Мода Москви

Я сподіваюсь, що тільки холодний, щоб відлякувати за те, що вулична мода в Москві стала абсолютно тьмяною і не яскравою. Приховані модні блогери Москви, які в теплі країни, які всі в бізнесі. Може бути це криза, не економічна. Самовираження або щось. Важко знайти серед тих, хто не просто стильний або знає про модні тенденції, мати засіб для придбання модних речей і більше змішати їх. Головне в моді - залучення зацікавленості. Якщо я зацікавився пастором, я буду дивитися на нього без блукання совісті, я можу розповісти йому в очах, що він модний. Зацікавити мене! Будьте модними! О, модні блогери Москви!

Перший прийом:-

Ігор Андреєв. Тут він відповідає питання про себе: формиpring.me/Mefisto7. Незалежний. Вибачте спочатку. Я ніколи не помітив таку подвійність у чоловіків: є хлопчика в ньому (усе elusive) і, звичайно, від незалежної вулиці бульб.

Кардиган Uniqlo

Мода Москви

Річка Острів куртка
Adidas кросівки

Мода Москви

Мода є рідиною і флотингом. Тому, що став модним на початку сезону, посередині він перетворюється в рутину. Так вона стала, наприклад, з довгими шифоновими спідницями і грубими светрами зверху. Навіть деякі модні будинки не зупиняються на них в нових колекціях.
Михаїл Корс (fall/winter 2012)

Мода Москви р.

Тетяна Цвєтковська (vanillasisters.com). І це не оригінально. Шифон внизу і грубе в'язання вгорі не нова. Але популярний і :- Завдяки етикеткам одягу.

Зара светр
Асос спідниця
Стрічка Asos
Окуляри Ray-Ban

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

А тепер шорсткий в'яжемо светр Уляна Кім (theveryuk.com). Перш за все, це, мабуть, шовк (принаймні, це виглядає). По-друге, шия навмисно непідіймана. По-третє, сам малюнок, є багато з них в одному виробі, вони не розташовуються в ряду до ряду. Що ще цікаво (читати, модно)?

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

А Уляна в класичному образі, здається на виставці. Немає нічого, щоб обговорити, все право і право.

Мода Москви р.

Це все ще холодно і пишно зовні, тому дивитися від Perventina Ols (perventina.livejournal.com) на тлі дивана :- Колір трендів. Довгий, що яскравий тренд в моді на найближчі весни. Це так яскрава, що вона в очах. Я отримав сукню прямо в кінці лютого. Звісно, Оля яскрава, красива, і я хочу поставити кілька точок загострення: Але! Можливо, хтось буде зрозуміти: це дуже солодко. Оля, до речі, випікає чудово, створює кулінарні шедеври. Виготовляє ювелірні вироби ручної роботи.

Кольорове плаття inlovewithfashion

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Але найчастіше вулична мода в Москві, копія, копіювання і копіювання. Я не хочу сказати, що Захід, і особливо не Схід, існують навіть сучасні модниці. Перевірте Lola (lolafromvalencia.blogspot.com). Вона була гарною, несучасною особою, тому ви можете зробити вигляд таким чином. Що ми маємо? Шукаю, я раптом хотів би сказати сухим чином: мода - це масове соціо-психологічне явище, останнім часом втратила навіть спонтаненість і особливо унікальність.

Мис Зара
Цукерки
Ювелірні вироби
Шапка Рейс
Сумка uterque

Мода Москви

Мода Москви

Фабі чоботи
Zara мішок

Мода Москви

Пальто Зара
Сорочка H&m
джинси Uniqlo
фурла сумка
Etro чоботи

Мода Москви

4379840

Мода Москви

Тексти пісень, а це означає: Ось Alexandra M. Незважаючи на те, що я не схожий на її зображення, вона виглядає. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що я повинен знайти свій унікальний, дивовижний стиль.

светр гачком новий вигляд

14900Р

Мода Москви

3250Р. 3700Р.

У Москві, які просто поглянуть настрій. Світлана (brighttoflight.blogspot.com) з них. Завжди смішний на фото. Я створив дуже весняний образ, не за погоду. Ви можете зрозуміти, що холод вже втомився.

Шість куртки
Зара спідниця
Прада взуття
ПІНКО Сукні
Прада взуття
Сара куртка

Мода Москви

Мода Москви р.

Мода Москви

Мода Москви

Має тепліше і більш затишних луків.

ПІНКО Пальто
Манго спідниця
Salvatore Ferragamo чоботи

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Ірина (rusbabeirina.blogspot.com). Тут вона знаходиться в парку. Я не думаю, що це цікаво, хоча атрибут парку кращий. І навіть фото на фоні вашого автомобіля не економить вас :- Якщо вона виглядала як модель з проходу з Бурарису (Autumn-Winter-2012), вона навіть буде на громадському транспорті.

Мода Москви

Emilio Pucci чоботи
Парк Котон
Кардиган Массімо Дутти
Топ Котон
Золоті легінси Koton
Сумка Bally
Рукавички Versace
Volvo XC60 Тера Бронза D3

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви

Мода Москви р.

Ну, в кінці Мастодона:-) вулиця моди Москва Маргарита Галкіна (ritagalkina.com). Вони оцінюють її, вони оцінюють її. Чи можна один з вас похвалити мене? Тексти пісень, а це означає: Вона чарівна, але це слово, яке росте вгору. вона має харизму. Я не люблю це слово. вона має власний стиль. Класика. Вона повинна бути шикарною, їздити машину з водієм, носити тільки шовк, кашемір, хутро. Коли вона прилипає до свого стилю, вона виглядає цікаво. Для мене. І оскільки це нижчий, я не хочу похвалитися її.

Пальто і светр Zara
джинси Guess
Ботильйони
Clutch Азія Malbershtein
Каледонія

Мода Москви р.

186454

Мода Москви