Новий соліст для королева

Сінгер Адам Ламберт, який був відомий своєю участю в популярному американський талант-шоу American Idol, гордо оголосив, що він стане новим вокалістом легендарної групи Queen. Для деяких, це сюрприз, і для інших досить очікувана подія, тому що Lambert вже виконав кілька разів в групі після скромної смерті Фреді Меркурій від СНІДу в 1991 році. Неважливо, як великий співак Фредді, немає незамінних співаків.

Почнемо в історію і де все почалося. Оригінальна лінія королеви була наступним чином: Фредді Меркурій (фортепіано, вокал, гітара), Брайан May (гітара), Джон Деакон (бас, ритм гітари) і Роджер Тейлор (друм). Але перед королевою групою з'явилася (ім'я була надана Фреді Меркурій самому), була група посмішка, композиція якого змінила кілька разів, але, як тільки амбітний лідер групи Faruch Bulsara з'явився (це реальне ім'я Фредді Меркур), назва музичного квартету була змінена до тієї ж Королеви, логотип був розроблений, і співачка Faruch стала Фредді. На протязі багатьох років була представлена композиція, яка порадує глядачів новими альбомами, виставами і просто її присутність в житті кожної людини. Королева мала дуже особливу енергію, але бути чесною, вона з'явилася тільки завдяки вокаліста Фредді Меркурій.

1586 р.

р.

Коли він помер, John Deacon пішов, кажучи, Продовжувати. Не можна замінити Фредді. Інші члени трималися і зробили кілька спроб відновлення своєї колишньої слави і відродженого гурту Queen. За короткий час це було можливо, але колишня апеляція громадськості Брайан травня і Роджер Тейлор не чекав. Фредді був явно відсутній.

Королева відома своїми хітами «Погляд має йти на», «Ми покажемо Скеля», «Ми – чемпіони» та «Радіо Га Га Га Га Ґа» виступали Фредді Меркурій.

"Покажіть, щоб перейти на"

"Ми вілл рок ти"

"Ми Чемпіони"

"Радіо Га"

Він був у "70-ті роки, але тепер це різний час і Адам Ламберт замінив Фредді.

р.

Адам Ламберт, виступаючи з королева в 2009 році.

І 2011.

Адам сказав, що він не очікував бути заміною для Freddie Меркурій, але це одноразовий шанс життя. Адам також сказав, що він ніколи не може бути наступним Фредді. Але шанувальники Ламберта не думають так, як його сольна кар'єра, що незважаючи на випуск нового альбому цього року, і вона повинна розвиватися, особливо тому, що він дійсно є деякими способами, схожими на великий Фредді. По-перше, обидва мають великий вокал, по-друге, обидва схильні до удару, і по-третє, вони обидва бісексуали. Третя точка нічого не повинна робити з творчістю, але я не можу допомогти, але згадувати його, тому що факт залишається фактом і повинен бути врахований.

Якщо люди називають Фредді незамінним, або думаю, що Адам привнесе новітню до старого звуку, Ламберт обов'язково буде захоплювати Королевою навесні і влітку 2012 року. Для шанувальників Фредді, одне, зрозуміло: «З Фредді, це більше не королева. й