Lily-Rose Мелодія Depp

Актор Джонні Депп і співачка Vanessa Paradis має багато спільного. По-перше, вони обидва були бачити у високопрофільних романах (Джонний з Kate Moss і Winona Ryder, і Vanessa з Lenny Kravitz), по-друге, вони як ненавидна громадськість і намагаються тримати в тіні, і по-третє, вони цивільні дружини, що піднімаються двома дітьми. У них є багато схожостей, а не половина повідомлення досить описати все. Попри те, що їхня спілка була створена в небі, бо, незважаючи на чутки, вони все ще разом з 1998 року. І зміцнив свою спілку, ніхто не інший, ніж дочка – Лілі-Рос Мелодія Депп – народився 27 травня 1999 року, рік після зустрічі Джонні та Ванесса та року після розбиття Деппа та Кате Мосса, який був на межі розпаду через від’їзд актора та тому, що він так швидко знайшов нову сім’ю.

р.

Vanessa з невеликою лілією-Роза на руках:

Джонні, Ванесса і Лілі-Роза:

Трохи відомо про Lily-Rose ще, але я розумів, щоб знайти якусь інформацію про 12-річну дочку Іванани, яка, ймовірно, повинна бути гарною і талановитою, як її батько. Лілі-Роза народився в Американській лікарні в Парижі (як я писав вище) 27 травня 1999 року, який був чудовий день народження, присутній для свого батька Джонні Депп (червень 9). У своїй чарівній доньці, яка вже демонструє зоряні звички, Джонні не відроджує свою душу.

«Родина це свято для мене. Я жити зараз для дружини і дітей. Я нарешті знайшов значення мого існування. Я даю все, щоб зберегти свою сім'ю. Не дивно, що не дивлячись на ангельське обличчя вашої дочки.

Але один раз він не дуже любить дітей і навіть не замислювався, що він міг стати турботою батька двох дітей (Лільсько-Роза має брат Джек, народився 9 квітня 2002 року). Його дике життя повністю зникла в минуле, і все завдяки цій маленькій дівчинки і, звичайно, її матері, які давали Дякути найважливішому щастя в житті.

Старі папарази фото:

Джонні та Лілі-Роза:

81406

Vanessa і Лілі-Роза:

Lily-Rose все ще є дитиною, але вона повільно зростає, щоб виглядати більше, як її тато (або так я думаю). Тепер вона божевільна про Justin Bieber, і її стандарт краси і стилю визнає Taylor Swift. Якщо говорити про дочку Іванани докладніше, то можна копати багато фактів, хоча в даний час вони незначні.

Останні фотографії:

Щоб почати з, Лілі-Роза любить співати (можна припустити, що вона стане співачкою, як її мати), любить шоу Glee TV, карамель, літні канікули і браслети, які вона робить і дає їй тато. Johnny користується цим. Лілі-Роза, як тільки визнали, що ніхто не знає її краще, ніж її мати, і в цілому вона дуже дивна, так що мало людей розуміють її. Я повинен визнати, що дочка Іванана має багато друзів.

Лілі-Роза з друзями:

До речі, як і Джонні Лілі-Рос, вона не може уявити своє життя без сім'ї і друзів, а іноді вона хоче навчитися зупинити час, щоб насолоджуватися кожним моментом спілкування з ними.

Час розповість, що Лілі-Роса станеться, але з таким батьком вона повинна стати творчим підрозділом. Як митець, співак або актриса, це не важливо, але я почав плутати її поведінку і плаття (на 12, ви можете бути більш скромними, «Ох, час! О, моралі!