Лілія-Роуз Мелоді Депп

Актор Джонні Депп і співачка Ванесса Параді мають багато спільного. По-перше, вони обидва не раз були помічені в гучних романах (Джонні з Кейт Мосс і Вайноною Райдер, і Ванесса з Ленні Кравіцом), по-друге, вони обидва ненавидять публічність і всіляко намагаються залишатися в тіні, і, по-третє, це цивільне подружжя, яке виховує двох дітей. У них багато спільного, не вистачить навіть половини посту, щоб описати все. Схоже, що їх союз був укладений на небесах, так як незважаючи на чутки, вони разом з 1998 року. І їх союз зміцнив не хто інший, як дочка - Лілі-Роуз Мелоді Депп - яка з'явилася на світ 27 травня 1999 року, через рік після зустрічі Джонні і Ванесси і через рік після розриву Деппа і Кейт Мосс, яка перебувала на межі зриву через відхід актора і того, що він так швидко знайшов нову сім'ю.

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Ванесса з маленькою Лілі-Розою на руках:

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Джонні, Ванесса і Лілі-Роуз:

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Про Лілі-Роуз поки що відомо не так багато, але мені вдалося знайти деяку інформацію про 12-річну дочку Джонні, яка, швидше за все, виросте справжньою красунею і не менш талановитою, ніж її батько. Лілі-Роуз народилася в американській лікарні в Парижі (як я вже писала вище) 27 травня 1999 року, що стало чудовим подарунком на день народження її батька Джонні Деппа (9 червня). У своїй милій доньці, яка вже демонструє зіркові звички, Джонні любить свою душу.

"Сім'я для мене священна. Я живу зараз заради дружини та дітей. Я нарешті знайшов сенс свого існування. Я віддам все, щоб врятувати сім'ю. Немає нічого прекраснішого, ніж дивитися на ангельське обличчя дочки, коли вона прокидається вранці».
Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Але одного разу він не дуже любив дітей і навіть не думав, що зможе стати турботливим батьком двох дітей (у Лілі-Роуз є брат Джек, який народився 9 квітня 2002 року). Його розпусне життя повністю розчинилася в минулому, а все завдяки цій маленькій дівчинці і, звичайно ж, її матері, яка подарувала Деппу найголовніше щастя в його житті.

Старі фото від папараці:

Джонні і Лілі-Роуз:

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Ванесса і Лілія-Роуз:

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілі-Роуз ще зовсім малятко, але потихеньку вона дорослішає і все більше стає схожою на свого тата (принаймні мені так здається). Тепер вона без розуму від Джастіна Бібера, і визнає Тейлор Свіфт своїм еталоном краси та стилю. Якщо говорити про дочку Джонні ще більш детально, то можна накопати масу фактів, хоча на даний момент вони незначні.

Свіжі фото від папараці:

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Почну з того, що Лілі-Роуз обожнює співати (можна припустити, що вона стане співачкою, як і її мама), обожнює серіал «Хор», карамель, літні канікули і браслети, які вона робить сама і дарує татові на носіння. Джонні із задоволенням це робить. Одного разу Лілі-Роуз зізналася, що ніхто не знає її краще, ніж мама, та й взагалі вона дуже і дуже дивна, тому мало хто її розуміє. Хоча треба визнати, що у дочки Джонні дуже багато друзів.

Лілія-Роза з друзями:

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

Лілія-Роуз Мелоді Депп

До речі, так само, як і Джонні, Лілі-Роуз не уявляє свого життя без сім'ї та друзів, і іноді їй хочеться навчитися зупиняти час, щоб насолоджуватися кожною миттю спілкування з ними (це не те, що я вигадала, так вона каже).

Ким стане Лілі-Роуз, покаже час, але з таким батьком вона просто зобов'язана стати творчою одиницею. Неважливо, артистка вона, співачка або актриса, але мене починає збивати з пантелику її поведінка і манера одягатися (в 12 років можна бути скромніше: «О, часи! О, мораль!").