Австралійка супермодель Міранда Керр

Австралійка супермодель Miranda Kerr, увага якого зросла, оскільки вона почала знайомства Голлівудського актора Orlando Bloom, є одним з найбільш стильних моделей сьогодні. Ми можемо припустити, що немає стильних моделей, але це не вірно... як це відбувається. Зараз 28-річний Міранда вже давно не тільки дівчина, але дружина Орландо Блум, яка стала незалежною частиною шоу-бізнесу. Тепер вона не тільки ангел ВС, але і власник власної лінії органічної косметики Кора Органіка. І, звичайно, Миранда є матір'ю найбільш чарівної зірки дитини – Флінн Блум. Але тепер про те, що я почався з, а саме стиль красивої моделі.

Після народження на початку 2011 року Керр швидко відновив свою колишню форму через спорт і харчування. Про будь-які дієти, як сама модель говорить, вона не думала, тому що вона breastfed її син. Як тільки з'явився Flynn, з'явився бюст, який Міранда з справжньою насолодою шоу (в розумних межах, звичайно, вона є готелем) на червоному килимі. Міранда не втратила свій чудовий смак у виборі одягу, тому переважна більшість її соціальних вихователів, які призводять до моди, стилю та краси. Наприклад, синя сукня на фото нижче. Чи не це красиво? Я думаю, що колір, тканина і навіть довжина ідеально підходять. Туфлі Giuseppe Zanotti елегантні і прості. Миранда слідує правилам «без зайвих наслідків».

Вперше я чую ім'я такого дизайнера як Олександр Бірман, але я буду мати на увазі, тому що взуття, судячи з нижньою парою, він виробляє дуже добре. Миранда дуже гарна і назад, тому вона може перетворюватися на камеру в будь-якому місці, і ми в свою чергу захоплюємо її. Взуття велике, але підйомник трохи високий. Миранда вибрала золотий варіант, як червоний на червоний не буде виглядати так ефектно.

І знову Олександр Бірман і його створення. Не думаю, я вирішив дізнатися більше про цей дизайнер, але Google розповів мені, що Олександр Бірман є доктором економічних наук, а не бахікером. Трохи пізніше Googled мій запит "Alexander Bierman." Про те, що я шукав. Виявляється, що Олександр Бірман не російський (і я вже почав писати), але перспективний дизайнер взуття з Бразилії. Є, і є деякі в Бразилії. Сучасне, розкішне і сексуальне червоне взуття на фото нижче ідеально розбавляють строгий класичний чорний і білий образ Міранди. Яскраві назавжди акценти!

, Україна

Це взуття ідеально підходить для сукні, хоча я не хотів, що вони не люблять, і я не думаю, що я ніколи не хотів би їх. На мій погляд, Міранда знає, як одягатися красиво, приділити увагу і деталі (маніку, макіяж).

Я люблю повсякденний антигламурний образ Міранди, але ці черевики виглядають занадто громіздкими на худі ніжки Керра. Це дуже вражає, хоча плаття, куртка, сумка і укладка дивовижна! Я люблю Міранда для не підгодівлі, таких як Megan Fox, які думають її сексуальність занадто сильний, щоб підкреслити.

Miranda Хеллоуїн образ: секс тренер. Я люблю все, але не взуття. Морські теми, якось не написані цирком, хоча можливо, у своїх снях Керр виводить ущільнення.

Дві аналогічні зображення з тим же взуттям Джиммі Чоо. Яка різниця. На малюнку Міранди після пологів стало ще краще, а обличчя більш красиво.

р.

Що не одягатися зірки для модних фотосесій Сукня, поєднана з блакитною шапкою = повна відмова або, як говорить Сергій Зверєв, «зірка в шоку», а на фото вона дійсно в шоку. Втеча з бежевого взуття від Giuseppe Zanotti.

Миранда, як завжди в стилі (Я люблю поєднання класичної куртки і джинси), але взуття я не повністю розумію. Якщо ви любите це чи ні ... це завжди спосіб з невідомими дизайнерами, це важко вирішити. Але щось ще можна знайти в цьому образі.

Взуття з колекції «Миколаїв Кирковуд» на Міранді добре виглядають, хоча вони дуже дивні в собі, і я бажав би «дикатися» їх. Як виглядає взуття. Перший ніжний і жіночний (біле взуття з мереживною евокою романтики), а другий - сучасний і авангардний (чорне взуття з сітку з боків дають затирати нотки).