Сукупа

Кілька років тому Гана Сукупова завоював звання «супер-модель». Гана – чеська модель, яка стала популярною як її співвітчизників Єва Герцигової та Кароліна Куркова. Зараз Гана не тільки топова модель світового масштабу, але і соціальний. І з обох ролей хан справляється з «вибухом». Історія Хани Сукупової стала живою ілюстрацією життя сучасної Попелюшки.

Все добре пішло для Гани від початку. Її шлях в моделі був прямим, без різких поворотів. Перша команда баскетболу, потім конкурс краси, а потім шоу в Парижі. Тоді були так багато хто показує, що сама Гана, ймовірно, не запам'ятовує їх. Він пам'ятає, як почалася кар'єра.

«Це був Різдвом Христовим. Моя сестра і я шукав в журналі і походив по оголошеннях на конкурс моделювання. Приз був $100. Ми думали, що це буде приємно, щоб отримати цю кількість і купити різдвяні подарунки. Ми надішли наші фото на конкурс. Я ніколи не думав, що ми отримали зворотний дзвінок. Після того, як я підписала контракт, і моя сестра просто перемогла, що грошовий приз.

433697

Єдине, що вівсяна Гана була її довгі ноги. Скільки людей, на відміну від неї, як. Хтось навіть стверджує, що ноги Гани довший, ніж ті рекорди Nineties Nadia Auermann. Hana просто щітнула його:

«Я насправді не мірю. Багато дизайнерів думають, що, але я не впевнений, що це добре. Через свою висоту я запитав носити найдовші сукні.

Вона зацарював на чохлах Vogue і Harper's Bazaar, був обличчям Гучі, Версаце і Кароліна Герера, H&M.

Hana також відомий, особливо в пресі, як "новий супермодель покоління". Хоча, згідно з багатьма моделями, придуманий пресом, і самі моделі ніколи не розглядають себе «супер». Природно, це стосується моделей з адекватною оцінкою.

, Україна

р.

Далі – все, що неминуче відбувається в ТОП-моделей: маленька фотографія, маленька плівка і телебачення, благодійність.

Як дитина, коли я жив у Чехії, я часто дивився на літаючі літаки і мріяв про те, куди піти спочатку. Я не можу уявити, хоча я завжди знав, що я буду щасливим життям.

Гана не приступила на її моделювання кар'єри. У сенсі був тільки міст до красивого і виконуючого життя. Тепер вона має друзів від модного світу, як моделі Doutzen Croesus, нашого Євгена Володіна та загибель пивної імперії Дафне Гуіннес.

Р

Мій перший будинок в Нью-Йорку був скромною квартирою в Вільямсбурзі, не найбільш презентабельним, але богемний район Брукліна. Увечері, лежачи на крихітному ліжку і стискаючи ноги, щоб тримати їх від висить, я виглядав вікно на яскраво освітлених хмарочосах на іншій стороні східної річки і мріяв, що можливо, мій майбутній чоловік живе в одному з тих розкішних будинків.
І сталося. Протягом декількох років Гана була одружена з чоловіком, президент ювелірної компанії Aaron Group. І вона живе тільки на протилежному березі в одному з найпрестижніших районів Манхеттену - середні.