Факти від життя Мерил Стереп

1,1 км У своїй ранній юності акторка Мерил працювала офіціанткою в готелі Нью-Джерсі і не на всіх засмічених цього (чоловіки зірок, які працювали очищувачами, офіціантами і барменами, розсіюють себе від своєї попередньої професії):

Ви знаєте, коли я був молодий, я працював офіціанткою і краще, що я можу зробити, був служити вісім столів одночасно. Я був дуже гордим. Тепер після років майже нічого не змінилося. Всі ж 8 столи є кіно, багато дітей, багато родичів, багато речей і речей, які я повинен звернути увагу на. Моя сім'я і моя робота сьогодні мій прем'єр!

2,2 км Однією з кращих акторів нашого часу Мерил Стереп є не тільки ідол мільйонів простих людей по всьому світу, але і улюблена актриса президента США Барака Обама.

3. У Під час зйомок трилера «Вілд Річка», Мерил Стереп буквально пішов на дно (сцени розстріляли в воді) і врятував її тільки тим, що вона стала заплутаною в рибальських сітках. А актриса зуміла зберегти і перше, що вона зробила (після її почуттів) була завершена сцена. Справжній професіонал у своїй галузі!

р.

4. У У своїй молоді, в 1985 році в віці 64 роки була прекрасна французька актриса Simone Signoret, яка загинула в 1985 році.

5. Умань Улюблений російський письменник Антон Павлович Чехова. У інтерв'ю акторка сказала, що Чехова побачила хорошу в абсолютно бездіяльних ситуаціях, як вона бачить.

6. Жнівень Мерілові дзвінки Джек Ніколсон є ідеальним спів-стартом, оскільки цей актор грає дивовижно автентично. Він грає свою частину, як він дихає.

7. Про нас Степ виглядає так само, як Sean Penn.

8. У Мерил, 64, і її скульптор чоловік має чотири дітей: Генрі "Ганк" Вольф Гуммер, Мері Вілл "Мамі" Гуммер, Грей Джейн Гуммер і Луї Джеусон Гуммер. Вона зображена з її трьома доньками, які дуже схожі на неї. Давайте віримо, що талант проходить на (наприклад, гени!).

9. Навігація У ролях в фільмі «Дев'яр Прада», Мерил повинен втратити близько 8 кілограмів і вона, звичайно, зробила її, хоча в її житті вона не дієта, дотримуючись належного харчування. До речі, в цьому кіно Мерил зношує гною.

10. У своїй кар'єрі Мерил має 17 номінацій Оскара, що є більш ніж будь-яким іншим актором або актриса в історії кіно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! До речі, Streep – переможець трьох з 17 премій (на останню церемонію вона заявила, що вона не піде до етапу нагородження знову, але я ніколи не розумію, чому). . ? . .

11. Актриса залишила свою першу статуетку Оскара у ванній кімнаті. Але в 2012 році вона не втратила свою нагороду.

12. Мерил вважає, що її краса в плівках залежить від освітлення. Якщо освітлення гарне, то воно красиве, і якщо ні... то ні.

13.00 р. У декількох фільмах Мерил відіграв лесбіянка і себе в інтерв'ю визнати, що вона не розуміла поцілунки жінки (хоча нічого іншого). На одному з церемоній, ці слова були прийнятий актором Sandra Bullock і поцілунав сердечно.

14. При підготовці до зйомок фільму «Музика серця», кінокомпанії-продюсер фільму оплачується учитель-член філармонії, щоб приїхати кожен день протягом 2,5 годин, пройшовши додому до Мериль і дав свої уроки скрипки.

3610Р. 4200Р.

15.00 р. Довгий до ролі Маргарету, що в Залізній леді, Мерил визнав, що вона не була байдужа до політики:

«Я політичну наркоманію. Не в сенсі, що я готовий бути partisan, але я люблю дивитися новини на телевізорі в домашніх умовах. Я люблю впевненість політиків, коли вони приходять до влади, але в будь-яких складних обставин вони не бачили або чули. ?

16.00 р. Gwyneth Paltrow є сусідом Streep.

17.00 р. Як дитина, Мерил мріяв англійську королівську сім'ю. Вона мріяла, що вона зростала і чарівна принцеса Карла, таким чином, стала частиною аристократичної сім'ї. Але вона не змогла, але шкодувати її у відряві, тому що тепер Степ є однією з найбільш поважних голлівудських акторів.

18 років Актриса ніколи не мала пластичної операції і не збирається пошкодити її обличчя і тіло з пластиком.

19.00 р. Мерил любить дивитися серію «Дівчина-Госіп» у колі своєї родини.

20. Під час весілля Мерил поставив свою руку на вогонь (на деяких піротехнічних пристроях). І вона розповіла про пристрасних гостей і Дону, що вона буде робити так само, якщо він був поганим чоловіком.

21. Мерил вегетаріанський.

7689516

22. Для своїх блискучих акторських колег подарували Мерил такі прізвики: «Воман з тисячами обличчя», «Камелеон актриса», «Найважна актриса сновидіння».

98322734

23. Мерил ще друзі зі своїм спів-стартом у фільмі «Діти до неї» Goldie Hawn (Мама Кате Худсон). До речі, стереп неодноразово визнав, що не схожий на процес зйомок. У тій же плівці Брюс Вілліс з'явився в незвичайній ролі для нас (доповнився дивитися).