Дивовижні акварелі Thomas Schaller

Томас Шаллер - американський архітектор, професія та художник. Закінчивши свою двадцять-річну кар’єру як архітектора, Том зараз присвятив свій час малювання. Надихати мене :

Пост містить вилучення з інтерв’ю.

Дивовижні акварелі Thomas Schaller , Україна

Коли ви почали писати акварелі? Ви спробували писати з іншими матеріалами?

В університеті я навчився писати з маслом, акрилом та різними методами друку. Але це сталося в архітектурній школі, де я вперше занурився в техніку акварелі. Вивчав традиційний підхід точного олівця з накладкою декількох прозорих шарів акварельного миття. Техніка акварелі завжди оновлюється в душі, а з часом утворилася основа всієї роботи акварелі.
Дивовижні акварелі Thomas Schaller Р

Скільки ви використовуєте свою фантазію для фарбування певного ландшафту?

Ми навчимося в історичній архітектурі розвивалися в мене захоплення і любов до абсолютно придуманого, явного матеріалу. Тепер, навіть коли я пишу від життя, я невірую елементи, які повністю явні, надходять від пам'яті або чистої емоції.

Як часто ви пишете з життя?

Я б сказав, що я пишу в пленеру близько 40% до 50% часу. Іноді я стартую в житті і закінчую в студії.

Яка важлива здатність фарбувати в акварелі?

З Я отримав архітектурну освіту, маю глибоку любов до малювання та процесу малювання. Згодом я переїхала далі і далі від основного малюнка в акварельні. На фоні, і тепер я «фарбувати» більше пензлем і знову менше і менше на малюнку олівцем. Я теж намагаюся поставити більше в роботу.
Дивовижні акварелі Thomas Schaller Р

Дивовижні акварелі Thomas Schaller р.