Мода Москвы

Я сподіваюсь, що тільки холодний, щоб відлякувати за те, що вулична мода в Москві стала абсолютно тьмяною і не яскравою. Приховані модні блогери Москви, які в теплі країни, які всі в бізнесі. Може бути це криза, не економічна. Самовираження або щось. Важко знайти серед тих, хто не просто стильний або знає про модні тенденції, мати засіб для придбання модних речей і більше змішати їх. Головне в моді - залучення зацікавленості. Якщо я зацікавився пастором, я буду дивитися на нього без блукання совісті, я можу розповісти йому в очах, що він модний. Зацікавити мене! Будьте модними! О, модні блогери Москви!

Перший прийом:-

Ігор Андреєв. Тут він відповідає питання про себе: формиpring.me/Mefisto7. Незалежний. Вибачте спочатку. Я ніколи не помітив таку подвійність у чоловіків: є хлопчика в ньому (усе elusive) і, звичайно, від незалежної вулиці бульб.

Кардиган Uniqlo

Річка Острів куртка
Adidas кросівки

Мода є рідиною і флотингом. Тому, що став модним на початку сезону, посередині він перетворюється в рутину. Так вона стала, наприклад, з довгими шифоновими спідницями і грубими светрами зверху. Навіть деякі модні будинки не зупиняються на них в нових колекціях.
Михаїл Корс (fall/winter 2012)

р.

Тетяна Цвєтковська (vanillasisters.com). І це не оригінально. Шифон внизу і грубе в'язання вгорі не нова. Але популярний і :- Завдяки етикеткам одягу.

Зара светр
Асос спідниця
Стрічка Asos
Окуляри Ray-Ban

А тепер шорсткий в'яжемо светр Уляна Кім (theveryuk.com). Перш за все, це, мабуть, шовк (принаймні, це виглядає). По-друге, шия навмисно непідіймана. По-третє, сам малюнок, є багато з них в одному виробі, вони не розташовуються в ряду до ряду. Що ще цікаво (читати, модно)?

А Уляна в класичному образі, здається на виставці. Немає нічого, щоб обговорити, все право і право.

р.

Це все ще холодно і пишно зовні, тому дивитися від Perventina Ols (perventina.livejournal.com) на тлі дивана :- Колір трендів. Довгий, що яскравий тренд в моді на найближчі весни. Це так яскрава, що вона в очах. Я отримав сукню прямо в кінці лютого. Звісно, Оля яскрава, красива, і я хочу поставити кілька точок загострення: Але! Можливо, хтось буде зрозуміти: це дуже солодко. Оля, до речі, випікає чудово, створює кулінарні шедеври. Виготовляє ювелірні вироби ручної роботи.

Кольорове плаття inlovewithfashion

Але найчастіше вулична мода в Москві, копія, копіювання і копіювання. Я не хочу сказати, що Захід, і особливо не Схід, існують навіть сучасні модниці. Перевірте Lola (lolafromvalencia.blogspot.com). Вона була гарною, несучасною особою, тому ви можете зробити вигляд таким чином. Що ми маємо? Шукаю, я раптом хотів би сказати сухим чином: мода - це масове соціо-психологічне явище, останнім часом втратила навіть спонтаненість і особливо унікальність.

Мис Зара
Цукерки
Ювелірні вироби
Шапка Рейс
Сумка uterque

Фабі чоботи
Zara мішок

Пальто Зара
Сорочка H&m
джинси Uniqlo
фурла сумка
Etro чоботи

4379840

Тексти пісень, а це означає: Ось Alexandra M. Незважаючи на те, що я не схожий на її зображення, вона виглядає. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що я повинен знайти свій унікальний, дивовижний стиль.

светр гачком новий вигляд

14900Р

3250Р. 3700Р.

У Москві, які просто поглянуть настрій. Світлана (brighttoflight.blogspot.com) з них. Завжди смішний на фото. Я створив дуже весняний образ, не за погоду. Ви можете зрозуміти, що холод вже втомився.

Шість куртки
Зара спідниця
Прада взуття
ПІНКО Сукні
Прада взуття
Сара куртка

р.

Має тепліше і більш затишних луків.

ПІНКО Пальто
Манго спідниця
Salvatore Ferragamo чоботи

Ірина (rusbabeirina.blogspot.com). Тут вона знаходиться в парку. Я не думаю, що це цікаво, хоча атрибут парку кращий. І навіть фото на фоні вашого автомобіля не економить вас :- Якщо вона виглядала як модель з проходу з Бурарису (Autumn-Winter-2012), вона навіть буде на громадському транспорті.

Emilio Pucci чоботи
Парк Котон
Кардиган Массімо Дутти
Топ Котон
Золоті легінси Koton
Сумка Bally
Рукавички Versace
Volvo XC60 Тера Бронза D3

р.

Ну, в кінці Мастодона:-) вулиця моди Москва Маргарита Галкіна (ritagalkina.com). Вони оцінюють її, вони оцінюють її. Чи можна один з вас похвалити мене? Тексти пісень, а це означає: Вона чарівна, але це слово, яке росте вгору. вона має харизму. Я не люблю це слово. вона має власний стиль. Класика. Вона повинна бути шикарною, їздити машину з водієм, носити тільки шовк, кашемір, хутро. Коли вона прилипає до свого стилю, вона виглядає цікаво. Для мене. І оскільки це нижчий, я не хочу похвалитися її.

Пальто і светр Zara
джинси Guess
Ботильйони
Clutch Азія Malbershtein
Каледонія

р.

186454