2480
Кастинг-фото
Про моделі без макіяжу. Однак, варто повертатися до неї знову. 8 лютого в магазинах у Нью-Йорку з'явилася книга «Дікі Речі». У своїй книзі Перетт опублікував поляроїдні фотографії найвідоміших моделей світу, коли вони, то ще й молоді перші моделі, прийшли до нього для лиття.
Це каталог моїх улюблених кастингових фотографій від 2000 до 2010. Поляроїдні зображення тепер розглядаються практично архівними, оскільки сьогодні ми об’єднуємо цифрові та лазерні технології.
Як ви знаєте, такі фотографії виготовляються без макіяжу, в повсякденному одязі, немає декорацій і моделей поз – все для того, щоб оцінити, наскільки добре виглядати дівчата в кадрі. Я не кладу свіжі фотографії моделей на Polaroid фотографії, тому що ми вже знаємо, що вони виглядають як сьогодні. Крім того, я особисто не помітив суттєвих змін у появі дівчат. Так, вони виросли, фахівці працювали над ними, їх очі змінилися трохи, вони стають більш впевненими в своїх позах і діях, але їх зовнішній вигляд не різко не змінився.
Ганне Gaby Odiele
Ліндасай Віксон
Магдалена Фрако
Дженель Вільямс
Джоан Мали
Каса Страс
Кендра Спірс.
Sigrid Агрен
Cecile Lopez.
Серед відкриттів Перетта також була Південнокорейська модель Daul Kim, яка загинула більше двох років тому.
До кредиту Дугласа Перетта я хочу сказати, що понад 10 років він зумів «відкрити» багато моделей, які сьогодні в ТОП список найпопулярніших і високо оплачених моделей. Його відкриття включають в себе знамениту модель розмірів в минулому плюс кристал Rennes (який сьогодні більш підходить для категорії стандартних моделей), дівчина-elf Ginta Lapina, улюблений Карл Lagerfeld Batista Giabiconi і багато інших.
Кристал Ренн
Гінта Лапін
Батиста Giabikoni
Anais Малі
3250Р. 3700Р.
Бреджі Хайнен
Коко Роча
Концепція Яблонський
257310
Daisy Lowe
Еніко Михайло
Крім того, у своїй книзі, Перетт залишив коментарі на фото моделей - перше враження дівчини. Я дивлюся, якщо він змінив свій розум, що всі ці моделі були успішними у світі моди.
Міранда Керр
Вона завжди пішла на кастинги з її подруга, а також з Австралії, які завжди обхоплювали її. Миранда ніколи не отримали роботи.
Abby Lee Кершав
Агенція постійно дала свою роботу. Я не можу зрозуміти, чому, і не може вона.
Арізона Мевс.
Я ніколи не розумію її чарівність - це волосся, яке...
Лука Бресель
Шукайте, як був молодий. Він просто хотів, щоб захопити її як маленька дитина.
Candace Сванепол
Я не схожий на те, що він дивився як Барбі.
Хіларі Рода.
Це перший сезон. Тоді агенція мене поставила на подіум. вона занадто висока. Але в перший сезон вона зробила шоу для Balenciaga.
Елеттра Ведерман
Приходьте
р.
Ліу Wen
Професіонал в бізнесі, всередині і Кращий клас.
Росес Мисливецьтон-Білі
Оптимізм, вона знала, що вона досягла успіху. Робота для майбутнього.
р.
Це каталог моїх улюблених кастингових фотографій від 2000 до 2010. Поляроїдні зображення тепер розглядаються практично архівними, оскільки сьогодні ми об’єднуємо цифрові та лазерні технології.
Як ви знаєте, такі фотографії виготовляються без макіяжу, в повсякденному одязі, немає декорацій і моделей поз – все для того, щоб оцінити, наскільки добре виглядати дівчата в кадрі. Я не кладу свіжі фотографії моделей на Polaroid фотографії, тому що ми вже знаємо, що вони виглядають як сьогодні. Крім того, я особисто не помітив суттєвих змін у появі дівчат. Так, вони виросли, фахівці працювали над ними, їх очі змінилися трохи, вони стають більш впевненими в своїх позах і діях, але їх зовнішній вигляд не різко не змінився.
Ганне Gaby Odiele
Ліндасай Віксон
Магдалена Фрако
Дженель Вільямс
Джоан Мали
Каса Страс
Кендра Спірс.
Sigrid Агрен
Cecile Lopez.
Серед відкриттів Перетта також була Південнокорейська модель Daul Kim, яка загинула більше двох років тому.
До кредиту Дугласа Перетта я хочу сказати, що понад 10 років він зумів «відкрити» багато моделей, які сьогодні в ТОП список найпопулярніших і високо оплачених моделей. Його відкриття включають в себе знамениту модель розмірів в минулому плюс кристал Rennes (який сьогодні більш підходить для категорії стандартних моделей), дівчина-elf Ginta Lapina, улюблений Карл Lagerfeld Batista Giabiconi і багато інших.
Кристал Ренн
Гінта Лапін
Батиста Giabikoni
Anais Малі
3250Р. 3700Р.
Бреджі Хайнен
Коко Роча
Концепція Яблонський
257310
Daisy Lowe
Еніко Михайло
Крім того, у своїй книзі, Перетт залишив коментарі на фото моделей - перше враження дівчини. Я дивлюся, якщо він змінив свій розум, що всі ці моделі були успішними у світі моди.
Міранда Керр
Вона завжди пішла на кастинги з її подруга, а також з Австралії, які завжди обхоплювали її. Миранда ніколи не отримали роботи.
Abby Lee Кершав
Агенція постійно дала свою роботу. Я не можу зрозуміти, чому, і не може вона.
Арізона Мевс.
Я ніколи не розумію її чарівність - це волосся, яке...
Лука Бресель
Шукайте, як був молодий. Він просто хотів, щоб захопити її як маленька дитина.
Candace Сванепол
Я не схожий на те, що він дивився як Барбі.
Хіларі Рода.
Це перший сезон. Тоді агенція мене поставила на подіум. вона занадто висока. Але в перший сезон вона зробила шоу для Balenciaga.
Елеттра Ведерман
Приходьте
р.
Ліу Wen
Професіонал в бізнесі, всередині і Кращий клас.
Росес Мисливецьтон-Білі
Оптимізм, вона знала, що вона досягла успіху. Робота для майбутнього.
р.