Мілі Цир.

19-річної акторки та співачки Мілі Кіруса, яка стала відома своєю роллю в серії «Ханна Монтана», більше не пов'язана з минулим зображенням. Дівчина виросла і стала помітно запеклою. Але любителі-підлітки на вирощеному Miley все одно, хоча багато не затверджують її вульгарну антетику. По її поведінці вона хоче показати, що вона не варто розглянути її «правою дівчиною», адже вона доросла і бачив види дівчини. В даний час «свідомий Cyrus» знайомиться з колегою по встановленню в фільмі «Останній Пісня» Ліам Хемсворт і здається, що вони серйозні, але знову відчуває, що Мілі не виходив, і це не останні відносини в її житті. За 2012 рік вона має багато запланованих: випуск нового альбому, випуск декількох фільмів, а також участь у різних програмах. Дівчина все ще дуже молодий, тому, можливо, вона зможе досягти більш успіху, коли вона нарешті виростає і починає діяти в хороших фільмах (у музичному полі я думаю, що вона має невеликий шанс...).

1,1 км Велике зображення, можливо, не було краще. Правда, в порівнянні з зображенням на головному (фото вище), він дещо відданий, але добре, що Miley експериментує і не стоїть на місці. У цьому макіяжі використовуються улюблені знаменитості (і не тільки вони) золоті тіні, чорні туші, олівець для очей (стрілки, я повинен сказати, шик), рум'яна, а також тони для помади. Це простий, але він виглядає чудово. Мілі виглядає свіжим і цвітінням.

2,2 км Я люблю спосіб Miley виглядає останнім часом. Або це дива любові або чудеса косметології, адже на подіях вона є однією з головних зірок. Зачіска у вигляді коси на боці - повинна мати на кілька сезонів поспіль, тому Cyrus як кажуть «послухати в потік». Я прочитав десь, що чим більше засмічений вигляд, тим більш романтичний образ здається. Я переконався, що це було вірно. Просто подивимося на Miley ... Гарне волосся – хороший макіяж в карамельних тонах. На мій погляд, тільки очі перевантажуються, і все інше дрібно.

3. У Miley точно втратила вагу протягом минулого року. Тільки подивіться на цей образ з 2011 року Pre-Grammy Gala і Salute event і подивіться на нього в 2012 році, тому що два великі відмінності! Макіяж на фото нижче приємно, але це завжди здається мені, що макіяж митці поставили занадто багато тонального крему і порошку на обличчі Мілі. Я не знаю, чому вона має хорошу шкіру. Зробіть око чудово поєднується з кольором волосся співачки, але колір помади трохи переніс мене. Вона повинна бути в бежевому кольорі.

4. У Цікавий макіяж очей, але чому білки очей сині? Не найкращий розчин для губ, або. Рожева не колір Cyrus.

р.

5. Умань Насправді, ви можете копати в все, але цей образ не створений для цього. Багато макіяжу, але результат досить хороший. Я люблю цей макіяж.

6. Жнівень Кеша (його співака)? О, знаю. Це Miley Cyrus. Я ніколи не думав, що з мінімумом макіяжу вона виглядала так само, як Кеша. Не поганий образ: блаженний, але водночас своєрідний «світлий». Він буде дрібним, але б брови були погано підкреслені.

7. Про нас А потім Мілі нагадує Ріанну, тому що вона шукає свій власний стиль, ви також можете «шам» хтось інший. Око макіяж дивно хороший, стрілки на вигляд, але знову "приблизно" Це наддон з гілатером. Це особливо вірно, якщо ви розширюєте зображення.

8. У З віями Мілі майже завжди занадто багато, але не варто його відлякувати, тому що це трапляється, що ваші вілі дуже погано і ви не хочете з'явитися з ними під сотнями камер. Макіяж дуже акуратний.

р.

9. Навігація Teenager Miley є копія її молодша сестра. Як я очікував вії, речі не кращим чином, тому наклади життєво важливі для неї. Не Кім Кардашян ліпить її довгі вії. Кілі Мілі короткі і абсолютно невидимі. На фото (для її віку) Мілі добре виглядає.

10. Червона помада + зелені тіні? Це щось нове, адже це поєднання не часто зустрічається (особливо в зірках). Яскравий червоний тон помади підходить їй, але вона повинна мати справу з тіні і вибрати щось інше.

11. Я, Мілі фіксували зуби! Так ми розберемо його:

, Україна

12. Що таке жахлива річ ці блакитні тіні. Я не схожий на цей колір, тому що мої очі маленькі і відверті. Я не маю сумнівів, що вони є мільйоном відсотків добре для когось.

13.00 р. Темне волосся не підходить Miley дуже добре, і такий макіяж звужує її очі занадто вузько. Якщо у вас є час, подивіться на очі Cyrus у першій фото і ви відчуєте різницю. Все про дивний білий олівець очей.

14. Це різновид тіньового набору Cyrus використовує. Фофан був поспішним.