки дівчат в джазі» є одним з кращих порід.

12 місце - Лілу

Земельні вчені змогли ізолювати ДНК з залишків корабля Мондошаван та клонувати Fifth Element. Вони виявилися гарною дівчиною імені Люлу (Milla Jovovich), яка говорить про неперевершену мову і має неймовірну силу. Я не схожий на цей фільм Натюрморт був молодшим, він був цікавим.

- відео

11 місце - Тіна Карлісл

Cameron Diaz є однією з найкрасивіших акторів, але вона старіє, на жаль, потворна, хоча вона становить лише 39 років, і не існує сумніву будь-якого старіння. Звісно, це гени і занадто мобільні вирази обличчя. До речі, її дебютна роль.

10 місце - Рамона Квіти

р.

179995 р.

9 місце - Vesper Lind

8 місце - Грангер Hermione

7 місце - Чорний Widow

р.

6 місце - Принцеса Лея

р.

5 місце - Nancy

4-е місце - Celine

2-е місце: Jessica Кролик

р.

1 місце - Lara Croft

Використовуйтесь, щоб дізнатися більше... Я не буду п'яти на розмові. Ця роль була надана Джолі дуже добре!

р.