рогоносець

Для 16-річної датської жінки, яка просто вводила поле моделювання, здається, що нічого неможливо. На подіумі в сукні від Dior, Chanel і Valentino тепер популярна модель. Вона також відкриває сім шоу одночасно, які престижні для будь-якої моделі. І після рекламних кампаній для Дудха і Міу, це стало ясно, що Дафне дійсно запалив її зірку. А тепер одержуємо звання «супер» для неї – справа техніки.

р.

2765737 зображень

Що зробив Дафне підкорює професіоналів з модного світу? Моделі.com назвав Daphne “exclusive and elusive”. І звичайно, це було відображення нового тренду, який виражається в любові дизайнерів для незвичайних рис обличчя, які не вписуються в будь-який загальновизнаний каркас. У цьому сенсі на тлі краси, які заповнили екрани, сливові губи і непропорційні риси обличчя моделі здаються справжнім подарунком, не менше.

"Чарівний фотошоп":

Цікаво, перш ніж стати моделлю, Daphne ніколи не був особливо пристрасний до модного та шоу-бізнесу. У своїх словах вона не знає, що був Vogue.

Коли я був покупка з мамою в Амстердамі, жінка прийшла до мене і почала говорити про модельне агентство.

Під час осені-зима 2011-12 сезон Дафне проходив подіум в 40 різних шоу. Calvin Klein зробив її обличчям Sheer Beauty.

Мій улюблений колір - рожевий, і Dior плаття я надягаю на кіт був дуже привабливим. ?

Я любив роботу з Томом Фордом, коли він мене розстріляв на кришку. І звичайно, осінь рекламна кампанія Miu Miu 2010. Ми повинні зробити відео, тому нам довелося взяти уроки танців з Мадонни, так що це було досить весело. вона дивна. Не знаю, що Мадонна, тому я не був нервом.

Р

«Я люблю лара камінь. Я відчуваю, що вона моя старша сестра. Дуже гарна.
Херсон

Я хочу працювати з секретом Вікторія. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це буде чудово, але тільки коли я старше. Я 16 тепер і я занадто молодий. Може бути, коли я 20 ...

3798316