Зое Кравітц, Руммер Вілліс та інші старі дочки, найдовша донька актора Едді Мурфі, Брі, пішла до моделювання бізнесу. Дівчина підписала рекламний договір з брендом засобів догляду за волоссям «Дарк і прекрасний». А тепер, в рамках цієї рекламної кампанії, Bria дізнається про повну радість модельного життя.
Едді оточений своєю дружиною і двома старшими дочками:
Маленька баня з батьками:
Вона надихнула стати моделлю матір'ю. Нікол є колишньою моделлю.
Акуратно, в сім'ях зірки завжди є. Якщо Бріса ще не спробувала себе актором, вона повинна бути моделлю.
«Я завжди хотів бачити її на подіумі. І шукаю її, я відчув неймовірні почуття - моя дівчина виросла і стала реальною красою! Моя мрія була вірною. Я не маю слів! - сказав він
Отже, зірка дочка тепер буде рекламувати товари "Дарк і любов" в ТВ-торгах і векселях.
Bria нагадує мене в цих фотографіях Ріанна:
Бріса, і великий, зробив велику роботу. Досить милий, ловий і стильний. В основному Едді є всі дочки - як вибір.
759890 р.
Фото з Ніколь для журналу:
У чоловічому журналі «Максім». Я дуже не голий до кінця. У всіх фотографіях вона в різних купальниках. Можливо, більш відверті фотографії можуть викликати неприпустимо від зоряного тату.
Цікаві факти про Брази:
Її улюблена частина її тіла є її довгі ноги. Bria - сказав вона, що вона була просто гордою з них.
р.
Вона також любить малювати.
«Це моє спасіння. Я хочу відкрити галерею і показати людей, які я можу зробити.
Її улюблене аніме - катання на велосипеді.
Вона любить роликові береги.
Незважаючи на те, що Eddie Murphy є привітницею, Bria любить жаху. Вона любить погладити її нерви під час перегляду жаху, і отримати постріл адреналіну таким чином.