Оскар 2012

Найголовніший ніч року нарешті тут! Відомі гості та запрошені гості прогуляли найвідомішим ковроліном у світі, демонструючи розкішні наряди та приготували почути результати голосування американської кіноакадемії. Я сподіваюсь, що ви зустрілися з вашими улюбленцями та вашими очікуваннями. У той же час, ведучі оголошують останні іменини та переможців, я раджу дивитися одну з найцікавіших та важливих частин щорічних Оскарів – наряди зірок та дебютантів. Хтось з них може скоротитись в історії як найкращий. Ну, в той час як важливі модні критики не визначилися, що з нарядів розглянути найкращі або найгірші, я раджу, що ми самі визначаємо це.

р.

Я не мав сумнівів, що Michelle Williams буде носити червоне плаття до цементу успіху її зовнішнього вигляду на премії SAG наприкінці січня. Потім з'явився також червоний килим, червона сукня від Valentino, добре, а крім - червонувато-копічні волосся. Чудово, щоб Оскар, Мішель прийшов до своїх почуттів і забарвлений в блондинках. Принаймні це не зливається з треком. Вона зношує коралову сукню з Louis Vuitton і деталі, які запобігають її остаточно стати продовженням килима - рожевого зчеплення, срібних аксесуарів і насиченого рожевого помада.

Дуже цікавий наряд Джессіка Частіна, вона вибрала чорні сукні в підлогу з вишивкою золотою ниткою від Олександра Маккорона. Я не маю багато людей, тому нічого не порівняти, але це безпечно сказати, що вона або її стильний список (який знає?) має дуже хороший смак. Суддя для себе.

Дівчинка найвідомішого холостяка на планеті, краще відома як Джордж Клонею, зробила все знову заздрити її. На подіумі в Нью-Йорку було представлено стильний табір. Незважаючи на те, що я не фанат суконь з золотих тканин і особливо вагових троянд, де їх розміщують дизайнери, Сприяє цій сукні. Починався клонний гранатомет із золотою статуеткою.

Млини Жовович нагадують мене в цій сукні Elie Saab чарівної диви Золотий Голлівуд епохи. Якщо ви уважно дивитеся, ви помітите, що вона покрита невеликими деталями і повинні зважати багато. Але наскільки елегантно і витончено Міла демонструє її! Це гідність подвійної похвали.

Ще одна сукня від улюблених всіх голлівудських зірок ходить на червоному ковроліні нагород різного значення. Номінант для найкращої акторки (фільм «Художник») Berenice Bejo взяв участь у виставці Elie Saab з причини, очевидно, вибрав сукню для майбутньої церемонії. Добре, вибір хороший. Elie Saab знає про красиві жіночі сукні.

І знову, зірка «Художниця». Цього разу це Penelope Ann Miller, який неймовірно забарвлює ніжну рожеву сукню на золотистих паперах від Badgley Mischka. Шукаю це фото, важко вірити, що Пенелопа 48 років.

Дуже сучасний і привабливий образ був обраний Judy Greer. У сукні Monique Lhuillier, вона гідна нескінченного захоплення.

На виставці Penelope Cruz видали мене до думки про незрівнянну Грейс Келлі, і дійсно царів останнього століття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І хоча критики вже називають цей образ не зовсім сучасним, я вірю Пенелопу.

Неймовірно красивий відтінок сукні від Giambatista Valli couture, який пофарбує вже чарівний Емма Камінь. Я хочу розповісти вам про колір, який він виглядає, добре, дуже добре. Якщо ви не звертаєте увагу на бантик в самому горлі, то сама сукня проста, і це, крім кольору, робить її неймовірно привабливим. Особливо красива дівчина як Емма Камінь.

Gwyneth Paltrow здивував мене знову. Спочатку я не впізнав її на чохлі американського хурпера Базаар (Я не думаю, що вона мала такого відповідного тіла). І тепер вона одягнена це прекрасний плаття Tom Ford. Прості, чіткі лінії йдуть неймовірно Гвінетом. Це не просто найкраща сукня, яка коли-небудь зношена для церемонії, але в цілому, найкраща сукня вона коли-небудь зношена перед камерами.

Переможець в номінації «Краща підтримка Актриси» - Octavia Spencer (фільм «Допомога») в сукні Tadashi Shoji. Це те, що переможці повинні виглядати так. Чудовий вибір на користь цієї оголеної сукні, яка найкраще приховує недоліки і підкреслює переваги.

Viola Davis виглядає як зірка в зеленій сукні Vera Wang. Про те, що її зачіска буде виглядати так, але Віола, як ви можете побачити, вирішив не бути життєздатними і прийшла, як це. Я дуже люблю, як цей зелений колір підкреслює тон шкіри Віола, але його дизайн не схожий на всіх.

Для 84-ї церемонії Оскар, Sandra Bullock вибрав двотонну маршесу плаття з дуже цікавими візерунками. Але ця сукня не тільки для своєї вишивки, але і для її спокусливої вирізки на спині.

Natalie Portman в вінтажному Крістіану Діор плаття. Я маю на увазі, не просто збір винограду в плані стилю, але плаття з весняної колекції 1954. Це крута річ, і чарівність Наталі, оскільки вона завжди є, але на мій погляд, це мило плаття горошок і дорогий алмазний намисто разом дивиться на місце.

Ще одне припущення шахти стало реальним. Я був 200% впевнений, що Rooney Mara буде вибрати Givenchy. Виявляється. Я розумію, що дівчата з ніжною шкірою не повинні носити наряди тих же світлих відтінків. Фото нижче має гарне освітлення, тому блідість Роонея Мара не схожа на таку проблему. У інших фотографіях Роонея здається мені яскраве пляма, з якого яскраво виділяються червоні губи.

Cameron Diaz, хоча не шоколад, але досить Каліфорнія тан вона може похвалитися. Сукня не дивиться на неї. Сукня з вражаючою сливою, до речі, від Gucci.

Звісно, Rose Byrne перетворилася і непристойно. Я люблю блискучу сукню Vivien Westwood, але я не люблю взуття, які вона підібрала, що є занадто масивним для цього наряду.

Simplicity – запорука успіху. Одягнена Жінка Голий Вудлі продуманий і одягнений в білому сукні Валентино. Я думаю, що це дивно.

Останні два наряди Анджеліна обрали для червоного килима були розчаровує. Це було надихало. Ательє Versace плаття і поза, Angie нагадує мене з jessica Rabbit. Вона добре виглядає з оксамитом. Ця сукня є доказом цього.

Брад Пітт не змінював традиції і носила костюм від Tom Ford.