Macyage Kate Beckinsale.

Історія перевернути неглибоке занурення в гарне лебедя доторкнувшись Kate Beckinsale, вам просто потрібно подивитися на фотографії Kate 15 років тому і фотографії сьогоднішніх днів. Кате дійсно розвивалася, що означає, що вона краще і більш красиво. Вже зараз краса Ката відома своєю роллю в фільмі «Антосвіт» і романтики з Майклом Шееном (поточний хлопець Рачел МакАдамсом). По дорозі, має дочку від цього актора. Тепер 38-річний Катет щасливий режисера «Антосвіту» Лен Вісеман, який одружився 9 травня 2004 року. Більше одного разу ця актриса з Англії була визнана однією з найсвіжіших і найкрасивіших жінок на планеті і є щось сказати, тому що Kate є жінкою, яка ви можете помилуватися і милуватися. На прем'єри та інші події вона завжди виглядає одна з кращих, адже вона зберегла її фігуру, і завжди має дивовижний макіяж на обличчі, який ми розглянемо сьогодні. До речі, я не чую його на всіх, тому що я можу стати фактом.

1,1 км Що я люблю про Голлівуд, що Голлівудські актори в своїх 30-х, 40-х і 50-х роках виглядають набагато молодше, ніж вони дійсно є. Ось Beckinsale, вона 38, але вона виглядає як вона не навіть 30. Зовні вона, безумовно, вражає мене, створює враження про красиву, гарну і впевнену жінку. Приступ на фото, яка знаходиться нижче, не піддається критики: все продумано до найменшої деталі. Помаранений як від морозів, очей прозорий, ніж губи. В цілому класична жіноча краса в чистому вигляді. Тіні чудово поєднуються з кольором волосся (сепарат + укладка).

2,2 км «долл макіяж», навіть занадто лялька. Рожевий колір занадто багато, крім того, він дуже диссонантний з строгим манікюром Kate.

3. У Це чудовий образ! Шкіра чудова! Тіні знову золоті, але як вони виглядають гармонійно на Beckinsale повіки, це не для нічого, що вона віддає перевагу їм. губи злегка зволожуються рожевим блиском. Коротко, Кате – мільйон-стара жінка. Я просто не роблю, і продемонстрував вуха.

4. У Красивий образ. Зачіска - шик, розмальовка модна, тому Кате, незважаючи на її вік, можна вважати сучасною жінкою, молодою і наступними новітніми тенденціями. Вік тільки в паспорті. Макіяж прекрасний: красиві стрілки і помилкові вілі відмінно підкреслюють красиві очі Бекінсале. На мій погляд, все чудово в цьому образі, тільки з блиском для тіла вона була змащена в марно.

5. Умань Це жінка. Не єдиний недолік! Як воску, але в хорошому розумінні слова. Навіть якщо вона використовувала ботокс, це не помітно. Знову вона має відмінну шкіру. Макіяж ідеально підійде, особливо як колір помади-гойдалки (дуже приємно, око радий).

6. Жнівень Ні, Кате не використовує Botox, або вона не зможе посміхатися, що великий. Посмішка, до речі, чарівна. Макіяж в кращих традиціях цієї зірки: золотисті тіні, чорні огірки, рожевий блиск на губах.

7. Про нас І це те, що Кейт був до того, як вона розвивалася. Важко вірити, що вона Голлівудська зірка. Придбання Кате і це підвал.

8. Чуттєвий фото. Я повинен визнати, що макіяж дуже хороший, і в порівнянні з попереднім, він абсолютно чудовий. З короткою стрижкою, Kate виглядає дуже добре, все відмінно.

9. Навігація Сині тіні, якось відбілювали очі Ката. Я не схожий на цей вид макіяжу, і в цілому, я рідко насолоджуюся відтінками синіх тонів.

10. Ви можете побачити самі. Немає коментарів. Злий!

11. Красива укладка, але макіяж залишає бажати кращого. Очі вийшли...

12. З бордовим помадом і мінімальним макіяжом, Kate виглядає не гірше ніж з блідою помадою і яскравим акцентом на очах. Красивий!

13.00 р. Це свого роду фіолетовий або Кате тільки заморожений, але інакше, це дрібно. Я думаю, що Beckinsale має темний блиск, хоча вона не має великих очей.