Незалежна премія духу 2012

Ніщо відокремлює нас від Оскарів. Ах, немає! Напередодні найпрестижніших анімаційних премій, відбулася чергова церемонія - Премія Незалежного Духа 2012, нагорода за подяки в галузі незалежного кіно. Захід відбувся в Санта Моніка (звісно, оскільки Лос-Анджелес всмоктується в підготовці до вас-великогабаритних) і був своєрідним нарадою старих друзів: розслаблені коктейльні сукні, штани костюми, насичені кольори, принти та міні-довжини. Немає багатомільйонних доларових діамантів або туалетів, які краси ми побачимо завтра.
Зірка вечора обов'язково Kate Beckinsale. Погляньте на цей чудовий купальник Diana von Furstenberg. По-перше, він виглядає оригінально на тлі суконь, по-друге, цей колір просто неможливо не помітити - це так яскраво і красиво, по-третє, він виглядає ідеально на Kate. І доповнювати комбінезони кольору фуксія з золотою фурнітурою - це безпрограшний і одночасно небанальний варіант. Kate дивовижна!

Ще одна дівчина, яка віддала перевагу спідниці-платтям не навіть штани, а джинси (!), була Шайлен Вудлі в ансамблю Крістофер Кане. В цілому, її образ виглядає досить добре: чорні худі джинси і топ з цікавим квітковим оздобленням плюс шикарні гостро застарілі човни Крісітіан Лоубутин, які, відповідно до актриса, були дуже незручними. Краса вимагає жертви!

Юлія Ормонд також з'явилася на церемонії. Для проходу по килиму, який в цей раз вийшов фіолетовий, актриса вибрала срібну сукню в стилі офіс. Усе буде відмінно, якщо кожен не руйнує чорні лакові сандалі. На мій погляд, образ буде більш вишуканим, якщо вона вийшла в елегантні човни.

Єлизавета Банки чітко не найстимальніші знаменитості на вечірці. Її плаття виглядало смішно через дивний принт і неприпустимо нарізати на спідниці. Занадто багато голих тіла - одна вирізка на вапном досить!

Я не знаю, що сказати. Я думаю, що цей костюм на jessica Chastain є просто awful. Один з викладачів школи, які використовуються для того, щоб піти там. Я розумію, що це Армані, і це 80-х стильних курток з його виділеною плечовою лінією і 60-х стиль А спідниця силуету тепер на користь, але в цьому robe jessica виглядає як синій панчіх.

р.

У виборі костюмів Джессіка Частей повинна виглядати до Мішель Вільямса - це хто виглядав розкішно в строгій куртці з білою сорочку і скороченими шортами. Цей ансамбль Louis Vuitton був створений спеціально для Michelle з нагоди заходу.

р.

А в руках акторка провела ще один дивний аксесуар – лялькова олімпіадія Le Tan, імітуючи кришку роману Джером Салінгер «Кітч у Рибі». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Її вибір сукні дуже задоволені модними критиками Zoe Saldan. Актор шон на церемонію в короткій бальзамі плаття з вирізом на спині. Родзинка сукні стала оригінальним квітковим принтом, доповненим взуттям нейтрального відтінку.

Тільки тут з якістю виконаної роботи, модний будинок Балмен не вдалося цього часу - нитки занурилися на п'яту сукні.

р.

Я думав, що Beesy Phillips був близько років, але вона була лише 32. Акуратно, актриса вирішила, що вона була занадто багато років, і одягнена в сукню схожа на тих, хто любить в дитинстві. Я змішував почуття про цей образ, і якщо так, це явно не одне з кращих на церемонії.

р.

Я думаю, що кожен помітив, що Єлизавета Олсен чітко не байдуже до одягу «не за віком» – актриса часто вибирає наряди, придатні для жінок, не для дівчаток. Цей випадок не є винятком. Так, образ виявився дуже акуратним і ніжним, «як фея» (як один з наших авторів нещодавно його називають), але Єлизавета іноді повинна експериментувати з сукнями «молодший».

р.

Olivia Wilde в потоковому одязі з колекції Gucci - це захоплюючий вид. Красива жінка, красива сукня. І я дуже люблю цей квітковий друк у вигляді м'ясних очей.

р.

Чи знаєте ви, як старий Келлі Линц? Я знаю, що вона 53. П'ятдесят-три! Шукаю, як вона виглядає - вік не працює над нею. По суті, вона тільки отримує більше років. Тут, мабуть, пластик, але лікар був дуже хороший - ніяких доказів хірургії не знайдено. Тепер ближче до зображення. Я кохав її баска мережива плаття і я радий Келлі не перевантажив образ намисто - декор досить.

р.

Kirsten Dunst краще, ніж коли-небудь в білосніжному блейзері і MPE. До образу не вийшло нудно, вона розбавила чорно-біле поєднання з кольоровими аксесуарами - гірчицею зчеплення і сандалі з квітковим принтом.

Заголовок найкрасивішої жінки вечора йде в Тададам! - Енн Кендрик. Ні, це не типо і я не розумію. Не може бути найкрасивішою дівчиною на планеті, але це було плаття Олександра Маккорона, що зробила її так. Просто подивіться на цей пристрасний друк, цей корсет, який дає образ легким дотиком БДСМ, ці шпильки! Не спекотно!

85072 Габаритний зображення

Рашида Джонс в Оскар де ла Renta. Я кохаю цю сукню для красивого поєднання синього і зеленого і для того, щоб мати кишеню на ній (Я люблю сукні з кишенями). Я!

Красива сукня для проходу по пурпурному килиму була обрана Lucy Liu. Плаття Роберто Каваллі виглядає дуже просто, але його родзинка криється в тканині, з якої вона пришивається - поєднання трьох різних типів мереж плюс леопардовий принт під ним.