Love is like the кіно

Багато сучасних тем були присвячені Оскарнюванню, що відбувся останній вечір і ця топографія не виняток, вона буде присвячена тріумфінгу вечора, фільму «Художниця». Тим не менш, багато очікувань, щоб стати переможцям у більшості номінацій, особливо після отримання багатьох інших нагород кіно. Я дуже збуджусь, бо я дійсно хотів цей фільм.

Love is like the кіно Р

Поговоримо про фільм і актори.

Фільм розповідає історію переходу німого кіно до звуку. Це впливає на основні персонажі, хтось починає вирощувати свою кар’єру, а хтось опускає, єдиний, хто не вражений, тому директор кіностудії. По суті, цей перехід зламав багато долі німих кіно акторів. Вони не могли звикати до розмови в мікрофон, це була смішна ідея для них, і багато просто мали абсолютно неспішний голос, навіть можливо, непристойна, і коли перегляд фільму звучить дуже смішно.

Директор Michelle Hazanavicius і переможець в номінації «Кращий директор» прийняв, що він довго мріяв про створення німого фільму. Сценарій був написаний самим Мішелем протягом 4 місяців, він дивився фільми цього часу (1920-ті рр.) і навчався техніці німих кінорежисерів. Зйомка тривала 45 днів, за Голлівудськими стандартами, абсолютно нічого. Фільм був знятий на плівці у форматі 1.33:1, що відразу ж змушує вас відчувати себе в абсолютно іншій епоху. А також відмінне музичне супроводження від композитора Людовіча Бурсе. Без музики цей фільм не буде виглядати так легко.

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Остання ніч і перемога )

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Головний характер, він Джордж Валентин (як я хочу писати Валентина) виконаний Жаном Дюджадіном, ім'я якого тепер на всіх вухах. Чарівна людина, відмінна гра, і як він переніс брови )

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Прототипи Джорджа Валентина були німими кінофільмами Douglas Fairbanks та американський актор Fredrik March, які зірвали як німі, так і звукові фільми.

Дуглас Fairbanks

Love is like the кіно

Не по-собачому, звичайно, але з собакою. І Uggy next. й

477784 р.

Федрик березень

Love is like the кіно

Багато хто вважає, що реклама нового фільму з Жаном позбавить його можливості виграти Оскар, що це оголошення добре, дуже непристойно.

Ні. Жан вже має Оскар. Вчорашні перемоги )

Love is like the кіно

Ну, подивіться на них, очі не щасливі. й

Love is like the кіно

"Ах, Мерил, Мерил. Я щасливий і я.

Love is like the кіно , Україна

Love is like the кіно

Головний символ, Peppy Miller, виконаний Berenice Bejo. Вона також є дружиною в реальному житті кінорежисера Мішель Хазанавічю (прізвище халав). Беренес був номінований на кращий підтримуючий актор, але Оскар пішов до Октаві Спенсер, який я думаю заслужено.

3610Р. 4200Р.

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Я дуже сподобався цей костюм. Можливо, на ньому було витрачено багато хто, бо ви граєте одну людину, і ваша рука зовсім інша, я не знаю, як правильно сказати, але це було чудово.

Love is like the кіно

Love is like the кіно Р

І вони були заховані на Оскарі вчора, Мішель.

Love is like the кіно ,2 км

До речі, це тріо не працює разом вперше, і я маю на увазі Мішель, Жан і Беренес. До цього вони працювали разом з створенням фільму «Агент 117» на 2 частини, щоб говорити, пародія Агента 007. Тим не менш, Беренес не брав участі у другій частині.

Ще один головний і безперечно найрізноманітніший герой фільму, собака Уггі, в кіно прізвища Джек. Тим не менш, вони кажуть, що Uggy більше не буде діяти через свого віку. (а)

Love is like the кіно

З основними героями.

Love is like the кіно

Ця картина не з фільму.)

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Ну, остання ніч, тому що Uggy тепер перший оскарження собаки. () Зараз Уггі має два Оскари, після того, як він раніше отримав «dog Оскар», створену онлайн-публікацією Dog News Щоденно, і вчора Оскар від Академії Можувного фотографа.

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Також варто відзначити інші актори, які взяли участь у фільмі.

Іван Гумден як Аль Циммер, директор кіностудії.

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Love is like the кіно

Джеймс Cromwell як Clifton, вірний раб Джорджа Валентина.

Love is like the кіно

Malcolm McDowell. Дуже коротка роль, один з працівників кіностудії.

Love is like the кіно р.

Love is like the кіно

Penelope Ann Miller є дружиною Джорджа.

3610Р. 4200Р.

Місі П'єл є констанцією.

Love is like the кіно

За лаштунками вечора Місі Пейл, James Cromwell і Penelope Ann Miller.

Love is like the кіно

Продюсер Tom Langmann на мікрофоні та екіпажі отримують премію за найкращий фільм року.

Love is like the кіно

Цей фільм нагадує мені про фільм, що сидить в дощі. Ідея сюжету така ж, перехід на звуковий фільм, водночас смішний і випадковий знайомство двох персонажів, непристойна інша актриса і, звичайно, танці, хоча в «Артисті» вони тільки в кінці, але сенс є таким же, просування різного жанру, тобто музичного, але вже на кіно.

Маленька пропозиція: Жан Келлі і Жан.

Love is like the кіно

Основні символи

Love is like the кіно

Головний характер і слухняна актриса )

Love is like the кіно

Для тих, хто не бачив кіно, я рекомендую вам дивитися.

Love is like the кіно р.