Rooney Mara взуття

Charming 26-річна актриса Рооне Мара, яка стала відомою завдяки добре відтвореній ролі Лісбека Саландера в Голлівуді версії фільму «Дівчина з татуюванням Дракона», вже була номінована на «Оскар», хоча ролі в фільмі вона має один раз, двічі і втратила, але талант там! Як дивний, що лише одна роль може перетворити життя актора, а у випадку Роонея для кращого. Зараз вона запросила на нові проекти, і вона все частіше з'являється на соціальних заходах. Рооне стає більш стильним і привабливим. Стилісти і макіяж артистів працюють за славу, зберігаючи відмінний образ акторки, який з'явився після виходу «Дівчинка з татуюванням Дракона», тому що перед Роонімом не був на все це і зміни вигідно її. Нестандартні Голлівудські наряди і досить стандартне взуття Rooney (холодне ім'я) побачать в цьому пості.

Поки, Рооней не мав багатьох суспільних виглядів, як я хотів би, і вона все ще трохи приколів, але я думаю, що вона звикне до неї і світиться, як справжня зірка Голлівуду. Головне, що дівчина не зірється, тому що вона часто спостерігається серед знаменитостей і це сумно. Я думаю, що вона може бути дуже гарною акторкою і довести всім, що Дівчина з татуюванням Дракона є просто початком. Це чудовий фільм, я рекомендую всім (Craig і Mara) На фото нижче останнього релізу актриса в світлі і виглядає просто чудово. Так, захоплені ноги, так, невеликі груди, але важливо, коли дівчина настільки чарівна і красива на обличчі? Одягнені, теж. Колір сукні прекрасно підійде, і ще більше так колір помади. Це просто Prada взуття довелося вибрати чорний, не бежевий, хоча це виглядає досить добре.

Від інших знаменитостей Рооне виділяється. Не існує впевненості в собі, як і в інших актрисах, які посміхаються вгорі своєї ротової порожнини і завжди стоять в позі - руки до боків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Нагадуємо мені просту дівчину, яка дуже щаслива з поворотом подій в її житті, але трохи боїться полум'я. На фото нижче, Rooney не схожий на її характер Lisbeth Salander, в житті актриса набагато більш жіночний і скромний. Я не схожа на сукню (особливо верхівки її), але взуття чудово!

Чорний - це безпрограшний колір в будь-якій ситуації (крім весілля), тому Rooney часто вибирає чорні сукні. Я дуже люблю, що тепер її колір волосся надзвичайно темний (з світлом вона милий, але простий). Туфлі на нижній фото приголомшливі, забарвлення хороша. Я люблю його, але тільки на туфлі і аксесуари, інакше вона поїдає в очах.

Довг, Рооне в шкіряній сукні! Не кожна дівчина підійме цю сукню і Рооне не одна з тих, хто пощастить. Сукня не добре вдається, а стиль дивний. Туфлі були чудовими, відмінним вибором.

Микола Кірквуд починає радувати мене своїм створенням разом з Християном Лєпіном. Чудове взуття, і який колір на правому... wow, просто wow! Тільки Роонея здається, що вибрана чорна версія тієї ж моделі, але мені подобається її Готичний вигляд (тільки заголовок потрібно негайно видалити).

р.

Що таке взуття можна зробити без танкетки? Так, ні. Рооне також намагалася на туфлі на красивому майданчику, яку я напевно люблю. Я люблю взуття на танкетці. Сукня дивна знову... Я дивився. Це натхненна актриса Rooney Mara, яка не поспішає показати свою красу. Наймодніші, сором'язливі і дуже приємні дівчата. Я люблю тебе. Час.

3610Р. 4200Р.

Ох, Ох, Ох. "Хто дав вам пальцем, медом?" Він підійде 3 Rooney Maras, не одне. Ну, принаймні, большие взуття Брайана Атвуд, що забарвлюється жахом.

доб. 36

Що я отримую! Rooney зачепить мене з як її роль, так і її зображення зовні дівчини з татуюванням Дракона. На малюнку вона просто приголомшливо красива, чорний колір безперечно підійде їй. Якщо вона вибрала жовте взуття над чорним взуттям, зображення було недійсним, але вона зробила право. Це чарівний! Я дійсно сподіваюся, що в майбутньому Мара стане однією з кращих акторів, вона має хороші твори.

Ви не бачите взуття, але картина позитивна.

р.