1840
Лондон моди
У світі моди британський отримав репутацію головного ексцентрика. Вони вважають себе абсолютно неспішним народом. І це здається комплексом для них. Тому що питання моди, національного костюма (що не) і стилю нації, британський з їх характерною педагогікою присвячують багато книг, з наукових праць до популярної літератури. І висновок? Так, вони не настільки стильні, як французькі сусіди, але в рамках вуличного стилю вони займають перше місце в світі. Я не сперечався, тому що Віденський Вествуд та Олександр МакКвіна надихнула натхнення для деяких своїх колекцій на вулицях Лондона. Agnes Dane, Kate Moss – англійські жінки, які створили власний унікальний стиль, повстанці, іконки стилю.
доб.
Велика екстраваганза у Великобританії вважається королева. Заморожені в стилі «50-ті». І вірний йому завжди, незалежно від моди, критики і часу.
Що так дивно про моду Лондона? На мій погляд, бажання людей, особливо молодше покоління, бути різними скрізь. І часто все це надзвичайно в великих кількостях перетворюється в абсолютно звичайну річ. Британці витрачають багато часу і енергії, щоб бути видатними. І вони роблять.
р.
р.
3250Р. 3700Р.
Р
Чому не так багато яскравих і видатних вуличних бантів, наприклад, в Москві? Якщо ви повинні мати природну віру в свободі індивіда і мати, що свобода для того, щоб виглядати незалежно від конвенції. Де ці конвенції на кожному кроці? Право, в Англії. Ось секрет до успіху вуличної моди Лондона. Не залежно від будь-якого і себе.
р.
Р
р.
Р
доб.
Велика екстраваганза у Великобританії вважається королева. Заморожені в стилі «50-ті». І вірний йому завжди, незалежно від моди, критики і часу.
Що так дивно про моду Лондона? На мій погляд, бажання людей, особливо молодше покоління, бути різними скрізь. І часто все це надзвичайно в великих кількостях перетворюється в абсолютно звичайну річ. Британці витрачають багато часу і енергії, щоб бути видатними. І вони роблять.
р.
р.
3250Р. 3700Р.
Р
Чому не так багато яскравих і видатних вуличних бантів, наприклад, в Москві? Якщо ви повинні мати природну віру в свободі індивіда і мати, що свобода для того, щоб виглядати незалежно від конвенції. Де ці конвенції на кожному кроці? Право, в Англії. Ось секрет до успіху вуличної моди Лондона. Не залежно від будь-якого і себе.
р.
Р
р.
Р