Цитати Наталії Орейро

26 січня цього року відбулася довгоочікувана подія для Уругвайської акторки Наталії Ореїро та її чоловіка рок-музики Рікардіо Могліо: вони нарешті стали батьками. Народжений хлопчик, який був названий Мерліном, народився після 10 років спільного життя пари. Звісно, тепер вони знаходяться в семи небесних небесах від щастя, але 34-річні Наталії змушені зробити кесарію, адже вона на жаль не могла народитися самостійно. У недавньому інтерв'ю вона прийняла, що вона не повернеться до роботи, поки вона повністю відновлюється з операційної кімнати, додавши, що вона безглузда, і головна радість для неї полягає в тому, щоб почути крі своєї чоловічої маленької людини. Це чудово, але зараз я хочу орієнтуватися на особистість Наталії (фото малюка ще не відомо, і дуже мало відомо про нього, крім того, вага 3 кг 474 г, тому це безперечно говорити про дитину), і читати її особисті заяви про все, що вона вважається цікавою і необхідно розповісти журналістам.

«Я не золоту монету для всіх. й

Про мене:

Я ураган з метеликом всередині літати безневинно і вільно.

На першому етапі вона прийшла на стадію:

«Я був шість років. Я санг в шкільному хору. Ми виступили на концерті і вводили до співу Уругвайську атему. Я був збуджений і, звичайно, рубаний. І... плутати всі слова. Всі сміхалися на мене. й

Як вона була успішною:

«Я дуже щасливий на початку. Багато людей вірили в мене і допомогли мені. Але я ніколи не був неактивним. Від молодого віку я почав вивчати музику. У віці 17 років переїхав до іншої країни і почав жити окремо. Не знаю мене назад. У мене немає грошей. Я жив у дешевих готелях з тарганами. Я вірю в себе. Я пишаю, що я зробив себе. й

Про міжнародні проекти:

Я зацікавлений у міжнародних проектах, але я не хочу бути обсесованим американським кіновиливком. Я більше зацікавлений в Італії, Франції ... Фільми, такі як «Людина барбека», «Останній Ціс».

Про те, що він хоче:

«У мене є багато для досягнення». Вивчайте якомога більше іноземних мов. Тоді я хотів би, як Папа, відомий поліглот.

На полум'я і успіх:

Не змінюйте людей, вони просто підкреслюють найкращі та найгірші.

На іноземних мовах:

Якщо тільки я можу дізнатися один... Я не знаю сім'ї. Ви повинні знати його першим. Якщо ви не будете жити в рідній мові, ви ніколи не зможете вивчати іноземну мову. й

Про хворобу зірки:

«Діффікульт зрозуміти. У вас є багато людей, які компліментують вас, кажуть, що ви божественні, що ви є суперзіркою. Важко не потрапити «старе захворювання». У мене є друзі, які допомагають мені бачити себе різними очима. й

Про любов:

«Любо дуже важливо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я дуже романтичний, тому я кажу, що я люблю і гордість. Я вірю в любов. Я вірю, що любов є єдиною, яка врятує світ. . . ?

Що ваше серце завжди розповість:

«Як ви досягнете повного розуміння з коханою людиною?» Перш за все, ви повинні закохатися в любові. За реальністю! Отже, ви обрали все для вас. І як діяти в певній ситуації, серце розповість.

На що подобається бути одруженою жінкою:

"Мій Бог! Важко пояснити любов, ви повинні відчувати його. Коли все добре в особистому житті, відпочинок йде в сторону. Его не дуже важливо.

На сні:

“Джонни Депп це так зване! Я побачу, що я зустрінусь разом!

Про мій idol:

«Марилін Монро – це просто богиня. Я збираю всі свої фотографії. Я хотів би бути трохи подібно її... Просто трохи!

Про імітацію:

«Я думаю, що кожен з нас унікальний і неповторний. Якщо це співак або продавець квітів. Неважливо, що ви, це питання, які ви. Звісно, я насолоджуюсь тим, що молоді дівчата, але вони ніколи не можуть бути, як я можу бути будь-яким з них. Найголовніше. Ну, що хлопець хоче любити дівчину для шукаю, як Наталя Ореіро? Він буде любити вас, хто ви дійсно є. Я не хочу бути повністю скопійованими. Навпаки я хочу допомогти дівчатам зрозуміти себе, знайти щось унікальне в собі і бути самі.

Про пластичну операцію:

"Я сподіваюся, що я ніколи не буду використовувати їх. Моя мати більше 50 і не має зморшок. Не хочете грати в вікові ролі, і це чудово, коли ви зароби і ви вже маєте щось розповісти аудиторію.

На музику та кіно:

«Для мене, музика і актори, як дві діти. Як мені дуже дорого. І вимагає постійної уваги. Тому я намагаюся не залишити ні на довгий час. й

На сміху на себе:

Багато моїх персонажів не бояться звучати смішно і іноді сміятися на собі. Не поганий майно! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

На зміні зображення:

«Я люблю експериментувати з волоссям. Я займав ножиці, стояти дзеркала і почати імпровізувати. Я знаю, що мати багато моїх шанувальників нещастя з цим. Їхні дочки намагаються імітувати мене, і результати їх імпровізації часто вичерпають, щоб бути просто охоронцем!

р.

Друг і туман:

«Що я відчуваю себе, як мій найкращий друг. ворог, теж. й

На перебігу:

«Я використовую, щоб бути дуже чудовими. Не зараз. Я не можу сказати від страху, що це було б якось “зловити” мене. Я більше не звертаю увагу на такі речі. й

Про йога:

«Я не так багато для утримання фізичної форми, як для душі. Ці вправи допомагають знайти внутрішній баланс, щоб концентрувати. й

Про оптимізм:

«Я завжди оптимістичний вранці. Часом увечері я поганий настрій. Або, скажімо, коли я дивлю новини телевізора і дізнався, що відбувається у світі. й

Про мене і Cinderella:

«Так, я погоджуюсь, що я можу назвати Cinderella, хоча є різниця між нами. По-перше, у мене немає мачуха або зла половина сестри. Історії схожі. Моя родина завжди борлася, боролася дуже важко. І ця боротьба допомогла нам вижити. Це дав мені можливість вивчати музику, театр. Завдяки цій боротьбі, сьогодні я можу співати, танцювати і з'являтися на телебаченні. Тому я можу назвати Cinderella, бо разом з сім'єю я отримав все себе. й

На ідеальний вентилятор:

"Я думаю, що ідеальний фанат - той, хто йде на свій шлях, зробивши мрії. й

Про Росію:

«Моє перше враження Росії?» Ви знаєте, що перші враження завжди найкращі. Так, це не тільки в Росії, але і в Аргентині. Так багато спільного між нами, між нашими країнами. Навігація На перший погляд, Росія здавалося мені дуже незрівнянна, важлива і поважна країна. Я був захоплений архітектурою, живописом, культурою російського народу, його історією. Але найголовніше було любов я міг відчути. Я розповіли, що росіяни затискали, закривали, але це не так. й

Про нереальний успіх Росії:

«Я дуже щасливий говорити універсальною мовою: музика не потребує перекладу. Я приніс вам любов і радість, і коли я бачу, що я досягла мети, я також дуже щасливий. й

На що я сказав:

«Коли я читаю все, що я сказав в деяких інтерв'ю, хочу, щоб заплутати себе. й